Gravidute de Noiembrie- Decembrie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Ce frumos Madanic - de ziua indragostitilor

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Pentru cele care vor sa mearga la mare in vara asta, dupa cate stiu eu trebuie sa avem grija cu soarele, nu trebuie expusa burtica la soare, nu-i face bine BB-ului, iar pentru lunile mari trebuie avut grija si cu apa, poate da contractii.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Da, am eu ceva cu ziua asta, fetitza mea s-a nascut tot pe 14 Februarie.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 6+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

am lipsit cateva ore si deja capitol nou, listuta noua, fata frumoasa, BRAVOO
eu am suportat foarte bine, numai ca am fost foarte ametita si am dormit jumatate din drum. incep sa ma ingrijorez ca nu am simptome, doar sani mari si durerosi si pisu ff des, dar nu mai sunt nici balonata, nici greata. la primele 2 sarcini mi-a fost f rau. ar trebui sa-mi fac griji?
miruna m-am "suparat" ff tare pe tine ca mi-ai umblat in listuta sincer am incercat si eu sa schimb font-urile dar nu am reusit, asa ca merci mult de ajustari
doura multumim mult de schimbari!! ce ne-am face fara tine??
maine merg la doctor in sfarsit!!!!

Mami Andreea 5sapt si 4 zile+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

fetele,mi-e greu sa ma tin dupa voi, capitol nou, listuta frumoasa, ne place, ne place...
eu merg vineri seara la dr, sper sa fie totul ok...

la mine s-a potrivit calculul cu sexul copilului,pt prima sarcina a fost baiat...dupa calcule si acum tot baiat....dar si eu sper sa nu se potriveasca si eu as vrea o surioara pt Vlad

eu vad ca azi am fost toata ziua ametita, am si greturi, dar sunt suportabile...sa vedem ce-o fi pe mai departe

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Salut burticute. Mi-a iesit rezultatul analizelor de sange BETA HCG . Azi intru in saptamana 7. Va pup si sper ca azi suntem mai vorbarete.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Burticuteeeee sunteti cam lenese azi. Eu m-am saturat de munk.

7+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Salut burticute. Mi-a iesit rezultatul analizelor de sange BETA HCG . Azi intru in saptamana 7. Va pup si sper ca azi suntem mai vorbarete.

5+

felicitari!!!

Mami Andreea 5sapt si 4 zile+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Burticuteeeee sunteti cam lenese azi. Eu m-am saturat de munk.

7+

recunosc ca eu m-am trezit mai greu si cum am renuntat la cefeamsunt cam zapacita, dar ne revenim noi, ai sa vezi .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata burtici un laptic sau un ceai ... cine serveste...avem si limonada pentru cele mai cu greturi
hai ca mai e putin si vine weekendul

Doamne ai grija si de noi 5+

Mergi la inceput