Gravidute de Noiembrie- Decembrie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Prezenta!

Alexxia, esti norocoasa, ti-a dat putine analize. Mie mi-a dat toata biochimia (600 Ron la Medlife), toata coagulare, sumar de urina, urocultura, parte din imunologie, coproparazitologic. La tine a fost selectiv dr. Ale mele in total ajung pe la 1300 Ron . Nu ma pricep dar nu cred ca ti-a trecut analizele din imunologie (toxoplasma, citmegalovirus, rubeola,rujeola, herpes, lysteia, clamydia) care am inteles ca sunt importante.

Sashenka, am o problema cu ordinea si simiteria. uitasem ca pleci la drum si m-am gandit ca dar chiar asa toata ziua.

Alexa 1985, nu mai spune de munca. Ma bucur macar ca fac pazue vorbind cu voi, asta in speranta ca azi sunteti mai active. Felicitari si noi tot 7 saptamani avem

Vad ca la toate ne ies baietei conform calculului Anyei... insa eu sunt singura care spera ca nu greseste De ieri m-a luat feelingul ca e baiat.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

miruna ce de analize... dar mai ales ce de bani

Doamne ai grija si de noi 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

sunt curioasa mie ce imi da de facut astazi....
mi-e mi-a iesit fata dupa calcul, dar cine stie..
miruna eu as dormi toata ziua, e bine totusi ca sunt acasa si pot sa-mi fac programul cum vreau .
sunset eu vreau o limonada ca au inceput vag greturile

Mami Andreea 5sapt si 4 zile+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Abia astept sa ajung si eu luni la doctor sa vad ce analize am de facut.

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Prezenta!

Alexxia, esti norocoasa, ti-a dat putine analize. Mie mi-a dat toata biochimia (600 Ron la Medlife), toata coagulare, sumar de urina, urocultura, parte din imunologie, coproparazitologic. La tine a fost selectiv dr. Ale mele in total ajung pe la 1300 Ron . Nu ma pricep dar nu cred ca ti-a trecut analizele din imunologie (toxoplasma, citmegalovirus, rubeola,rujeola, herpes, lysteia, clamydia) care am inteles ca sunt importante.

Sashenka, am o problema cu ordinea si simiteria. uitasem ca pleci la drum si m-am gandit ca dar chiar asa toata ziua.

Alexa 1985, nu mai spune de munca. Ma bucur macar ca fac pazue vorbind cu voi, asta in speranta ca azi sunteti mai active. Felicitari si noi tot 7 saptamani avem

Vad ca la toate ne ies baietei conform calculului Anyei... insa eu sunt singura care spera ca nu greseste De ieri m-a luat feelingul ca e baiat.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

neatza feteleeee burtici, bagam cate o fara cofeina? eu am primit urmatoarele analize: examen secretii, HIV, RH, anticorpi anti D(am RH -), VSH, IGG, IGM, toxoplasma si muulte altele. la medlife mi au adunat pe la 400 lei insa mi a facut trimitere la sanador medicul de familie si jumatate erau suportate de catre CAS. prin urmare am platit numai 2 mil.
o zi minunata va doresc!!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

test semnatura

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Super. Bine ca stiu acum cand ma duc la doctor ca se pot face unele si cu trimitere.

Citat:
citat din mesajul lui geniusamb

neatza feteleeee burtici, bagam cate o fara cofeina? eu am primit urmatoarele analize: examen secretii, HIV, RH, anticorpi anti D(am RH -), VSH, IGG, IGM, toxoplasma si muulte altele. la medlife mi au adunat pe la 400 lei insa mi a facut trimitere la sanador medicul de familie si jumatate erau suportate de catre CAS. prin urmare am platit numai 2 mil.
o zi minunata va doresc!!

7+

7+

Mergi la inceput

Fetelor va invidiez ca aveti asa putine analize, sincer m-au rupt. La alex am pltit 1800 Ron, acum 7 ani si erau date de alta dr, care imi urmarise sarcina initial. Nu intelg de ce trebuie sa fac colesterolul, trigliceridele si cine stie cate alte lucruri inutile pe care nu le inteleg. Cred ca i-a fost lene sa scrie tot ce vrea si asa a luat direct toata categoria

Genius ar merge o cafeluta . Eu am baut un sfert de cana diluat cu lapte pentru balonare, la mine functioneaza perfect din pacate mai mult nu cred ca avem voie.

Alexa si eu am asteptat cu nerabdare si uite ce surpriza mi-a facut. Pe langa astea am bitest (200) si screening fetal (200).

Chiar stie cineva care este diferenta intre eco si screening fetal? Astia de la Medlife nu au reusit sa ma lamureasca.

Sunset, ce bani pentru copil, intai iti trebuie o caruta de bani pentru analize, ecografii, nastere, chiar o sa imi fac un calcul sa vad cat costa toata partea asta ... Oricum sunt ferm convinsa ca s-a putea injumatati pretul fara probleme. Singurul lucru la care nu ar renunta sunt ecografiile. In schimb analize in exces nu le inteleg. Doar cele din imunologie mi se par intemeiate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui geniusamb

test semnatura

7+

Felicitari !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat: