Gravidute de Noiembrie- Decembrie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 17
ALEXA1985 spune:
Si eu la fel. Tot marti sau miercuri anunt pentru ca luni merg la medicul ginecolog. De la medicul de familie deja am luat ce imi trebuie pt a putea anunta.
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mirunam
OUG 96/2003 "Art. 13. - Īn baza recomandarii medicului de familie, salariata gravida care nu poate īndeplini durata normala de munca din motive de sanatate, a sa sau a fatului sau, are dreptul la reducerea cu o patrime a duratei normale de munca, cu mentinerea veniturilor salariale, suportate integral din fondul de salarii al angajatorului, potrivit reglementarilor legale privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale." Fetelor eu lucrez de la 9.00 - 17.30 dar am zile cand plec de acasa la 7.30 si incep la 8.00 ... asta ar insemna sa plec la 15.00![]() A mai anuntat cineva la birou? Eu cred astept marele moment. Voi face anuntul marti, dupa ecografia de luni ![]() MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 7+ |
7+
mairis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sashenka_h va multumesc mult de incurajari dar imi este frica rau... am scris exact cum scrie pe eco... pe el sincer nu l-am vazut alarmat mi-a zis sa-mi fac analiza de sange la 48 de ore sa vedem daca se dubleza valoarea asa este nu am avut probleme de avot spontan sau altele in celelalte 2 sarcini si totusi la sasha s-a vazut numai sacul la 4 sapt si 7 zile, chiar m-am uitat pe eco Mami Andreea 5sapt si 5 zile+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
Cel mai concludent este testul de sange Beta Hcg, repetat la 48 ore!
Noi, cele care am ramas cu FIV, testul asta il facem pentru siguranta sarcinii!

Rezultatul il primesti in aceeasi zi!
Valoarea Beta Hcg trebuie sa se dubleze la 48 ore. Asa iti dai seama daca este in evolutie....
Mult noroc!

Irina,
+7
sunset_zuzi spune:
alexa ce trebui sa iei de la medicul de familie
pt a anunta la munca?
Doamne ai grija si de noi
5+
beatrice75 spune:
| citat din mesajul lui ALEXA1985 La Synevo iti da rezultatul pe e-mail a doua zi. Am facut eu marti si am primit miercuri. 7+ |
La Victor Babes iti da rezultatul pe loc si iti pot recolta analizele si duminica pana la 12 numai.
beatrice75 spune:
Eu sumarul de urina nu l-am putut face azi, pt ca trebuie sa intrerup ovulele Arefam(impotriva avortului spontan), dar nu stiu cu cat timp inainte trebuie intrerupte. Pe de alta parte, nsh dk e ok, testul Pap si secretia vag le-am efectuat si am intrerupt administrarea de ovule doar o seara.
ALEXA1985 spune:
Iti da o adeverinta ca esti insarcinata
| citat din mesajul lui sunset_zuzi alexa ce trebui sa iei de la medicul de familie pt a anunta la munca?Doamne ai grija si de noi 5+ |
7+
douradoudou spune:
Corpul galben (glanda tranzitorie care se formeaza in urma ovulatiei si persista pe parcursul primelor 3 luni de sarcina) se gaseste in ovar.
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
douradoudou spune:
sashenka si eu cred ca este sarcina prea mica...si mi se pare foarte suspect ca ti-a zis ca poate e ectopica..pai la echo mai ales daca zici ca e performant se vede ..eu mi-as mai face o echo in alta aprte si beta bine inteles 

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

... asta ar insemna sa plec la 15.00

si Aricelul
5sapt si 5 zile+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
Mi-as dori sa fiu acum undeva la tzara, pe o pajiste cu flori!