Gravidute de Noiembrie- Decembrie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Sashenka, nu poti sa ai corp galben fara sa ai sarcina. Ia-o usor, poate ca sarcina este prea mica si de aia nu s-a vazut. Tin pumni sa fie bine.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 7+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Sashenka nu pot sa pun link-ul respectiv pentru ca apare asa cum il vezi tu, presupun ca este ''cenzurat'' dar iti scriu ce am gasit:

''Dezvoltarea corpului galben: dupa ovulatie, foliculul rupt se transforma intr-o structura numita corpul galben, care secreta doi hormoni, si anume: progesteronul si estrogenul. Progesteronul are ca functie stimularea dezvoltarii endometrului (epiteliul ce captuseste la interior uterul) si pregatirea sa pentru eventuala implantare a embrionului prin ingrosarea sa.
...Dezvoltarea corpului galben: dupa ovulatie, foliculul rupt se transforma intr-o structura numita corpul galben, care secreta doi hormoni, si anume: progesteronul si estrogenul. Progesteronul are ca functie stimularea dezvoltarii endometrului (epiteliul ce captuseste la interior uterul) si pregatirea sa pentru eventuala implantare a embrionului prin ingrosarea sa.''

deci, asa cum a spus Madanic, fara corp galben nu e sarcina.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

pai si el mi-a spus ca este sarcina, dar nu se stie cum este sarcina . ma gandeam sa ma duc sa mai fac astazi o eco la medsana, dar stiu eu daca gasesc loc oare are rost sa o fac?

Mami Andreea 5sapt si 5 zile+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

ma duc si la medsana dar nu stiu daca imi face si eco ptr ca nu aveau locuri si m-au bagat la un doctor doar sa-mi dea recomandare ptr hcg

Mami Andreea 5sapt si 5 zile+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Eu cred ca cel mai bine ar fi sa faci analiza beta HCG. Iti da un rezultat sigur. Eu cel putin asa am facut dupa ce am facut 2 teste pentru ca tot nu eram sigura. La Synevo-Medicover costa 35 lei.

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

pai si el mi-a spus ca este sarcina, dar nu se stie cum este sarcina . ma gandeam sa ma duc sa mai fac astazi o eco la medsana, dar stiu eu daca gasesc loc oare are rost sa o fac?

7+

Mergi la inceput

alexa oricum trebuie sa fac 2 teste de hcg la 48 de ore, adik azi si luni, sa vada daca se dubleaza valorile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

ma duc si la medsana dar nu stiu daca imi face si eco ptr ca nu aveau locuri si m-au bagat la un doctor doar sa-mi dea recomandare ptr hcg

Eu zic sa mergi, poate prinzi un loc la eco si obtii si o alta parere parerea mea este ca e mai sigur asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata fete

sashenka si eu cred ca este sarcina , dar este prea mica

Fetele in legatura cu programul scurtat la 6 ore pt gravide ...exista o lege ceva? ca nu am gasit

Doamne ai grija si de noi 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Nici eu nu am gasit desi m-ar interesa.

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

neata fete

Fetele in legatura cu programul scurtat la 6 ore pt gravide ...exista o lege ceva? ca nu am gasit

7+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Nici eu nu am gasit desi m-ar interesa.

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

neata fete

7+

OUG 96/2003

"Art. 13. - Īn baza recomandarii medicului de familie, salariata gravida care nu poate īndeplini durata normala de munca din motive de sanatate, a sa sau a fatului sau, are dreptul la reducerea cu o patrime a duratei normale de munca, cu mentinerea veniturilor salariale, suportate integral din fondul de salarii al angajatorului, potrivit reglementarilor legale privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale."

Fetelor eu lucrez de la 9.00 - 17.30 dar am zile cand plec de acasa la 7.30 si incep la 8.00... asta ar insemna sa plec la 15.00

A mai anuntat cineva la birou? Eu cred astept marele moment. Voi face anuntul marti, dupa ecografia de luni cand voi avea aproape 2 luni

Mergi la inceput