Copilasi din 2002 *73* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 15
Anina_n spune:
La multi ani, Andy !
8 ani !!!
Sa cresti sanatos si voios, alaturi de surioara ta !
Laura, felicitari !
Sa va umple mereu sufletele de bucurie !
Petrecere super faina, sambata !
, dragi mamici !
Cristina_C, da, uite ca, vine si weekend-ul ! Si o noua seara la DPT !
Nepotelele au revenit acasa si e mare veselie, la noi.
Avem si noi, cateva poze noi in continuarea celor de la Paste !
Nicoleta, ati fost mai mult pe drumuri, dar v-ati bucurat de cei dragi si ei de voi.
Daca e marimea potrivita, imediat isi va da drumul singur cu bicicleta, Stefan.
Cristina merge si pe bicicleta mare, de adulti, doar ca trebuie ajutata sa se urce si sa se opreasca. Chiar azi mi-a zis ca, deja, putem sa-i cumparam o bibicleta mare, ca a Patriciei(verisoara ei), nu trebuie sa-i mai ridice tati ghidonul, ca e mica bicicleta si e astie sa mearga si pe cea mare.
Gaby, ce frumosi sunteti cu totii !
Si Cristina e lipicioasa si vrea in brate, inca. Ea se salta si asa ajunge la mine in brate.
Iar seara intotdeauna adormim impreuna, altfel nu se poate, inca. Dar nu ma supar, ca tare imi mai place sa o tin si eu, in brate.
katty, te-ai mai refacut ?
Si eu am dormit foarte bine, ultimele nopti. Nu pot sa spun, dusa, ca, inca, ma trezesc sa o verific(glicemia) pe Cristina 1 data sau de 2 ori/noapte.
Lucia, insanatosire grabnica baietilor tai !
O seara cat mia faina, in familie, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
andy.p spune:
Buna seara.
Am fost la control...Andy nu a reusit sa citeasca ultimul rand de jos,cel minuscul,asa ca a spus ca are inceput de miopie,-0,5...cu ochiul dr.vede un pic mai rau...i-a dat ochelari ptr.TV si calc,deocamdata.In toamna trebuie sa mergem din nou la ctrl sa vedem daca a regresat sau a crescut dioptria...mi-a spus ca sunt sanse mari sa ma mosteneasca:((.Si totusi am o speranta ca se va corecta si ca nu-i va creste dioptria asa cum mi-a crescut mie de la -0,75 pana la -5..adica sper.
Andy nu a fost ff incantat de ideea de ochelari la scoala..i-am explicat cum am stiut mai bine,m-am dat exemplu,desi recunosc nu sunt unul ff bun,nu purtam ochelarii la scoala decat fortata de faptul ca nu vedeam la tabla,iar mai tarziu ii tineam pe ochi doar in clasa...
Noah nu ma mai intind..sper ca va fi bine,maine mergem sa-i facem ochelarii..sa vedem cum va reactiona.
Nina multumim..am vazut pozele voastre,ce familie frumoasa sunteti!!Ce de bunatati..iar Cristinuca e o adevarata domnisoara
Nicoleta ma bucur ca ati ajuns cu bine,chiar sper si eu sa ne vedem intr-o zi...bicicleta e ff frumoasa.Andy merge pe bicicleta mare..lui i-a placut intotdeauna sa se dea cu bici
Gabi o frumoasa Lili
CristinaC,Katty,Cris
Lucia sper ca sunt mai bine baietii
Sanzi superbe pozele voastre.
O noapte cat mai linistita tuturor.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
light spune:
Laura, imi pare rau ca trebuie sa poarte ochelari Andi. Poate totusi nu vor creste dioptriile. Si nepoata mea care are acum 21 de ani poarta ochelari de pe la 7 ani, il mosteneste pe tatal ei.Victor a dormit mai bine azi noapte si s-a trezit f bine dispus, Liviu a tusit doar la culcare apoi a fost ok, azi sunt mai bine amandoi.As vrea sa ies pe afara cu ei ca e o zi frumoasa, dar astept sa se mai incalzeasca afara, sunt doar 15 grade acum, asa ca pana im beau cafeaua (de oi apuca sa o termin) dau fuga sa ma uit la poze.
my deviantArt Gallery
sinzi_ana spune:
Nina, ce fete frumoase ai!!! Una si una!!! Si imi place la nebunie cum arata masa de Pasti!!! Ce de ajutor sunt fetele!!!! Cred ca esti tare fericita cu ele pe langa tine!!!!
Andy, ufff....si eu am de la 18 ani dioptrii de -.50 si asa mi-au ramas pana azi...desi in ultimul timp (de cand merg la cursuri cred ca am mai crescut un pic....Oricum....am ramas 22 de ani la aceiasi dioptrie...
Nicoleta, superba bici...dar si foarte scumpa!!! Aici cred ca puteai sa iti iei o motocicleta cu banii aia..hihi..
Cristina, ce multe vacante aveti!! Cand e ultima zi de scoala la voi??
Noi nu am avut decat o sapt de vacanta acum de pasti, si nu mai avem pana la vara!! Scoala noi o terminam pe 9 iunie...Cam tarziu anul asta!!!
light spune:
M-am gandit ca o cura de oxigen le prinde bine asa ca daduram o fuga in padurea de peste drum http://community.webshots.com/album/577280115DaodBS
my deviantArt Gallery
cristina22 spune:
'neatza!!
Laura-off, chiar nu ma asteptam la ochelari pentru Andreiutzu' vostru...Sa dea Dumnezeu sa se corecteze.
Ai observat ceva?Dificultati la citit, tv etc??
Nina-frumosi si veseli! Am vazut aseara pozele si vreau sa le mai vad o data!
Lucia-Doamne cat e de frumos Victor
Sanzi-dar porti ochelarii?
Eu nu mai suport PC, TV, fara ochelari, iar la condus, doar in cazuri exceptionale fara ei.
Sunt pe mare fuga.Am asistent la birou.Pe d-nul Andrei...
Ma tot bate la cap, sa incep treaba, sa las netu'...
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Nicoleta spune:
Salut.
Nina, ce frumosi sunteti! Si fetele, chiar ca sunt ca niste surori!
Lucia, Liviu a sarit de acolo?? Si Victoras, ce harnicut si el cu mersul! Aveti si voi rate? Lebede aveti?
Sinzi, da, cam scumpa bicicleta, dar sa sstii ca este din cele... mai ieftine. Era si redusa, iar pe langa pretul afisat a trebuit sa mai platim accesoriile si montarea, ne-a dus la 260!! Cam mult, da, dar asta este zona, ce sa facem? Europa!
Ca m-a intrebat Gabi de furnici... in living nu mai sunt, dar sunt... in masina de spalat vase! Nu stiu pe unde o invadeaza, ca o inchid seara, dar dimineata sunt inauntru! Voi da cu spray pe sub mobila de bucatarie, sa vedem cand...
Va doresc o zi buna! La noi este soare si bine!
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
Nicoleta spune:
Laura, cu ochelarii... fii optimista! Poate nu ii va purta mult! Si daca va fi sa fie, asta e! Doar nu va fi nici primul, nici ultimul... Important este ca ati depistat problema si ca incercati sa o rezolvati. Restul nu mai depinde de voi.
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
Gabi_K spune:
Laura la ce dr ati fost?
Nina, te trezesti la ore fixe pt glicemie? Si cum o faci, cu intepatura in deget? Donshoara nu se trezeste?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
katty spune:
Neata!
Laura, imi pare rau ca Andy s-a procopsit cu ochelari, dar poate e mai bine asa decat sa aibe alte probleme...cum zic si fetele, poate se rezovla in timp...
Nina, ca de obicei super pozele, ai casa plina mereu, asta imi place la voi mult, sunteti uniti, tot timpul impreuna, va ajutati, noi suntem mai imprastiati prin lume si nu suntem asa ca voi...super!!! Si eu sunt diseara pe baricade la DPT, dar nu comentez pe forum ca preferam sa stam toti trei in fata TV cu floricele si suc si sa comentam asa!
Nicoleta, nu stiu daca am apucat sa zic, e super bicicleta, s-o foloseasca sanatos ...
Imi pare rau ca inca va "luptati" cu furnicile, si n-ai scpat de ele cat ati fost plecati!
Lucia, superbe pozele de la lac, n-am stiut ce sa admir mai intai...puiutii tai? locatia? ratele? Baietii tai sunt amandoi niste frumosi, iar Liviu mi se pare ca acrescut ff multe de la ultimele poze puse de tine aici!
Cristina22, vad ca nu esti singura la birou...ai ajutoare, nu?
Sinzi, ...la noi incepe vacanta dupa 2 zile fata de voi, pe 11...si tine pana in 15 septembrie...mi se pare ca mai e putin, a trecut acus' si clasa I-a, nu stiu cand, pe bune!
Edit, am uitat sa va zic, ca azi iar ne reintregim familia, ni-l aduce mama pe Andrei, abia astept, paraca am fost despartitit o vesnicie, nu 3 zile!!!
Pupici!