Copilasi din 2002 *73* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

wow Nicoleta ce bicicleta supeeer!!!!
Si exul avea o tentativa nereusita s-o invete pe Lili, insa de cand Lili a cazut si s-a lovit chiar in partea genitala de atunci nu a mai pus mana pe bicicleta, a ramas la siguranta trotinetei.

Sper ca ati scapat definitiv de furnici

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

da' care e bitza, ca sunt mai multe de '20?

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

A, si inca ceva amuzant: Stefan are capul mare, ca si noi de altfel... Asa incat casca lui este de adulti, o marima mica. Ne-a ajutat un tip de acolo sa gasim casca potrivita , ca la copii nu reuseam sa gasim...

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Este foarte frumoasa bicicleta si de calitate! Ca aspect - cu rosu, galben si negru, este intamplator in culorile Germaniei. Sa vedem si noi ce gasim, tot pe recomandare o sa mergem, la un tip de la magazinul caruia si noi ne-am luat bicicletele. Robert ar vrea una complet albastra, mereu spune ca albastru este culoarea lui preferata. Dar vrea si trotineta, le alterneaza. Avantajul este ca poate sa mearga la scoala cu trotineta si cu ghiozdanul in spate si, daca n-o lasa langa scoala, mi-e mai usor s-o aduc acasa apoi de acasa inapoi.
De luni inca 5 saptamani de scoala la noi si vine vacanta de Inaltare (tot 2 saptamani). Apoi inca 8 sau 9 pana la cea de vara (vedeti cum le numar?) Tot cu gandul la distractie...

Mergi la inceput

Cristina, nu a contat culoarea :) de data asta. Si da, aseara ne-a spus ca vrea si trotineta. Sa vedem... Urmeaza Matei cu bicicleta, am vrea sa ii luam cu 2 roti, dar fara pedale...

Mergi la inceput

Cristina, nu e corect sa aveti atata vacanta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Deci voi nu mai aveti pana la vara? Cand am scris puteam sa jur ca este la fel, ca pana acum s-au cam potrivit toate! Hmmmm...pai ce fac astia acolo?
Ia lasati-i si mutati-va voi in Bayern!

Mergi la inceput

Daaaa, neseriosi! Mai avem si noi cateva zile libere... vreo 6 in total... dar nu ca voi! Si de Pasti doar o saptamana si 2 zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Multumim din suflet,ptr.urari...Andy are 8 ani,a trecut timpul repede,repede.
Ieri de ziua lui am fost in oras sa-si cumpere cadou:spre surprinderea mea nu a vrut jucarii,ci blugi..asa ca am cautat blugii perfecti,am probat si am probat pana si-a gasit ce a vrut.
Apoi pizza,suc si inghetata..am ajuns rupti de oboseala acasa,da fericiti.
Acum asteapta ziua de sambata sa-si tina ziua cu colegii,la un spatiu de joaca din oras.

Azi mergem la control la ochi.Mi-a spus dr.sa-l aduc in vacanta sa vada cum e ,acum ca citeste,scrie...sper sa fie totul in regula ,pana acum n-am avut probleme.

Ai mei sunt mai bine:tata a inceput sa umble,foloseste baston,altfel ii scapa piciorul ,iar mama inca respira destul de greu de la nevralgia intercostala.Cu ajutorul lui D-zeu vor fi bine.

Acuma fuuug la control,revin spre seara.
Va pe toate.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Laura, sanatate parintilor tai!

Mergi la inceput