Copilasi din 2002 *73* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Laura la multi ani, sa-ti creasca feciorasul mare! Cum a fost cheful de ziua lui?

Cristina, da, o mai pot tine in brate (are 23 kg), noroc ca se cere din ce in ce mai rar, dar tot tare lipicioasa e

Nicoleta bine ati revenit! Poate ne vedem data viitoare cand mai veniti in tara!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Gabi, ce copii mari si frumosi ai! Si "micuta" taaare lipicioasa!

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza lume!!

Nico-noah, cum a fost acasa?Ce-a zis Stefan de casa lui din Bv?

Gabi-si eu il mai iau in brate, adik eu imi doresc sa-l tin, dar mai mult cand sunt asezata in fotoliu.Ca daca stau in picioare, simt ca mi se rupe spatele
Bine zice Katty, are Lili un par foarte frumos.

Sanzi-va trimiteti reprezentant in tara?Nu fi trista, ajungeti voi si acasa...

Lucia-off, raciti?!!Sanatate picilor!!

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Cristina, Stefan s-a bcurat foarte mult, mai ales de jucarii si de rude. Dar aseara imi spunea cat de mult asteapta sa-si reintalneasca prietenii de la scoala.

Lucia, sanatate baietilor!

Stefan aseara s-a ales cu o bicicleta. O vom lua vineri efectiv, acasa, asamblata... Are si casca, si lumina, si viteze (bicicleta este de 20)... Sper sa invete sa mearga pe ea repede (el anul trecut nu a avansat, nu stie sa mearga pe 2 roti...).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata!
Nicoleta, bine ati ajuns cu bine "acasa"! Am vazut si pozele, foarte frumoase, copii si locuri...ma bucur ca v-ati simtit bine, chiar daca a fost cam obositor, macar v-ati vazut cu cei dragi! Sa stapaneasca si sa foloseasca sanatos bicicleta!

Lucia, sanatate multa copiilor!

Cristina_C, deci a plecat mama? O sa fie destul de greu fara ea, nu?

Sinzi, deci anul asta nu venitit in Romania? Imi pare rau, cred ca David abia asteapta, nu?

Gabi, te "plangi", la cele 23 de kile ale lui Lili? Al meu avea in vara 31 de kg...Adevarul e, ca daca vreau sa-l iau in brate se urca intai pe pat, apoi il iau in brate ca pe o maimutica!

Mergi la inceput

Si Stefan mai vrea uneori in brate (pe langa alintaturile de rigoare fara "brate"). Si desi el este mai slab, 24 (desi pare ca a slabit in vacanta asta...), tot ma doare spatele cand il ridic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Apropo de tinut in brate, Robert mi-a dat solutia:sa ma antrenez sau sa ma ingras si eu astfel incat sa nu mi se para greu chiar daca devine din ce in ce mai greu, dar, ca si Lili si Stefan, are 23 kg (numai ca imbracat). Nicoleta, nu-i asa ca asa spunea si Stefan odata cand ii spuneai ca-ti vine greu sa urci caruciorul lui Matei in tramvai? Gandire practica, nu? Si eu il tin cu cel mai mare drag in brate, sper s-o mai pot face cat mai mult timp in limitele mele fizice. Daca nu, chiar si asa, de pe pat, cum spunea Katty sau stand pe fotoliu, cum face Cristina.

Gabi, ai o "pereche" de copii foarte frumosi si Lili era asa de scumpa cand statea in brate! Iar Robert e un adevarat cavaler!

Katty, da, imi este greu, mi-ar fi mult mai bine cu toata familia aproape sau macar in aceeasi tara, ne-am ajuta mult mai mult reciproc si nici nu ne-ar mai fi atat de dor. Asta e partea trista a emigrarii, din punctul meu de vedere. Noroc cu telefonul si webcamul si inca o data noroc ca totusi nu-i o distanta atat de mare, o data pe an putem merge in Romania si pot veni si ei in De cat mai sunt inca in putere. Mai departe nu vreau sa ma gandesc acum, ne bucuram ca, deocamdata, suntem cu totii relativ sanatosi...

Sinzi, sigur o sa ajungeti si voi in Ro la anul! Anul asta ajungeti prin David (e mare lucru ca vrea singur, Robert n-ar vrea fara noi). De crig si Mariuca ce mai stiti, presupun ca pastrati legatura? Sper ca sunt bine, multe salutari de la noi!

Nicoleta, si noi tot in perioada asta vrem sa luam bicicleta, cred ca tot de 20. Spor lui Stefan la pedalat si s-o stapaneasca sanatos! Mersul pe 2 roti o sa-l invete foarte usor, am invatat pana si eu, la 25 de ani - de la sot
Foarte frumoase pozele si ce cuminti stateau baietii in masina, unul langa altul! Iar tu sa te bucuri de copacii infloriti!
Cum ai gasit furnicutele?

Lucia, multa sanatate bolnaviorilor! Sa le treaca repede racelile!

Adela, succes Luizei la scoala! Cred ca toti copilasii din clasa I ar prefera sa mai fie inca liberi, lipsiti de griji, ca la gradinita! Dar incet, incet, se obisnuiesc toti.

Nina, numai maine nu-i poimaine si vine weekendul. Nepotelele s-au intors la voi?

Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

multumim din pacate Lili are par destul de slabut si moale, pe langa ea noi suntem perii de sarma

Acum am inceput sa mai scadem din "lipici". Pana acum in fiecare seara Lili imi fixa mobilul sa sune la 6 dimineata, trebuia sa o iau langa mine in pat sa mai dormim impreuna o ora. Ei acum am schimbat filmul. O noapte am lasat-o "fara mama" si de atunci isi fixeaza mobilul ei si vine singura Si ieri, si azi dimineata m-am trezit cu ea langa mine

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Cristina da, asa imi spunea si Stefan: sa ma antrenez sa fac muschi si sa putem merge si cu tramvaiele vechi, chiar daca suntem cu caruciorul lui Matei. Mai zicea ca ma va ajuta el cand va fi mai mare... Cu bicicleta, sper sa fie cea mai buna optiune (erau 2 feluri). Acum sa vedem cand are sotul meu timp sa il invete (in vara trecuta asta a fost baiul, nu a avut cine iesi cu el afara sa il invete sa pedaleze cu doar 2 roti...). >Furnicutele nu mai erau in sufragerie, insa le-am gasit in... masina de spalat vase... sper sa fi inteles dupa cele 2 spalari de dupa intoarcere ca mai bine este la ele in musuroi!

Cu emigrarea... eu simt ca locul meu este in Bv (asta dupa prima calatorie acasa). Nu stiu cum va fi mai tarziu...

Mergi la inceput

http://www.hervis.at/sportwelten/rad/ Edit: X-FACT Comp
20" Kinder Mountainbike (scuze, mi s-a parut ca daca am dat click pe detalii, pot pune linkul cu detaliile de la bicicleta pe care i-am luat-o noi).

Mergi la inceput