Copilasi din 2002 *73* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 12
ivanoiuadela9 spune:
Cristos a inviat ! mamicutzelor. Am aparut si noi dupa o ,,disparitie ,, de vreo 5 luni in care ne=a fost tare dor de voi .
Stefanelu a crescut un pic si Luiza merge cam greu cu scoala , nu ii place deloc . Merg la bebe ca s-a trezit .
Va pupam .
Gabi_K spune:
o poza cu "bebelina" mea obosita
Sambata si duminica am incercat sa ne odihnim dupa musafiri, iar luni am fost la tara cu fiimea in apropiere (vreo 40 de km). A fost super, am mers cu trenul, timpul a fost relativ frumos, doar la intoarcere ne-a picurat un pic. De ieri eu sunt pe baricade, piticii in vacanta.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
cristina22 spune:
ANDREI
SUPERBAIAT DE BAIAT
Laura-sa va traiasca puiul, sa-i dea Dumnezeu tot ce e mai bun in viata, iar voua sa umple viata de bucurii!!
Gabi-ce mari sunt piticii tai si frumosi!!
O mai poti tine in brate pe Lili?
Adela-bine ai revenit!!Ce nu-i place Luizei la scoala?
Cred ca toti copiii se cam satura, doar au teme, orar fix, responsabilitati
Katty-off, ce zi incarcata...Condoleante...
O seara frumoasa!
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
katty spune:
La multi ani, ANDREI!
Sa cresti mare, sanatos, sa aduci multe bucurii parintilor tai!
Laura, felicitari, sa va traiasca puiul, sa il vedeti fericit si cu tolba plina de impliniri!!!
katty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabi_K o poza cu "bebelina" mea obosita Sambata si duminica am incercat sa ne odihnim dupa musafiri, iar luni am fost la tara cu fiimea in apropiere (vreo 40 de km). A fost super, am mers cu trenul, timpul a fost relativ frumos, doar la intoarcere ne-a picurat un pic. De ieri eu sunt pe baricade, piticii in vacanta. Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi Povestea nasterii: Lili si Robert |
Gabi, poza e foarte frumoasa (de fapt toate), ce par frumos are Lili, si ce obosita era ea! Cred si eu dupa atatea minunatii vazute!
Nicoleta spune:
Salut.
Greeeu de pe drumuri... Inca se simte oboseala, desi am dormit de pranz...
LA MULTI ANI, Andrei! Sa fii sanatos si fericit si toate visurile sa ti se indeplineasca!
Sinzi, faine pozele! Eu sincer nu am avut chiar asa chef de pozat, dar tot s-au strans cateva... Mi s-a si stricat un card... gol.
Revin.
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
Nicoleta spune:
Cristina, la intoarcere am mers prin Sibiu, apoi pe la Arad. Lasa ca mai creste piciul si ne vedem noi, candva... si cu Laura si copiii, si cu Gabi si copiii...
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
Cristina_C spune:
La multi ani, Andrei, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si noroc! Laura, felicitari pentru puiul cel mare, sa fiti cu totii fericiti!
Nicoleta, bine ai revenit!
katty, neplacuta zi... condoleante!
O sa ma uit maine pe indelete la toate pozele, numai pe pagina asta am vazut vreo 3 linkuri, de-abia astept, si eu sunt obosita, azi a fost si sotul liber si-n prima parte a zilei am profitat c-a stat Robert cu bunica si ne-am dus sa rezolvam niste treburi, apoi am dus-o la avion, ca azi era ziua plecarii. Mi-a parut rau ca mai mult de jumatate de timp cat a stat a fost vreme urata, ploioasa si nu ne-am plimbat cat am fi vrut. Dar conteaza, pur si simplu, ca am stat impreuna.
light spune:
La multi ani Andrei! Iti uram si noi sanatate, fericire si mult noroc in viata!Sinzi, foarte frumoase pozele, v-ati distrat frumos.Adela bine ai revenit.Io gata, tre sa o intind, ca unu trage de mine, altu tipa ca nu gaseste nu stiu ce, amandoi sunt raciti, asa ca nu -s in toane prea bune
my deviantArt Gallery
sinzi_ana spune:
Gabi, ce copii frumosi ai!!! Si mari!!!!
Laura, La multi ani lui Andrei!!!!
Nicoleta, superbe pozele...imi e dor de Brasov!!!! Anul asta...nu vom ajunge...Dar David se va bucura de Romania!!!