"Abdomen extra-plat: Beachbody (21)"
Raspunsuri - Pagina 6
XIO spune:
Felicitari , Deus , sper ca ne arati si noua niste poze in curand
Eu am azi kickboxing din nou. Ieri am fost la sala , am facut piept , pt. oblici cu greutati si fara , niste abdomene gen crunch si ridicare de picioare la verticala , nu orizontala
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
Allure spune:
Ramonika, bine ai revenit! Sa-ti traiasca prichindutza
Ladybird, welcome! Sper sa-ti faci timp de sala, ca asta e cea mai mare problema: urnitul de acasa
Deus, sper ca nu ti-a paralizat de tot glandele sudoripare! E important sa transpiram...nu asa mult dar in limite normale toxinele alea trebuie eliminate.
N-am ce sa raportez pina la ora asta decit treburi in casa. Mai vedem mai tirziu.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
XIO spune:
Am facut cu altcineva antrenamentul azi ... ne-a ruuuuupt.
A durat incalzirea muuult, strechingul a fost fain , se uitau toti chioras la mine ca eram ca un elastic Numai bine s-au rupt si pantalonii , evient intre picioare
Am facut la sfarsit abdomene, numara pana la 10 si incepea iar , fara pauza , cand avea el chef la 10 ne punea sa stam cu picioarele sus si abdomenul incordat pana numara la 10 si tot asa , flotari , numai genuflexiuni n-am facut la sfarsit ca am o febra d numa ...
Am invatat sa dau cu stanga si cand am plecat de acolo aveam efectiv tot parul ud leoarca , si dupa cum stiti am o ditamai claia ...nu mai zic de echipament , ca era tot ud.
A fost super
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
Allure spune:
am revenit cu faptele bune: Back and Biceps cu Tony...cam dezamagita ca intr-o ora de pompat gantere am consumat numai 200 calorii :( dar am completat pina la 400 cu sarit coarda si ceva dans
cind te gindesti ca o felie decenta de cake are 400 calorii
atita munca pentru 1 minut de fericire!
Acum imi e foarte clar de ce slabesti mai repede cu exercitii cardio: consuma dublu si mai mult de calorii! de parca mai aveam nevoie de confirmare...
Ce mult imi place jucaria mea de monitorizat calorii! Acum stiu pe ce picior dansez!
Mi-am facut somon la gratar cu salata si un cartof + juma de ardei tot la grill Acum astept ceaiul verde sa se "coaca"...
Plec si la munca dupa, mai tirziu azi...TGIF!!!!
XIO brava girl! Ma bucur ca-ti place! Clasele astea sint cel mai bun stress buster!
Restul lumii??
p.s -tocmai am facut membership-ul la gym prin telefon, a durat 5 minute peste vreo 10 zile imi vine cardul acasa
abia astept sa ma duc si eu la clasele de Body Combat!
and to use the assisted pull-up machine!
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
XIO spune:
waaai , Allure , de unde ti-ai luat chestiunea de masurat caloriile arse?
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
Allure spune:
de aici: http://www.treadmillfactory.ca/p-928-c-43-polar-f6f-heart-rate-monitor-women-s.html
chiar pe ala il am...se poate purta si ca ceas
Allure spune:
http://www.treadmillfactory.ca/p-1032-c-43-polar-ft80-heart-rate-monitor-watch-black.html
asta este super cool dar pretul...
Deus spune:
Allure- efectul la botox in axila este de cca 80-90% ...eu transpiram si daca ma gandeam la ce am de facut intr-o zi, asta nu insemna ca nu am toxine in corp si ca sunt pura:-) in schimb sotul meu transpira la axila doar daca face efort fizic si nu este un sac de toxine. Sunt convinsa ca le elimin eu prin urina daca beau multa apa sau prin transpiratia de la sport
Allure lasa ca mai consumi calorii si prin simplu fapt ca te trezesti nu doar prin sport, de aceea esti tu asa de faina:-) pana la urma mai pleci in Italia?
Ce fain XIO ! e super sa te simti bine lucrata
eu azi nu am facut sport, am umblat aiurea prin oras vreo 2 ore si m-am uitat prin magazine. Pierdere de vreme ca nu am gasit nimic interesant. Cand vad mai multe articole pe umeras nu ma inspira, mie imi plac lucrurile sa le vad in catalog sau in poza pe cineva ca sa imi imaginez cum imi stau mie. Altfel nu ma pot decide:-)
am mancat asa: dimineata un fresh bogat cu seminte de in macinate
la pranz o salata de ton cu porumb
pe la 3 din nou salata si acuma seara am sa mananc doua mere
ma duc sa beau un pahar cu apa
Conchita,Lumi, Caro, Ema, Ele, Cichi, Marina,etc., pe unde sunteti?
Va
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
Ele spune:
Aoleu, Allure ma sperii cand zici ca asa putine calorii consumate. Eu ma bazez ca min 500 calorii consum la antrenament.
Astazi si eu tot greutati am facut cu Shaun dar el are si cardio mult. Eu tre sa mai slabesc, ma rog..cantarul ma ofusca ca in rest mi se pare ca sunt cat de cat ok. Pe 11 iunie am bilete la Bulgari. Deci pana atunci tre sa muncesc.
Allure tu cate kg ai? si la tine trag muschii greu? ca lui Deus eu ii dadeam 48.
Elena & Denisa
NOI
Allure spune:
Deus, asa da...credeam ca nu mai transpiri deloc
Calorii consumam si cind stam pe forum dar putineeee rau...
Italia e prea scumpa, prea scurta si cam departe. Am decis ca ma duc in alte tari calde cu juma din banii aia...pe Tony il mai vad eu pe aici pe pamint american, vor mai fi ocazii sint sigura. Cred ca in Italia se logodeste cu mandra, am o presimtire
Ele, nu vreau sa stiu cite kg am evit sa ma sui pe cintar...cind m-am intors din Arizona dupa ce a stors Tony si untul din mine aveam 61.5 kg la 1.75 m...sint convinsa ca am mai pus ceva la loc intre timp dar...vine vara si ies la alergat, intr-o luna ma subtiez cit vreau.
Daca vrei sa slabesti repede: cardio!! Si low carbs diet. Dar pentru forme tonice trebuie si greutati.