"Abdomen extra-plat: Beachbody (21)"

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Allure super !! Chiar daca ai mai pus pe tine 2-3 kg tot esti bine. Eu numai bine ca de doua sapt nu am baterii la cantar. Asa ca nu mai stau calare pe el si fac Insanity la greu. Daca nici ala nu cardio..e dracu gol.
La dieta, ma chinui..dar mai scap si eu in interzise. Ma bucur ca la cap dulce stau bine. Adica trec zile fara sa pap. Unde eu mancam zilnic macar o bomboana.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Deus iubesc posturile tale bine documentate.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

3 kg??? nuuu... poate 3 lb...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Ele mi-e usor ca le-am pus pe site-ul meu si de acolo doar le copiez:-)

Allure dar ce subtirica esti la 1.75:-) imi place!
si eu am sa ies la alergat in natura cu clienta de la ora 7 dimineata (sa vina de excursie)Iti dai seama ce aer curat...vom alerga in parcul Babes, este un parc/baza sportiva cu multi castani si piste de tartan numai bune de alergat.

Unde-i Lumi ? dar Conchita? (betonezi curtea?)

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

ceva sublim pentru voi doamne dragi:-)

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Buna dimineata

Sa aveti un weekend frumos plin de multe bucurii

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Deus, Rieu e fantastic...dar unde am auzit recent de el, oare? ce coincidenta.

da, uichend frumos tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Salutare.
Allure,numai la plyometrics,core s. si kenpo se ard calorii...restul nu prea,trebuie sa completezi cu ceva.Eu scriam zi de zi la un moment dat ce si cat consuma p90x.si modelul acela mai scump nu e cu mult mai performant decat ce avem noi...are barbata-meu si l-am testat si eu.eu am perioade cand nu-l dau jos de la mana...e botezat de numa prin dus.
Deus sa-ti fie de bine si cu noroc interventia.
Xio...deci te faci batausa...si la sala mea se face box...pe asta sincer nu l-am incercat...dar cine stie?

si despre Rieu,eu sunt mare fana a dumnealui...cred ca am fost la 15 concerte de-ale lui...tipul in afara de faptul ca este un mare mare artist face efectiv un spectacol incendiar la fiecare concert...si de fiecare data altceva.Faza cu pahare cu apa...si toata lumea la un moment dat trebuia sa galgaie cu apa in gat...o sala cu mii de suflete...inchipuiti-va ce fel se auzea...in timpul piesei la semnul lui toti galgaiam.
si multe multe...daca aveti vreodata ocazia sa mergeti la vreun concert de-a lui ...chiar daca e foarte costisitor...va asigur ca merita pe deplin...eu ma incarc cu o stare de bine ptr. o perioada buna.
Acum ma apuc de tracy...azi nu vad sala ca sunt consemnata la domiciliu...masina e la doctor ...asa ca poate pe langa ora cu Tracy merge si un kenpox...este programul meu favorit de la tony.o zi buna in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Deus sint "slabuta" prin prisma faptului ca sint inalta dar proportiile ma omoara...talia nu vrea sa se micsoreze deloc si cind o sa slabesc mai tare o sa fiu tot "snur"...dar macar sa fie un snur ferm.
Pozele alea cind le pui? :) vrem sa vedem before and after botox
Mi-am facut si eu niste poze la "riduri" dar astept sa le vad pe ale tale intii

Ema banuiam eu ca nu face nimic special dar ziceam de aspect...e foarte cool! Ma cam enerveaza chestia de pus pe piept...e incomoda si cind ma zbantui o ia in jos :(
am auzit c-ar fi altele mai comode in comert, facute dein textil 100%

Abia astept sa merg la sala!
Azi nu stiu ce fac...am febra musculara la picoare de la Plyo facut acum 3 zile si la brate de ieri...Stiu: Yogaaaaaaaa...n-am mai facut de mult!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Buna!
Eu azi am plantat floricele si am curatat "marea mea gradina" .
Dar bate un vant spurcat si mi s-au ars buzele. Inca mai am cate ceva de gospodarit dar acuma sunt in pauza de cafea.
Si eu sunt cu febra la brate , pe la coaste si la picioare. Si nu cred ca de la antrenamentul de ieri.
Cu toate astea am si azi in plan un antrenament ..inca nu m-am hotarat ce dar pana la 8 am timp. Maine e zi de pauza.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput