"Abdomen extra-plat: Beachbody (21)"

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema spune:

so,am mancat quinoa...Allure,pupe mama pe ea de fata frumoasa...mi-ai facut viata roz...ce buna e!!!!!!
si mi-a tinut 2 ore de foame...de regula dupa o ora tre sa maninc iar.Sa-ti dea dumnezeu sanatate ca pot sa maninc si eu ceva bun bun!
Caro...eu chiar am un fel de muzeu in casa...de fapt in living...am adunat de prin pivnite si poduri de pe la bunici si strabunici de-ai sotului fel de fel de obiecte vechi si le-am reconditionat...arata bine.am inceput cursurile unui institut de arte frumoase in olanda...dar au dat boalele peste mine si nu le-am terminat...in fine cu chiu cu vai am terminat studiul artei baroc...sunt decorator interioare ...si prima mea lucrare a fost livingul meu.Cine a vizitat a laudat interiorul...desi stilul baroc e ...a se citi demodat ptr. ca are o incarcatura destul de mare si este printre cele mai costisitoare stiluri de realizat.numqi 1m de tapet din matase din india costa ceva pe linga 100euro...nu mai vorbim ca piesele autentice sunt o avere..candelabre,sfesnice,lampi,oglinzi,rame de fotografii...sunt foarte scumpe si greu de gasit.Stucaturile sunt numai din gips si e o adevarata arta sa le faci sa para vechi...cinci straturi de culoare plus poleiala si slefuirea...munca multa....insa ptr. mine e fascinant,este interiorul care-mi da o stare de bine...oi fi fost vreo contesa printr-o viata anterioara.
Deus....pozele...de trei ori m-a sunat madam soacra sa intrebe daca poate vedea botoxu...m-o capiat...roaga-te sa nu-i placa ca altfel vad cluju fara sa vreau.
Lumi eu am un tip la sala...de te scurgi pe dusumele...ricky ala de ro e la baie...si seamana teribil cu originalu ricky...are si vreo 2m moartea mea sunt barbatii inalti...asea si ma uitam eu intr-o zi la el...si barbata-meu saritor...hai ca ma duc sa-l intreb cum al cheama...vrei?ca vad ca te tot benoclezi la muschii lui!Si eu de colo...nu fa-i poze la dusuri...sa vad daca ma mai uit sau ma las pagubasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepene spune:

carolinah,

am incercat exercitiile de abdomene recomandate de tine si m-a cam durut spatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Lumi ,a m cunoscut si eu o tipa de la stoma care se spala pe dinti dupa fiecare masa am zis ca e putin nebuna , dar macar avea dinti faini.

Am avut iar antrenament , am ramas uimita de cat de mult am invatat in doar 4 sedinte , sau cate au fost
Bine , pana acum de cate ori ma uitam la K1 ii spuneam prietenului ca ce au aia din ring de gafaie asa dupa 2 reprize , da' vreau sa spun ca azi am facut si noi reprize de 3 minute si dupa 2 minute de lovit non stop abia mai respiram. Aia avansati rezistau 3 minute si abia dupa aia gafaiau de numa , dar zau , nu credeam ca e atat de obositoooooor

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

so...azi am intrat pe usa clinicii la 11.30 am si am iesit la 8.50 pm, nu am vazut lumina soarelui, n-am avut timp decit juma de ora sa respir si sa-mi ingurgitez salata cu somon griluit
noroc ca toata lumea s-a prezentat cu probleme interesante de la torticolis, bursita, umeri dislocati in recuperare...pina la pompieri in training intens pregatitor pentru calendar hot asa ca nu m-am plictisit nici n-am avut timp sa observ ca sint obosita...

ce mai, am avut o zi lunga si interesanta! sport zero, ca dimineata am stat in bucatarie sa-mi pregatesc lunch + dinner sa le iau cu mine.
compensez maiine dimineata.

Ema ma bucur ca-ti place quinoa...tine de foame ca e proteina de calitate.

Xio iti trebe rezistenta cardiovasculara... Nici eu nu mai stau asa bine la capitolul rezistenta de cind nu mai alerg...
Aveti cumva si sac de boxat sau dai numai in aer cu pumnii/ picioarele?

pepene ce fel de exercitii ai facut? poate nu le faci corect...

codrina tu pe unde mai umbli? ce-ti mai face burtica?

Ce foame mi s-a facut scriind aici...
Ma duc sa bag un ceai de tei...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Allure, pompieri in training pentru calendare hot? e cazul sa-mi schimb cariera. :-))

Ema, ma bucur ca te-a convins Allure sa incerci quinoa, si la mine e pe lista de favorite. ce frumos povestesti despre pasiunea ta cu restaurarile.

Xio, m-ai terminat nervos. cand avusesi timp sa faci bratele alea, ca abia incepusi sa te duci la sala, acu doua zile. :-)) felicitari. cat despre doctorita care vrea sa va dea toate bolile ca sa invatati sa le vindecati, de ce nu se ofera ea prima?

Caro, de trambuline stiu doar de bine legat de articulatii. totul e sa aiba imprejmuiala aia de siguranta, sa nu te trezesti zburand intr-un copac atarnand de craca.

Ele, saritul corzii e printre cele mai eficiente cardio, asa ca, hai si tu in club.:-)

Deus, ai pus pozele? ca lesin aici de nerabdare. cat despre socializare, ok, dar mie cine-mi face treaba de Paste? :-))

legat de curatenie, si eu sunt obsesiv-compulsiva, basca recunosc. as putea sa irosesc mai putin timp pentru smotruit si sa-l aloc pentru altele, la fel de importante. dar imi sta pe creier si nu ma simt bine daca nu e cum trebuie.

io mi-am luat azi steamer de-ala cu trei etaje stampilat de The Biggest Looser. maine il inaugurez (cum vine aia carne la aburi???!!). inghetata mea facuta in casa a iesit fenomenala, fara falsa modestie. cea mai buna inghetata pe care am mancat-o vreodata. urmeaza sa incerc serbetul.

mai fetelor, Ricky Martin e gay.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Buna dimineata

raportez un fresh mare din afine, sfecla, telina, morcovi, mere si portocale cu seminte de in, apa multa si o cafeluta buna.

Mai dragelor, pozele mele se pare ca mai asteapta vreo cateva zile! v-am spus ca mi-am stricat laptop-ul si pe magauaia sotului nu pot sa le descarc. Dar le-am facut, am fost prevazatoare fiindca imi dau seama ca am si uitat de ele, ma uit la fata mea si cred ca-i firesc sa nu am santuri tectonice.

Va pup mai revin dupa ce termin cu munca

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Allure , la sac dam. Si se loveste serios , ca fata aia spre exemplu merge la o competitie luna asta , sa vezi cum o munceste...

Conchita , asa aveam bratu;l si inainte , acum doar a crescut nitel bicepsul. Dar anul trecut , cand am facut sala serios aveam bicepsul mare si mi-au spu prietenele sa o las mai moale ca e prea de tot

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu nu mai intru aici pana marti, asa ca va doresc Paste Fericit si sarbatori cu liniste!

Mergi la inceput

Conchita daaa... eu si pompierul sintem vecini pe aceeasi strada, dam nas in nas toata ziua la supermarketul din colt. Arata exact ca aia din revistele cu semi-naked firefighters, tinerel, frumusel foc si cu bun simt. I-am zis ca vreau si eu un calendar cu autograf Il pun in bucatarie ca sa ma inspire cind imi pregatesc lunch-ul

Xio prietenele tale cred ca erau geloase pe bicepsii tai...

Deus ce harnicuta esti, ca o albinuta

Azi avem 20 grade C

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

apropo de junk food, un articol interesant: http://kdka.com/watercooler/rats.food.addiction.2.1597432.html

Mergi la inceput