"Abdomen extra-plat: Beachbody (21)"
Raspunsuri - Pagina 10
Allure spune:
Cum??? In Romania au inflorit copacii si floricelele deja?
Lumi, astea sint poze de acum??? Ma imbolnavesti cu zile...Aici e inca frig si nici urma de iarba sau flori
Dar nu stiu de ce ma mir, ca doar traiesc la polul nord
Frumoase poze, frumoase culori, imi place casuta voastra, e cam in stilul care imi place mie: simplu, clean, fara aglomerari de mobile inutile.
Xio manusi de box? Am si eu un centru de boxing linga mine si de cind ma tin sa ma duc...
Deus ai parul cretz si nu numai
Fusei la mall si mi-am luat niste pantofi sport draguti, ca cica vine vara:
http://www.thewalkingcompany.com/brands/product.aspx?ProductID=8819&pagetag=women_Sale&source=category&cm_mmc=CJ-_-Aff-_-3245527-_-10522115
Weekendul viitor cica o sa avem si noi 21 grade C.
Nu cred
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
nikole spune:
Lumiiii, sunteti foarte frumosi, e o relaxare ptr retina sa ma uit pe pozele voastre
si bonsaiul, si animalutele si natura, totul ....supeeeerb!!!
Felicitari...la anul il admiram si pe bebe, right?
Eu va citesc zilnic, nu am nimic de adaugat, mai rau nici de mancat nu prea mai pot de raul arsurilor...beau in disperare sucuri de fructe, numai astea imi priesc, si zilnic gratare(peste, curcan, pui) dar mi-e rau dupa, reflux, arsuri...de-mi vine sa nu mai mananc...
Allurezi repede ce rimel folosesti...eu mi-am examinat azi ochiul....se vad linii fine, dar stii, am observat si in sarcina cu Kevin(si am si citit explicatia pe undeva) ca se accentueaza/ adancesc micile liniute, riduri ce-or fi ele...
si medicul mi-a spus ca in sarcina , scade productia de melanina,colagen, independent de asta pielea, datorita actiunii hormonilor, devine mai "subtire" , uscata, se rideaza mai usor...
ulterior noptile nedormite contribuie si ele la accelerarea procesului de...ridare, offff
eu...sper sa nu nasc azi, ca am in plan, niste sedinte foto pe maine...
Ladybird, frumoase rochitele, merge un nude bra, cred ca obtii un efect natural, si ...volum:)
eu la tipul asta de topuri, rochii, folosesc numai nude bra, imi place la nebunie cum se vede.
Merg sa sufar in tacerea propriei cabine de dus, am contractii, a picat dopul...incepe show-ul, parca vad...si zisei ca nu vreau anestezic
Conchiiiiiii...
daca se opresc contractiile, azi am yoga in program, in speranta ca ma va ajuta cu durerile de spate, si starea de agitatie...
Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 39+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
z333 spune:
pozele de afara sunt de azi..eu astept cu nerabdare sa infloreasca parcul Rozelor
tre' sa imi mut pozele astea noi de pe Picasa ca e prea execrabila calitatea
Nikole te pup...la anul vrei sa fac poze si cu unul mic?? hmm, sa vedem..
eu credeam ca tu deja ai nascut mamicule, dar se pare ca nici mult nu mai ai..eu iti zic de pe acum sa ai o nastere usoara si o Albastrica sanatoasa tun, ca frumoasa si desteapta o sa fie sigur
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw
me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24
ema spune:
Salutare,
Niko,pe mine m-or tinut contractiile false cu dopu cazut doua zile...tare aiurea-i...tin pumnii sa nasti usor si repede...ce pofta imi faci de-un bebe ...pupi multi zboara pe ruta germania brazil!
Deus...promiteai niste poze...toata ziua o stat soacra-mea in capu meu sa-i arat botoxu de romania...ca am o soacra obsedata de frumusete...nu mai stie ce sa-si faca sa arate bine...cand ea de fapt e o frumusete rara...
Lumi...foarte frumoase pozele...oricum danke ptr. imaginile timisoarei...iubesc orasul asta...arati super proaspata si fresh...animalutele-s dulceturi faine....interiorul e placut...toate-s faine la voi acolo.
am vazut rochiile si mi-am amintit ca a doua oara am vrut sa-mi fac o rochie de mireasa ceva gen tiganesc...exceptand culorile...voiam ceva absolut nebunesc si original...pina sa apuc sa mi-o fac am divortatsi acum rad cu barbata-meu ca exact cand voiam sa dau canoanele peste cap...ne-o apucat divortatul...da nu-i rau nici asa divortati...singura diferenta ar fi ca in loc de o cutie postala acum avem doua.
Allure spune:
Nikole folosesc doua rimeluri, nu stiu cu care eram data in poze. Am un Chanel Extracills care nu se mai fabrica , ala era moartea mea si un Yves Saint Laurent care nu e rau ca fluid dar are o perie cam twisted.
Eu stiam ca din contra cind esti gravida se estompeaza ridurile din cauza retentiei de apa...toata lumea vorbeste de glow-ul ala de gravida poate nu o fi la fel la toata lumea. Eu nu sint curioasa sa aflu.
Ema despre ce divort vorbesti tu acolo, maica?? E vroba de actualul sau vre-un "ex"?
Scuze daca am fost prea curioasa
Da, Deus vrem pozele alea frumoase
Conchita ne lipsesti.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Allure Eu stiam ca din contra cind esti gravida se estompeaza ridurile din cauza retentiei de apa...toata lumea vorbeste de glow-ul ala de gravida poate nu o fi la fel la toata lumea. Eu nu sint curioasa sa aflu. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet. "Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X |
E un mit...in realitate hormonii iti termina pielea:(...dovedit stiintific.
Nu am avut niciunul dintre astea doua, mereu am folosit Lancome maron ptr volum, Hypnose, e suuuuper, din pacate astazi finantele s-au mai subtiat si folosesc uleiul de ricin+o porcarie de la L'oreal
Ar trebui sa am aprovizionez cand ajung in State, aici sunt niste scoruri....
Oricum , tu cred ca ai genele curbate si frumoase, si de la natura, nu?
Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 40
+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
ema spune:
de actualu !!!Stai linistita ca nu e pe bune...adica e pe bune dar nu suntem divortati decat pe hartie.
ema spune:
eu m-am umflat la fata ceva de speriat in ultima luna de sarcina...si avem un ten extrem de gras...cu alte cuvinte la corp aratam ok dar la moaca eram desfigurata complet....
Niko,si eu am rimel de ala...negru ca eu sunt bruneta la par...dar acum e pe terminate...si vreau unul bleumarin...ca mi s-o pus pata pe machiaj bleumarin si vreau si rimel la fel.
si da,uleiul de ricin e super...eu pun in orice rimel...si inca am gene ok...avand in vedere ca mica fiind mi le-am taiat de tot cu forfecuta ptr. ca de lungi ce erau se incurcau alea de sus cu alea de jos si tot timpul ma scarpinam la ochi din cauza asta.Aratam ca dracu fara gene!
z333 spune:
Ema tu esti tare draguta, dar chiar nu arat deloc fresh in pozele de azi..adica, poate arat, dar nu m-am simtit prea fresh, ca mi-a venit ciclul si cand imi vine ma umflu ca un balon la fata si la burta..ceva de speriat dom'le
sapt. viitoare imi fac eu niste poze mai "artistice", ca fotograful asta al meu m-a facut sa ma scalambai in toate pozele
apropo de cutia postala..noi nu avem 2 cutii, dar e fiecare cu numele lui pe cutia aia si probabil asa va ramane muuult si bine..eu-s opusul lui Allure, ea nu-i curioasa de gravideala eu nu-s curioasa de maritis cu acte
voi vorbirati de riduri p'aci..eu nu cred ca am riduri, adica nu vad nimic in afara de alea de expresie "care este", in schimb ma "imprenetesc" ocazional cu cearcanele..nici nu-i de mirare, ca iote e ora 1 jum dim si eu stau ca o matracuca cu o masca pe mutra si maine dim. tre sa ma trezesc la 8
P.S. nu-i asa ca porcovanul meu e cel mai frumos, cu nasul lui de gaina capiata care scobeste in pamant?? manca-l-ar mama pe el
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw
me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24
Macrina spune:
Nikol, si eu am arsuri dar e exact atunci cand mananc un fruct.. Nu mi-am mai facut un juice de fructe de nustiu cand.. Incearca sa le scoti, vezi cum e...
Haha, acum mi-am dat seama ca mai ai un pic si nasti:).. mai bine vine bebe:)
Eu anunt 11 kile luate pana in sapt 36.. ma incurajati enorm
(la prima sarcina am luat 30 de kile)
Allure, am luat la puricat subiectul cu Dr Perricone, m-am decis sa-mi iau ceva, pentru ca aici in Nevada e taaaare uscat, mi se usuca nasul, pielea de pe fata, la copii li s-a uscat pielea mainilor, trebuie sa caut creme grase..
Am zis pt inceput sa iau asta :
Radiance C0-Q10 Skin Restorer Face Moisturizer Day Cream si apoi Olay Regenerist Night Recovery Moisturizing Treatment, 1.7-Ounce Jar.. Sa vad cum reactionez la ele..