Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (211)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Salutare!

Andreea, incearca sa-i dai zilnic o masa de cereale Nestle prune cu ovaz sau Novalac cu prune. Neaparat sa scoti branza de vaci din alimentatie (in cazul in care exista). Dar trebuie sa-i dai o perioada mai lunga.

Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009)

roxxy, mersic..... o sa incerc si cu cerealele respective... ce ma intriga e faptul ca el manaca fructe multe...pere, prune, in starea lor sau compot (kiwi nu-i place desi stiu ca si asta ar ajuta)...plus suc de protocale zilnic, apa de pe smochine fierte, etc.etc... branzica nu i-am dat demult, la fel banane, orez, morcov fiert, ceea ce stiu ca constipa... ieri a facut totusi kk fara interventii(gen microclisma cu glicerina si musetel)...alaltaieri a fost mai nasol ca nu facuse 4 zile...

sa vedem ce-o mai fi...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 26+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ooooooooo :(....vroiam sa iti predam stafeta..sorry..cd puteti incerca din nou?

Paula cu Mihai 25+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata,

mihuta mai ai embrioni?
eladeea ma apuca si pe mine groaza ca mergem la sat si le las o sapt, sigur se las cu constipatie.... fructe nu mai manaca deloc dupa raceala asta si am bagat la greu in ele!
roxxy am vazut ca jocul e peste 4 ani, nu are piese prea mici?

eu oscilez intre triciclete si un alt lego(inca nu s-au saturat de el), bunicii le-au luat leptopuri. Daca ar fi dupa mine as plasa tricicletele nasilor( astept sa ma sune sa ma intrebe ce sa cumpere) si noi luam lego!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

aseara la 22:30 vine tati si-mi spune ca la Tuste in camera e becul aprin s si e liniste. Intram... fetele fara pantalonii de pijama si fara sosete isi faceau pedichiura una la alta cu un creion. le explic ce si cum, ca trebuie sa faca nani, cand sa ne imbracam, nu gasesc pantalonii... pusi in dulap, fiecare in lat dulap si o parte din hainute, ale Elenei mutate in alt dulap.... Prin urmare trebuie sa le fac dulapuri separate de haine, ca rafturi separate de jucarele au!

Si, voua vi se intampla sa gaseti jucarele ascunse prin buzunare? ca la noi tare e la moda, trebuie sa verific buzunarele inainte de a spala hainutele... seamana pe tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Nu este recomandat sub 3 ani pt ca are piese mici si pot fi inghitite, dar eu nu am absolut nicio problema in acest sens pt ca Matei nu baga nimic in gurita de la un an.

Citat:
citat din mesajul lui pussi

buna dimineata,

mihuta mai ai embrioni?
eladeea ma apuca si pe mine groaza ca mergem la sat si le las o sapt, sigur se las cu constipatie.... fructe nu mai manaca deloc dupa raceala asta si am bagat la greu in ele!
roxxy am vazut ca jocul e peste 4 ani, nu are piese prea mici?

eu oscilez intre triciclete si un alt lego(inca nu s-au saturat de el), bunicii le-au luat leptopuri. Daca ar fi dupa mine as plasa tricicletele nasilor( astept sa ma sune sa ma intrebe ce sa cumpere) si noi luam lego!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

La Matei au succes toate jocurile cu piese, cartonase, jocurile de constructie. Isi petrece si cate o ora stand pe covor si muncind la ele. Nu este deloc atras de masinute, trenulete, motociclete etc.
La mine pe blog puteti gasi niste poze cu el jucandu-se: http://catalinvelcea.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Si pe mine ma tenteaz un joc dasta numai ca Maria nu are pic de rabdare
Am vb acum si gata fata s-a impartasit ,i-a dus pe toti de la gradinita si nu a putut s aprotesteze

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

buna ziua mamici

mihuta g24hit pussi multumim pt sfaturi.

fetelor oare este posibil ca iaurtul sa constipe?unul pe zi? desi ii pun mereu miere tarate prune uscate sau ovaz sau caise ?

si eu ii dau spanac o data la 2-3 zile; ii pun des fasole verde si dovlecei in mancare.

de 3 zile ii pun seara in laptele praf 1/2 ceai de musetel si un plic Biotics baby-am primit sfatul de curand. (o sa ii dau 10 zile-o cutie adica)

daca nu isi revine nici asa o sa incerc si Sanzym (g24hit: tie ti-a recomandat dr?Andrei are 15 kg)

o sa incerc si lapte cu suc de porto!

as mai vrea sa incerc cu seminte de in dar nu stiu cum se administreaza?

oare daca i-am facut ieri peste la cuptor pot sa ii dau si azi din el? (noi nu prea mancam peste deci nu ma prea pricep)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Dany si la noi a functionat o perioada cu semintele de in .O lingurita de seminte de in puse intr-o lingura de ceai de musetel si dupa ce devin gelatinoase i le pui in ceva dce mananca el bine si tot,eu ii puneam in actimel si il bea cu paiul

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

La Matei au succes toate jocurile cu piese, cartonase, jocurile de constructie. Isi petrece si cate o ora stand pe covor si muncind la ele. Nu este deloc atras de masinute, trenulete, motociclete etc.
La mine pe blog puteti gasi niste poze cu el jucandu-se: http://catalinvelcea.blogspot.com/

Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009)

Roxana te rog spune-mi si mie ce joc este cel cu cartonase de pe blog. Please .
Nici cu Andrei nu am probleme cu bagatul in gura si jucariile mici. De aproape 6 uni se joaca cu lego normal si cu tot soiul de chestii micute.
O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput