Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (211)
Raspunsuri - Pagina 8
Victo spune:
ha ha ha...anca, daca te uiti bine...intelegem ca maria primeste de la iepuras ...Prospan..ha ha ha...
la cat de putin e Stefan interesat de jucarii..la momentul actual habar n/am..cred ca am orientez la ceva micut, necostisitor, ca pare in zadar..
Mihuta, iti tinem pumnii!!!!!!!!
Paula
cu
Mihai 25+ si Stefan (30 oct. 2007)
ancadragoman spune:
F tare faza.![]()
Eu nu cred ca ii iau jucari ca daca o intreb spune ca vrea hainute ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
pussi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman F tare faza. Eu nu cred ca ii iau jucari ca daca o intreb spune ca vrea hainute anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
ale mele vor Ouuuuuuuuuuu!
eladea2005 spune:
helau si de la noi!
saanatte bolnaviorilor...uf...imi pare rau sa aud iar de boli...
fie ele si usurele...mama lor...
eu sunt suparata...se pare ca am revenit iar la perioada de kk rar si greu de facut...uf..ce m-am saturat...si la mine hormonii ma fac tare irascibila si sensibila...imi vine s-o iau razna...

nu-mi explic de ce nu face...ca de incercat incearca de mai multe ori pe zi...doar ca nu iasa...ieri a facut dupa 4 zile...si la final a plans putin...era gros si tare...uf...
de Iepuras chiar nu ne-am gandit..oricum noi ii luam diverse, fara o ocazie anume...in plus nu stie el de Iepuras...iar dulciuri cat mai putine...ca nu cred ca e bine la constipatia lui...
va pup! si sa auzim de copilasi sanatosi pe cand mai intru!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
26+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ancadragoman spune:
Andreea incearca sa ii pui putin suc de portocala in lapte ,eu asa ma rezolvat cu Maria
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Andreea incearca sa ii pui putin suc de portocala in lapte ,eu asa ma rezolvat cu Maria ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
Ancuto, am incercat si asta, si cu duphalac in lapte,cu multe de fapt...

a dat roade un tratament al homeopatei cu ceva granule, dar s-a terminat tratamentul si n-a zis sa-l reiau...o sun sa vad daca pot sa-i dau iar...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
26+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Roxxy80 spune:
Salutare!
De Iepuras Matei va primi al doilea joc de la Quercetti, cu 1000 de piese si planse cu Mickey (acesta http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=7345) + un frigider din acela cu doua usi din Cora (aveau de Craciun si sper sa-l mai gasesc si acum). E absolut genial. E destul de inalt si arata ca un frigider adevarat in miniatura. Sunt convinsa ca-si va depozita in el colectia d ebaterii plus alte prostioare.
Andreea, incearca sa-i dai zilnic o masa de cereale Nestle prune cu ovaz sau Novalac cu prune. Neaparat sa scoti branza de vaci din alimentatie (in cazul in care exista). Dar trebuie sa-i dai o perioada mai lunga.
mihuta spune:
Mai, eu n-am disparut, doar ca n-am reusit sa fac testul la urgenta asa ca astept azi rezultatul. Drept pentru care sunt treaza de la 4 si astept. ![]()
Roxxy, super ideea, asa ma mananca degetele sa ii iau si eu Sophiei dar celalat Quercetti sta sub scara de cand l-am luat. Eu cred ca nu-i iau nimic de iepuras, nici nu i-am pomenit de el, a fost intrebata de cateva ori ce vrea de la iepuras de diverse persoane. Prima data a zi "Mocovi" apoi s-a prins de treaba si a cerut jucarii. Chitara, mai exact. Asta ii ia mama.
Eu una nu cred in iepuri.![]()
mihuta spune:
Am primit rezultatul si e negativ. Se pare ca toate simptomele mele erau de la hormoni. Sau psihic ? (ca de imaginat sigur nu mi-am imaginat).
Asta e. Data viitoare.
ancadragoman spune:
Neata
Mihaela imi pare f rau 
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!