Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (211)
Raspunsuri - Pagina 7
Ank83 spune:
Azi am iesit si noi la nisip ..prima data pe anul asta...
Si-au pus nisip in cap azi unul la altul.Raul s-a apucat sa ii toarne nisip in san unuio baietel si i-am zis ca nu are voie sa arunce nispi in copii.. si dupa a aruncat in sora-sa si s-a uitat la mine si mi-a zis"Sesi nu piu!!"(Sesilia nu e copilul)..Eu scriu Cecilia cu S... pt ca noi asa o strigam... si tata-su face icter cand aude ca o striga cineva Cecilia si nu Sesilia
..
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Vasari spune:
Buna ! Uram si noi la multi ani floricelelor !
In legatura cu ACC ar fi bine sa-l luati la indicatia medicului si sa fiti atente la eventuale efecte secundare. Toti dr m-au intrebat cum a reactionat la ACC si ne-au sfatuit sa-l oprim daca observam ca tuseste mai tare(Maria asa a reactionat si nu i-am mai dat). Pneumologul chiar a zis sa nu mai folosim, insa nu am apucat sa aprofundam subiectul...
In prospect am gasit asa: Rareori pot aparea inflamatii ale mucoasei bucale (stomatite), cefalee si zgomote īn urechi (tinitus). Īn rapoarte izolate se semnaleaza dupa administrarea de acetilcisteina reactii alergice ca de ex. māncarime, urticarii, exanteme, sufocare (spasm bronsic), tahicardie si scaderea tensiunii. Cazurile izolate de spasm bronsic se refera īn special la pacientii cu sistem bronsic hiperactiv la astm bronsic, acele numite "hiper-responder" (hipersensibilitate fata de diferiti agenti).
Multa sanatate !
Noi acum suntem destul de bine, mergem la gradinita.
Mihaela, la noi soricelul topaitor e acum un fel de animal domestic. Maria ii invarte cheita si il cheama la ea.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Vasari spune:
Frumos cu "Sesi".
Noi sambata am fost la cinematograf la Prinstesa si Broscoiul cu Radu si Cristina. Au fost atat de cuminti si scumpi vreo 45 de minute... La un moment dat s-au mutat pe scari, langa scaunele noastre si se uitau de pe trepte, iar la muzica dansau amandoi. Ne-am amuzat foarte tare si noi, a fost o experienta frumoasa. Pe la jumatate am plecat. A fost un eveniment Disney, pe baza de invitatii, toate fetiele costumate in printese. Asa, sa cumpar bilet, nu cred ca as face-o prea curand. Noi rezistam doar la jumatate.
Insa tot drumul a plans dupa cinematograf...
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ancadragoman spune:
Neata
Maria este mai bine cu tusea,nu i-am dat acc ca am continuat cu siropul de tuse si vad ca isi face efectul.
O zi buna fetelor
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
popbianca spune:
buna ziuaaa!
sanatate multa puiutilor bolnaviori!!...vad ca sunt destui-se numara si Ana mea printre mucosi si tusitori- ne tratam cu humex cu picovit,vit. C-,vibrocil, olinth ..etc...
ank...
Sesiliei!
vasari ...ce experienta...la cinematograf...!noi sambata am fost la circ(romanesc-de vai si amar)-in fine..dar am izbutit de-am stat pana la sfarsit!
mihuta...
...wow...!eu astept confirmarea!DD ajuta!
altceva nu prea mai am de zis...decat sa ma plang de Ana care e in greva foamei de cateva zile, la gradi cand o duc plange pana ajunge in clasa apoi se calmeaza...mi-e din ce in ce mai de greu emotional sa o las asa acolo...cred ca hormonii astia in plus sunt de vina...si pe cum ma apropii de termen cred ca o fi si mai greu...
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
31+
ancadragoman spune:
Azi face beta?
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
pussi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Azi face beta? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
eu asa stiu. Ce sirop de tuse luati?
ancadragoman spune:
prospan
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!