Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (211)
Raspunsuri - Pagina 6
g24hit spune:
in America s-a oprit folosirea vaccinului ROTARIX pt ca NU E SIGUR, e contaminat cu un virus porcin. mamicile care vor sa-l faca ar trebui sa se razgandeasca pana cand se vor primi date noi de la FDA.
acum am citit pe medscape(un site de medicina)
dar chiar nu e nimeni p
e aici? azi cand
sunt si eu.... scuze a scris si Iulia....
ancadragoman spune:
Neata
Mihaela eu te felicit de pe acum ,daca tu simti ca este bb at asa este
Si-a revenit Maria dar parca nu-mi iese din cap ecografia cardiaca si pana la urma o sa ii fac o programare 
Eu nu i-am mai dat nimic pentru imunitate pentru ca de fiecare data cand ii dadeam racea,acum nu stiu ce sa cred dar am renuntat la "intaritoare"![]()
Anco tu spuneai ca de tuse ii faci aerosoli cu acc?
O zi buna 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
pussi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Neata Mihaela eu te felicit de pe acum ,daca tu simti ca este bb at asa este ![]() Si-a revenit Maria dar parca nu-mi iese din cap ecografia cardiaca si pana la urma o sa ii fac o programare ![]() Eu nu i-am mai dat nimic pentru imunitate pentru ca de fiecare data cand ii dadeam racea,acum nu stiu ce sa cred dar am renuntat la "intaritoare" Anco tu spuneai ca de tuse ii faci aerosoli cu acc? O zi buna ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
eu le-am dat 1/2 pliculet Acc de 3 ori/zi + sirop ce ceapa, de coaja de mar si de pin! inca mai tusess dar rar si doar dimineata!
pussi spune:
| citat din mesajul lui g24hit pentru racelile puilor mai puteti incerca IMUNOREZISTAN JUNIOR ( de la primele simptome). la noi a avut efect. ![]() ENI si IULIA( 13.11.2007) |
si noi tot Imunorezistat junior luam... am luat si pt. imunizare cate 10 zile/luna!
ancadragoman spune:
Narcisa ,acc pentru ce fel de tuise este?
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
pussi spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Narcisa ,acc pentru ce fel de tuise este? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
la noi e tuse productiva!
ancadragoman spune:
pai si Maria vad ca incepe sa rupa ,asa ca ii pot da.
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman pai si Maria vad ca incepe sa rupa ,asa ca ii pot da. anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
da-i asa cum ti-a zis pussi.. macar nu o chinui cu aerosolii..
Eu am incercat aerosolii ..nu ei

Acc..e foarte bun pt tuse productiva

Pussi ma bucur ca sunteti mai bine

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici