Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (211)
Raspunsuri - Pagina 5
pussi spune:
buna dimineata!
Mihuta sa dea DD sa fie cu ochisori! In ce zi esti dupa Et?
ellis mersi!
ankule de azi dimineata am inceput si cu Acc si infuzie de patlagina! Dupa ziua de ieri in forta cu naturiste doar Ana mai tusteste... Eni a tusit de 2 ori azi!
dany Eu doar la Eni ma confrunt cu constipatia... face la 2 zile, uneori zilnic dar tot tare si carnacior
problema grava e cand plecam undeva ca nu vrea sa faca!
pussi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihuta Sunt in a 9a zi. Dar sunt foarte linistita. Pur si simplu stiu ca sunt insarcinata. mami de Sophia |
ma bucur pt. tine! La mine s-a pozitivat testul in Z10.... si era gemelara! A! in z11 era iar negativ!
Vasari spune:
Mihaela, ce simptome faine ! 
In legatura cu precautiile noastre, sa stii ca abia fac liste cu ce trebuie sa facem si sa cumparam. Si sunt niste sume... cel mai scump e timpul. :)
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
pussi spune:
LA MULTI ANI FLORICELELOR!!!!
MIHUTA eu de Flori, acum 3 ani am primit o crenguta de la biserica si am stat toata ziua cu ea legata in jurul mijlocului....a doua zi am aflat vestea cea mare!
bb_yasmi spune:
buna dimi
LA MULTI ANI FLORICELELOR!!!!
LA MULTI ANI NARCISA!! 
LA MULTI ANI SI PRINTESEI MELE!!! 
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi buna dimi LA MULTI ANI FLORICELELOR!!!! LA MULTI ANI NARCISA!! ![]() LA MULTI ANI SI PRINTESEI MELE!!! ![]() happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ ![]() astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() |
LA MULTI ANI FLORICICI, CA-S FETITE, CA-S MAMICI...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
26+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
g24hit spune:
Dany cate kilograme are Andrei? incearca sa-i dai SANZYME, sunt enzime (ca cele secretate de pancreas) si o sa-l ajute la digestie. si noi am incercat multe, apoi am asociat Debridat(3 sapt) cu Sanzyme(pe asta o sa-l luam pana terminam sticluta-deja de 6 sapt)si avem scaun in fiecare zi.daca mai ai nelamuriri , intreaba....
g24hit spune:
pentru racelile puilor mai puteti incerca IMUNOREZISTAN JUNIOR ( de la primele simptome). la noi a avut efect.