Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (211)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Anca asa si Raul si Ceci ..dormeau multt mai mult cand au avut enteroviroza asta..Parcau picau din picioare direct pe perna..si dormeauu de ma speriam
Pussi ..pai da-le si pliculete... ca e tot antimucolitic

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Acum am cautat si eu pe google.. si le-am vazut pe cele plicuri ..eu stiam de fiolele alea de la spital .. Parca greu imi era sa caut si eu sa vad sub ce forme mai este Acc-ul .Mersi ..o sa stiu data viit

Poze pitici

Mergi la inceput

Am vazut ca la copii mici se da 10 mg/kg corp..

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Anco deci tu spui ca poate sa fie de la viroza?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

buna ziua mamici

asta da primavara...in sfarsit!!!!

le urez multa sanatate puiutilor bolnaviori - pussi si ancadragoman, vasari; noi iarna asta nu am racit mai deloc....s-ar putea sa fie de la siropul Septilin pe care i-l dau din sept ....sa vedem ce ne asteapta iarna urmatoare cand incepe gradi.

am auzit ca la plafar este un sirop de catina care se poate da copiilor 2 lgt intr-o cana cu apa si e f bun pt iumitate (as vrea sa ii iau si eu dar nu stiu daca se poate da in orice anotimp...)probabil ca da; sau alt siropel gen Septilin :Imuno Royal

va informamca azi e a=3-a zi fara suzeta...ar este ingrozitor: seara adoarme intr-o ora si ceva ziua intr-o ora de rugaminiti, pacaleli, etc....iar ieri nu am reusit deloc sa il adorm la pranz desi casca incontinuu (el care doarme mereu 3 ore); mititelul de el nu o cere , nu plange dupa ea....dar nu are stare...isi mai baga degetelul in gurita...se foieste mult...nu inchide ochii...vrea sa ii zic "N" povesti si degeaba. Sper sa ma tin tare sa nu cedez. I-am spus ca i-am dat-o unui catel micutz cu care se jucase el in ziua respectiva, ca plangea...etc.Tare mi-e mila de el...se poarta ca un om care renunta la tigari

ank o sa incerc sa ii faca si paine de casa desi nu ma pricep deloc....

pusssi
eu i-am dat azi o lgt ulei de masline pe stomacul gol apoi iaurt apoi portocala si tot nu a facut kk; ier daca i-as da morcov fiert nici atat ; depinde de la copil la copil se pare.

va pup; o zi buna!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Anco deci tu spui ca poate sa fie de la viroza?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

EU 90% ZIC CA DA ..RESTUL DE 10 ..TE LAS PE TINE SA MAI PRESUPUI

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Eu am greturi si ceva dureri si alte alea, dar nu stiu inca sigur daca nu sunt de la estrogen si progesteron.Parerea mea e ca sunt insarcinata, doar ca testele nu vor sa o arate. Nu conteaza, am mai cumparat azi doua si o sa perseverez.

Anca, sunt multe explicatii pentru oboseala, poate sa fie convalescenta, astenia, o alta viroza care e pe drum (cum e mononucleoza care te oboseste foarte tare). Totusi daca ti-a intrat in cap sa-i faci un consult la cardiolog fa-o, ca sa stai tu linistita.

Pussi, noi am luat in toamna Isoprinosine si de atunci n-am mai racit aproape deloc. Ori de la asta ori ca n-am prea expus-o in locuri aglomerate, nu stiu. Sa vedem acum, ca zilele astea a tot fost in contact cu copii si oameni mucosi. Multa sanatate.

Dany, la noi cu constipatia functioneaza caisele uscate, ovazul, spanacul, broccoli si evitat o perioada laptatele cu cheag si fainoasele albe. Caisele le poti rehidrata in apa la microunde si apoi blendui si amestecat cu iaurt sau cu ce accepta el. Dar e nevoie sa perseverezi, sa ii dai macar o saptamana doua un regim bogat in fibre si lichide, pentru ca exista si o componenta psihologica, un cerc vicios, din cauza de constipatie se tina sa nu faca si astfel perpetueaza constipatia. Sunt persoane cu un colon mai larg care au nevoie sa mai multe fibre in alimentatie decat media.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

PUSSI- E BUN SI SIROPUL DE RIDICHIE neagra, se gaseste la plafar;

ANCA - oboseala vine de la boala, nu-i totuna sa dormi cu febra...eu am vazut-o clar dupa episoadele Alessiei...de pneumonie...ea imi zicea ...am obosit...bine, eu am facut eco cardiaca, dar nu sunt problema, la ea oboseala era de la plamani...

MIHUTA - de ce nu faci un beta-hcg?

eu am facut unul joi seara, de teama unei extrauterine...din 14.03 am menstruatie...daca ii mai pot zice asa...si a venit la 17 zile, total aiurea pt mine...am facut si eco, se vede doar un chist hematic, cica se elimina; treaba e ca ma simt eu rau, slabita, f obosita si stresata, de azi voi lua vitam k, sper sa termin o data cu asta;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Aaa. pai fac si testul de sange marti (chiar, tu unde l-ai facut si in cat timp ai primit rezultatul?), testele astea sunt asa ca sa-mi amarasc un pic zilele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

eu fac numai la IDS pt siguranta rezultatului, ca asa are incredere Tutu...in rest, de cum se comporta doamnele de acolo..numai de rau...insa de rez sunt sigura; am vazut multe rezultate eronate in ultima vreme...ex.: cumnata mea insarcinata 8 sapt cu hcg 0 la Victor Babes

Mergi la inceput