Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (211)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ancutaD voi cum sunteti?
victo ti-am dat Pm
mihuta cum te simti?

La noi azi e a 6 zi, nu suntem pe antibiotic, febra nu facem mai mult de 38,1 la antitermice date la 12 ore... dar avem muciiiiiiiii si tusimmmmmmmm... daca aveti vreun remediu naturist astept .... am dat sirop de ceapa si coji de mere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

ancutaD voi cum sunteti?
victo ti-am dat Pm
mihuta cum te simti?

La noi azi e a 6 zi, nu suntem pe antibiotic, febra nu facem mai mult de 38,1 la antitermice date la 12 ore... dar avem muciiiiiiiii si tusimmmmmmmm... daca aveti vreun remediu naturist astept .... am dat sirop de ceapa si coji de mere!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

noi am incercat sirop de patlagina cu propolis
sa mai ameliorat ..dar nu a trecut decat dupa vreo saptamana .. Dar oricum eu sunt de parerea ca atata timp cat nu ii afecteaza somnul si poate respira e ok..pt ca tusea ca si febra e un mod natural al organismului de aparare..
CAnd am facut practica pe terapie intensiva ii rugam pe unii bolnavi cu bronho pneumonie sa se chinuie sa tuseasca ei .. daca nu e de la sine tusea, sa isi mai elibereze plamanii de secretii..Si dupa ce faceau asta sa stii ca aparatele imediat inregistrau o saturatie periferica mai mare. Am inteles de la cumnata-mea care a plecat in canada ca acolo pe toate siropurile de tuse(cu sau fara expect) scrie ..Sa se incerce ca la copii pana in 6 ani sa nu se administreze siropuri de tuse.... tocmai pt ca e ceva ce ii ajuta..

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

ankule de patlagina ma mai auzit, dar nu am pana diseara cand vine tati! acum mi-a dat o vecina sirop de muguri de pin facut in casa!
Stiu ca tusea e normala, dar Eni tusesste pana vomita... asa sunt si eu! Desi Ana grohaie!

Mergi la inceput

Citat:

ankule de patlagina ma mai auzit, dar nu am pana diseara cand vine tati! acum mi-a dat o vecina sirop de muguri de pin facut in casa!
Stiu ca tusea e normala, dar Eni tusesste pana vomita... asa sunt si eu! Desi Ana grohaie!

Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

pai e bun si cel de muguri de pin ..ca au cei de la fares sirop de tuse din muguri de pin..

Poze pitici

Mergi la inceput

ankule tu ziceai de ACC? ai incercat? Scuze ca te stresez, dar vad ca chiar iti place ceea ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna
Suntem mai bine,desi de cateva zile mi se parea asa mai moale in sensul ca pare obosita si ma gandeam sa ii fac o ecografie la inima(nu stiu daca fol termenul corect)

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Citat:

ankule tu ziceai de ACC? ai incercat? Scuze ca te stresez, dar vad ca chiar iti place ceea ce faci!

Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

da l-am incercat ..pe mine.. ..ca cei mici nu au vrut aerosoli..A functionat.Ai aparat??? Daca nu ai ... Te pot ajuta cu al meu pana va faceti bine

Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Buna
Suntem mai bine,desi de cateva zile mi se parea asa mai moale in sensul ca pare obosita si ma gandeam sa ii fac o ecografie la inima(nu stiu daca fol termenul corect)

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

poate e slabita de la febra.. s-a luptat si ea cu virusii ..
Dar daca ti se pare tie ca si in continuare e asa.. dupa cateva zile.. pt linistea ta ..fa-i.

Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:

da l-am incercat ..pe mine.. ..ca cei mici nu au vrut aerosoli..A functionat.Ai aparat??? Daca nu ai ... Te pot ajuta cu al meu pana va faceti bine

Poze pitici

mersi frumos! eu am priceput ca se bea... e pliculet si sa le dau 1/2 pliculet la fiecare...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Buna

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Pt. linistea ta poti sa-i faci! E clar ca se resimte dupa boala + astenia de primavara! Eu una o simt Sau sunt obosita dupa boala tustelor! Sa sti ca amandoua Tustele sunt obosite si maraite, dorm cam 13-14/zi... fata de 11 .

Mergi la inceput