Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (211)
Raspunsuri - Pagina 10
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pussi aseara la 22:30 vine tati si-mi spune ca la Tuste in camera e becul aprin s si e liniste. Intram... fetele fara pantalonii de pijama si fara sosete isi faceau pedichiura una la alta cu un creion. le explic ce si cum, ca trebuie sa faca nani, cand sa ne imbracam, nu gasesc pantalonii... pusi in dulap, fiecare in lat dulap si o parte din hainute, ale Elenei mutate in alt dulap.... Prin urmare trebuie sa le fac dulapuri separate de haine, ca rafturi separate de jucarele au! Si, voua vi se intampla sa gaseti jucarele ascunse prin buzunare? ca la noi tare e la moda, trebuie sa verific buzunarele inainte de a spala hainutele... seamana pe tati PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
hahaaaaa...super tare...de acum sa te tii...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
26+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Roxxy80 La Matei au succes toate jocurile cu piese, cartonase, jocurile de constructie. Isi petrece si cate o ora stand pe covor si muncind la ele. Nu este deloc atras de masinute, trenulete, motociclete etc. La mine pe blog puteti gasi niste poze cu el jucandu-se: http://catalinvelcea.blogspot.com/ Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009) |
hihi...la noi e fix invers...n-are rabdare la chestii gen lego, puzzle, etc.
26+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui dany26 buna ziua mamici mihuta g24hit pussi multumim pt sfaturi. ![]() fetelor oare este posibil ca iaurtul sa constipe?unul pe zi? desi ii pun mereu miere tarate prune uscate sau ovaz sau caise ? si eu ii dau spanac o data la 2-3 zile; ii pun des fasole verde si dovlecei in mancare. de 3 zile ii pun seara in laptele praf 1/2 ceai de musetel si un plic Biotics baby-am primit sfatul de curand. (o sa ii dau 10 zile-o cutie adica) daca nu isi revine nici asa o sa incerc si Sanzym (g24hit: tie ti-a recomandat dr?Andrei are 15 kg) o sa incerc si lapte cu suc de porto! as mai vrea sa incerc cu seminte de in dar nu stiu cum se administreaza? oare daca i-am facut ieri peste la cuptor pot sa ii dau si azi din el? www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!! NE LUMINEZI SUFLETUL SI NE INDULCESTI VIATA !14 Noiembrie 2007 |
dany, vezi ca exista ulei din seminte de in...eu din ala i-am dat lui eric...si la noi a functionat o vreme... in plus eu fac paine in casa si pun seminte de in, dovleac, ovaz, tot ce vrei...
eu stiu ca iaurtul nu constipa...daca mananca, e f bine...eric il refuza de fiecare data...
abia ii bag pe gat cateva lingurite...
incearca si cu enterolactis duo cu inulina, zicea Lavi de el ca a ajutat-o pe Yasmi...si eu vreau sa incep de maine sa vedem daca ne reglam...
26+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui pussi buna dimineata, eladeea ma apuca si pe mine groaza ca mergem la sat si le las o sapt, sigur se las cu constipatie.... fructe nu mai manaca deloc dupa raceala asta si am bagat la greu in ele! PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
chiar ma gandeam acu ca zici de schimbarea de mediu...eric e mereu in miscare, cand la noi, cand la socri sau la ai mei...sa fie asta o cauza a cosntipatiei?
26+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
bb_yasmi spune:

happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+
si poate cat de curand 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Victo spune:
BB am vazyut semnatura...bafta!
pe cine pupasi adineauri?:)
Paula
cu
Mihai 25+ si Stefan (30 oct. 2007)
bb_yasmi spune:
pe voi toate!!!! 

happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+
si poate cat de curand 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Roxxy80 spune:
Lala, acesta este jocul: http://s302.photobucket.com/albums/nn116/JuliaSM/jocuri-jucarii/jocuri%20de%20MEMORIE/?action=view¤t=583.jpg. L-am comandat de la o fata de pe forum, are f f multe. Nu sunt noi dar sunt intr-o stare excelenta.
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui Roxxy80 Lala, acesta este jocul: http://s302.photobucket.com/albums/nn116/JuliaSM/jocuri-jucarii/jocuri%20de%20MEMORIE/?action=view¤t=583.jpg. L-am comandat de la o fata de pe forum, are f f multe. Nu sunt noi dar sunt intr-o stare excelenta. Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009) |
Multumesc

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)My hobby

mami de gemenele
ELENA & 
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
NE LUMINEZI SUFLETUL SI NE INDULCESTI VIATA !