Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (211)
Raspunsuri - Pagina 17
ancadragoman spune:
Hello
Acilisea sunt ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
pussi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi pussi nu rezolvi nimic cu 1 pliculet de enterolactis duo. o cura se face pt minim 2-3 saptamani. happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si poate cat de curand ![]() astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() |
in fiecare zi le-am dat!
pussi spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Hello Acilisea sunt anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
ce face Mariuca?
bb_yasmi spune:
cat timp?? la noi au avut efect. nu am mai avut pb de atunci.
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+
si poate cat de curand 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

pussi spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi cat timp?? la noi au avut efect. nu am mai avut pb de atunci. happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si poate cat de curand ![]() astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() |
de duminica am inceput! si ce ma enerveaza e ca Ana nu avea probleme, doar Eni.... dar cred ca au contribuit: mancatul de oua fierte sambata si duminica nu le-am mai tinut sirul ca toata lumea le-a dat si daca mai comentam mult riscam sa ma cert cu toti! + oua si iepurasi de cioco ... Toti imi ziceau "asa e de Pasti" , "lasa-le macar acum". Duminica cand au plecat grosul trupei(am fost 12 per.) la biserica am ascuns toate ouale si iepurasii... dar surpriza ... la biserica au primit alte oua si alti iepurasi!
bb_yasmi spune:
da ciocolata in exces constipa. si iasmi a cam mancat....
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+
si poate cat de curand 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

popbianca spune:
buna ziuaaa!
asa , pe scurt....![]()
Pastele l-am petrecut mai mult pe drumuri...in familie si cu prieteni, cu bunicii, strabunicii....noroc ca nu a plouat....dar nici cald n-a fost
!
Ana a primit o multime de cadouri...mai mult sau mai putin folositoare....hainute, vopseluri de toate formele si culorile(astept sa se faca mai cald afar sa se poata juca linistita...in casa e prea periculos
),pe langa motocicleta ce am luat-o noi a mai primit o trotineta (3 roti)de care e foarte incantata...dimineata cand plecam la gradi merge pe ea pana la masina , o punem in portbagaj, cand ajungem acas merge pe ea pana la intrare....
mi-a fost groaza sa o duc la gradi dupa zilele libere ...dar totul e ok....avem insa alta problema...ceva urticarie...care a inceput undeva dupa duminica floriilor si inca nu i-am dat de capat in sensul in care luni i-au iesit bubite noi....nu stiu ce o intretine...acum suntem pe zirtec, crema mentolata , advantan, nidoflor,regim alimentar.... la gradi ii duc borcanase...
am citit din urma ...am vazut pozele bebeilor de roxxy....adorabili!
vasari...santate Mariei!
ellis... sanatate si Alesiei!si eu am fost crescuta de bunici...e nasol!
bb...ce situatie....si noi aveam asa ceva ...dar nu am putut decat sa-i ignor....!si au fost nopti cand era si cu batuta nu numai
!
softurela...schimbari majore in viata voastra! sa-ti de DD forta si calm sa treci cat mai usor prin perioada asta!
eladea...imi pare tare rau ca ai momente de disconfort fizic!...dar , hai lasa, ca nu mai e mult....
bb....ce surpriza! asa repede....tin pumniii stransi stransi!
pussi...nu mai sarbatorim...treburi domestice ...am mai citit pe la odisee...caut pe net ce-mi lipseste pt. asta micu ...si de ce e mai bine la mamaia decat in strainatate? nu stiu ce e magic desktop....dar ma uit !
salutare ancadragoman!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
33+
pussi spune:
la noi asa e obiceiul: pe vremea mea la biserica se dadeau oua colorate la copii, acum s-a modernizat lumea
se dau oua de cioco si iepurasi
pussi spune:
| citat din mesajul lui popbianca buna ziuaaa! ![]() pussi...nu mai sarbatorim...treburi domestice ...am mai citit pe la odisee...caut pe net ce-mi lipseste pt. asta micu ...si de ce e mai bine la mamaia decat in strainatate? nu stiu ce e magic desktop....dar ma uit ! salutare ancadragoman! mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 33+ |
daca se intampla ceva... macar ma descurc aici.... am avion... Eu am mai trecut odata prin faza ca nu aveam cu ce sa plec din antalia ... atunci Tustele erau bolnave acasa.
cu urticaria: urocultura si coprocultura ati facut-o? la copro iasa mai greu daca e ceva.
ancadragoman spune:
Narcisa noi suntem bine,Maria este in vacanta si sta acasa cu sora mea care e consemnata la domiciliu din cauza lu bb din burta
Eu sunt la birou si sunt deranjata la stomac asa ca azi am treaba

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!