Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (211)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Hristos a Inviat!

ALINA - cum sunteti????

PAULA - o per a stat soacra la noi, cu mine si cu fata, apoi a putut sta tai cu Alessia, acum suntem cu totii la parinti, revenim miercuri, sta tati vreo sapt, apoi pleaca in Turcia si vine iar soacra...tot asa...pana pe la sfarsitul lunii; se vede ca nu e in colectivitate, am stat afara in vant, praf si nu are nimic fata; insa la analize ne-a iesit in exudat nazal stafilococ auriu, punem niste cipllox cateva zile ...si cam ata;

va pup, seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hristos a inviat!!!

alina multa sanatate mariei!!

sunt asa de nervoasa.....fierb in suc propriu.... am niste imbecili de vecini (in uscatoria care e lipita de camera iasminei si de holul nostru) , niste animale.....care vin tot dupa ora 00 acasa si atunci incep cu dusurile (cabina de dus e lipita de peretele din hol care e de becea , ca nesimtita care a cumparat uscatoria, o alta idioata de vecina a dat jos peretele de caramida, aia era conditia pusa de noi ca sa semnam ca suntem de acord sa se vinda si se auda totul ca si cum nici nu ar fi peretele care a ramas....) si toate ca toate....dar stau astia la povesti si tv si rasete pana dimineata la 4 ....si asa mi se trezeste iasmina... si ca sa nu fie de ajuns are asta un prieten care geme (da geme ca un animal... ) ce sa ma fac?????? nu mai rezist!!!!! pana reusim sa ne luam casa mai dureaza ....imie groaza sa o mai culc pe iasmi in camera ei... ce sa le spun :"bai da' ce naiba geme barbatu'tu in halul ala??"

ma scuzati dar asa simteam nevoia sa ma descarc... eventual poate aveti un sfat, mi-ar prinde bine....

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si poate cat de curand

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Maria are ceva viral. Nu apucase sa se manifeste mai puternic, noi ne-am speriat ca nu prea putea sa respire, nici sa tuseasca, nici nimic si pe la 2 am plecat la urgente, eu ma gadeam la laringita. Cred ca e o brono-pneumonie, respira f greu, e obosita, dar inca nu a facut temperatura. Cine stie, poate scapam fara antibiotic. Nu prea vrea nici mancare... azi imi dadea mie din supa ei si-mi spunea "uite, mami, o lingura cu multa dragoste. papa, macar putin".
Lavi, eu as vorbi cu ei, cat mai sincer si mai frumos. Daca nu o faci acum, sigur va iesi cu scandal mai tarziu, cand se va umple paharul. Oare nu ar putea izola cumva peretele fonic?
Ellis, sanatate si voua...

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina, nu am cu cine vb...cei care sunt aici sunt chiriasi, nu-i intereseaza...:( cat despre proprietara ...nici atat, suntem in conflicte mai vechi, nu respecta nici programul de liniste, dadea gauri si spargea pereti ..toate astea in conditiile in care stia ca perete in perete e un copil mic :(
sa nu mai zic ca nici la intretinere nu sunt trecuti....
offff doamne....pt ce nemernici tre sa imi fac eu nervi..:( de abia astept sa ma mut la casa....langa padure cred ca o vom cumpara :)))))

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si poate cat de curand

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Maria are ceva viral. Nu apucase sa se manifeste mai puternic, noi ne-am speriat ca nu prea putea sa respire, nici sa tuseasca, nici nimic si pe la 2 am plecat la urgente, eu ma gadeam la laringita. Cred ca e o brono-pneumonie, respira f greu, e obosita, dar inca nu a facut temperatura. Cine stie, poate scapam fara antibiotic. Nu prea vrea nici mancare... azi imi dadea mie din supa ei si-mi spunea "uite, mami, o lingura cu multa dragoste. papa, macar putin".
Lavi, eu as vorbi cu ei, cat mai sincer si mai frumos. Daca nu o faci acum, sigur va iesi cu scandal mai tarziu, cand se va umple paharul. Oare nu ar putea izola cumva peretele fonic?
Ellis, sanatate si voua...

Buna Alina,
Sa mergi si la penumologul care o are in evidenta, sa vezi ce tratament si ce parere are. Daca e ceva de natura ostructiva, nu o sa va dea antibiotic.
Sanatate !
Diana e bine, nu mai stau cu teama sa o scot in aer rece, praf. Zilele astea a stat cate 3 ore afara, desi ieri batea un vant iar astazi dadea sa ploua. Eu m-am mutat deja la casa parintilor mei. Deocamdata stau singura cu ea, ai mei au ramas in Bucuresti sa termine investigatiile medicale.
Vreau sa o inscriu la gradinita de saptamana viitoare, ca e tare greu si cu servici si cu burta si cu copil si fara ajutoare. Iar pe maicamea nu stiu daca pot conta, in ultimele 3 saptamani am fost intorsi pe dos, tatalui meu i s-a pus la tomograf diagnosticul de cancer cu metastaze ganglionare. Dar la biopsie nu gasesc, 3 biopsii are pana acum neconcludente. Trebuie sa investigheze cauza acelor adenopatii mediastinale.
Ne termina psihic asteptarea asta.

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si 27+

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

HRISTOS A INVIAT!

sper ca ati petrecut bine de sarbatori...desi citind ce-ati mai scris pe aici...uff....

Alina...cum e Maria? sper sa iesiti cu bine din toata nebunia asta...

Lavi, si noi am aptit-o cu vecinii, bine, nu chiar atata de rau, dar tot m-am dus la ei sa le zi ca e copilu' mic si avem nevoie de liniste...o vreme s-au calmat...dar acu... in plus, deasupra nastra sunt 2 apartamente cu cate 2 bucati copii nazdravani... asa ca imagineaza-ti...la fiecare zgomot puternic ma duc sa vad daca Eric doarme sau s-a trezit...

Softurela, imi pare rau de situatia voastra...doamne ajuta sa fie ttoul ok si sa aveti zile mai linsitite...mai ales pt tine, ca e nevoie...

Adela, mersi de sfaturi... intotdeauna le ai pregatite...daca ar merge mana in mana teoria cu practica... eu am inceput sa ma resemnez, dar uneori izbucnesc, ca deh...sunt si eu om cu limite...

eu am niste dureri nasoale de bazin, de fapt la baza coloanei...si ciudat e ca ma iau cand ma ridic din pat...nu cand stau in picioare...sunt ca niste cutite...e tare nasol...abia merg pana imi revin.. plus niste junghiuri in gambe, tot noaptea ma iau... trebuie sa fac gimnastica la piciaore sa-mi revin...nu stiu ce naiba am... astept sa merg la medic...

anyway...sper sa vina odata vremea buna...ca destul ne-a dus cu zaharelul... intru in depresii de-a dreptul...e asa innorat si urat la noi...

va pup! si sa ne auzim sanatosi!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 27+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Softurela, of, multa sanatate... Ce situatie cu tomografia si biopsiile. :((
La pneumolog nu am incercat sa ajung pt ca data trecuta am reusit programarea cu vreo 4 zile decalaj, poate si mai mult. O sa sun acum sa vad. De la dr Ionescu am si o schema de tratament pe care am aplicat-o si si-a revenit spectaculos, ca niciodata. Nu avem antibiotic, nici macar nu a facut febra.
Ma intreb daca nu mergeau tratate si restul bronsitelor la fel. De ex avem 3 sedinte de aerosoli cu flixotide pe zi, iar ventolinul i-l dau cu babyhalerul.

Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Softurela, of, multa sanatate... Ce situatie cu tomografia si biopsiile. :((
La pneumolog nu am incercat sa ajung pt ca data trecuta am reusit programarea cu vreo 4 zile decalaj, poate si mai mult. O sa sun acum sa vad. De la dr Ionescu am si o schema de tratament pe care am aplicat-o si si-a revenit spectaculos, ca niciodata. Nu avem antibiotic, nici macar nu a facut febra.
Ma intreb daca nu mergeau tratate si restul bronsitelor la fel. De ex avem 3 sedinte de aerosoli cu flixotide pe zi, iar ventolinul i-l dau cu babyhalerul.

Alina, flixotide-ul se face de 2 ori pe zi (la 12 ore) si ventolinul de 3 ori pe zi. Eu ii faceam ventolinul inainte cu 15 minute de flixotide, chiar daca orele de la ventolin nu erau simetric impartite. O doctorita mi-a zis ca nu e antibiotic sa-i dau la ore fixe.
Ma bucur ca se vad diferente. Noi mergem pe schema asta de la a doua raceala si intra-adevar nu tine mai mult de o saptamana. In schimb, in functie de virus manifestarile sunt cand mai exacerbate cand mai usoare. Dar cum ti-am mai spus, tratam doar cu flixotide si ventolin si fara nimic altceva. Am incercat sa-i dau Eurospal, dar l-a vomat pe nas, prin urmare am renuntat la el, dupa 2 incercari. Colargol mai folosesc si batista bebelusului.
Sanatate !

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si 30+

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Cristos a inviat!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Da, flixotide-ul de 2 ori, ventolinul de 3 ori. Si noi tot cu 15, max 20 min inainte facem. La dr Ionescu nu reusesc sa ajung acum, abia luni am gasit liber si mi se pare prea tarziu.

Primul orice

Mergi la inceput