Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (211)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Dragele mele,

va doresc UN PASTE LUMINAT, PLIN DE IUBIRE, INTELEGERE SI PACE IN SUFLETE! SA AVETI NISTE SARBATORI DE VIS ALATURI DE CEI DRAGI!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 26+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!

Ellis, eu iti dau mare dreptate in tot ce ai spus. ideea e ca el mi-a prins mie punctul sensibil si stie sa profite. Matei a avut o perioada f f lunga (dupa cum bine stii) in care ajunsese sa nu mai pape nimic. Dupa 2-3 luni de facut greva foamei am inceput sa ma rog de el in fel si chip. Ba promisiuni, ba amenintari, ba ignorat. Pur si simplu puteau trece si 2 mese si lui nu-i era foame. Incepusem sa ma ingrijorez. Si am inceput sa apelez la toate metodele neortodoxe pt a-l face sa pape.
Acum papa binisor (dar doar cateva feluri de mancare, extrem de putine) si refuza tot ce e nou. Nici nu vrea sa guste.
Dupa cum am spus el are in prezent 3 mese la care nu-l intreb daca vrea sa pape sau nu. Pur si simplu ii spun ca e ora de masa. dar cand vreau sa-i dau ceva intre mese (fructe, biscuiti etc), il intreb daca vrea. iar el spune mereu da si chiar deschide gura si pe urma dureaza o ora-doua pana inghite. Deja il stiu toti in parc ca baiatul cu mancarea din dreapta gurii .
recunosc ca el a vazut ca sunt sensibila la capitolul mancare si am impresia ca ma joaca cum vrea el. Oare e deja prea tarziu ca sa mai schimb ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Azi a avut bunavointa de a nu mai sta mai mult de 15 minute cu mancare in gura, ceea ce e un lucru mare. Dupa ce inghite vine si-mi arata ca apapat tot ca sa-i fac bravo si imi spune sa sar in sus si sa rad. Va vine sa credeti ce smecher e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Eu cred ca i-as spune doar "Cand nu mai vrei sa tii mancarea in gura, sa nu uiti sa o inghiti sau sa o scoti, da ?" si i-as mai reaminti din cand in cand. Poate chiar m-as oferi sa i-o tin eu un pic in mana daca s-a plictisit de ea in gura.

Eu intotdeauna o intreb pe Sophia daca ii e foame si ii spun si ce urmeaza sa mancam. Daca nu vrea sa manance o las in pace, ca stie ea ce stie. Bine, ea nu mai e demult la faza de "nu" asa ca am incredere ca nu ii este foame cand spune asta. Nici eu nu intreb ce vrea , pentru ca imi spune "Vreau mancare", daca specifica ceva anume si nu pot sa ii dau ii piere cheful de mancat.

Eu cred ca cu cat dai amploare gestului cu atat va fi mai abitir folosit.

Chestia cu putine feluri de mancare acceptate si aversiunea fata de nou stiu ca sunt des intalnite pana pe la 6 ani, stiu si de la prieteni si de aici de pe forum. Important e sa manance sanatos si cu placere , chiar daca e vorba de aceleasi feluri de mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

aseara la 22:30 vine tati si-mi spune ca la Tuste in camera e becul aprin s si e liniste. Intram... fetele fara pantalonii de pijama si fara sosete isi faceau pedichiura una la alta cu un creion. le explic ce si cum, ca trebuie sa faca nani, cand sa ne imbracam, nu gasesc pantalonii... pusi in dulap, fiecare in lat dulap si o parte din hainute, ale Elenei mutate in alt dulap.... Prin urmare trebuie sa le fac dulapuri separate de haine, ca rafturi separate de jucarele au!

Si, voua vi se intampla sa gaseti jucarele ascunse prin buzunare? ca la noi tare e la moda, trebuie sa verific buzunarele inainte de a spala hainutele... seamana pe tati

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

tareee...ce am mai rass...

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Hristos a-nviat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

HRISTOS A INVIAT ! PASTE FERICIT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Hristos a inviat !

Nu stiu cum se face, dar noi tot la urgente ajugem de Craciun si de Pasti... Asa ca sunt in concediu medical toata saptamana pentru Maria. Asta n-ar mai fi asa de rau.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Adevarat a inviat !

Imi pare asa de rau, sper ca a fost doar o sperietura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

uff..Alina..acum ce mai e? imi pare rau ca trageti atata cu bolile!..Noi, multumim lui Dumnezeu, nu stam asa rau..Stefan nu a facut forme urate. am trecut peste cu siropuri, aerosoli.

ellis, cred ca am pierdut eu sirul cu voi..cum mai sunteti? faceti pauza de gradi? Alessia si taticul sunt la parinti sau...?

banuiesc ca prin august asa ar trebui sa facem iarasi ceva cura de imunizare, cum prin septembrie incep sa frecventeze colectivitatile, iarasi pica precum mustele...

Paula cu Mihai 25+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput