Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (211)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Roxxy, wow ! Nu stiu ce sa zic... are ceva micut care sa-i placa? De ex stafide? Sa-i oferi ca sa inghita ce are in gurita? Sau sa bea apa? Cu paiul? Oare o fi greu sa bea si sa si pastreze mancarea ? Depinde si ce fel de copil e... Mariei daca-i distrag de cateva ori atentia isi mai uita din obiceiuri, doar sa nu le repete constant.
Uneori daca o amuz sau o fac sa rada inghite (noi aveam pb cu paine, o scotea, nu-i placea deloc... bine, nici acum nu se omoara).
Anca, foarte frumusica Mariuca !

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Pussi, eu sunt singura, M e la gradi azi, de-aia pot.:) Mai am si de lucru, dar fac si curatenie pt ca alta ocazie nu mai am.

Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Nu merge nici cu apa, nici cu suc. Pur si simplu bea lichidul, dar mancarea o pastreaza tot acolo. Am icnercat sa-i promit ca daca termina de papat din gura va primi o cioco kinder, nici un rezultat. Nici cu amenintari, nici cu promisiuni, nici cu ignorat nu merge. Deja disper. Mai devreme eram in masina si l-am intrebat daca vrea mar. Mi-a spus un da din tot sufletul. I-am dat primul cubulet si din prima il tinea in dreapta gurii. I-am explicat ca daca nu vrea poate sa refuze, dar se pare ca nu intelege. Offf...

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Roxxy, wow ! Nu stiu ce sa zic... are ceva micut care sa-i placa? De ex stafide? Sa-i oferi ca sa inghita ce are in gurita? Sau sa bea apa? Cu paiul? Oare o fi greu sa bea si sa si pastreze mancarea ? Depinde si ce fel de copil e... Mariei daca-i distrag de cateva ori atentia isi mai uita din obiceiuri, doar sa nu le repete constant.
Uneori daca o amuz sau o fac sa rada inghite (noi aveam pb cu paine, o scotea, nu-i placea deloc... bine, nici acum nu se omoara).

Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Nu merge nici cu apa, nici cu suc. Pur si simplu bea lichidul, dar mancarea o pastreaza tot acolo. Am icnercat sa-i promit ca daca termina de papat din gura va primi o cioco kinder, nici un rezultat. Nici cu amenintari, nici cu promisiuni, nici cu ignorat nu merge. Deja disper. Mai devreme eram in masina si l-am intrebat daca vrea mar. Mi-a spus un da din tot sufletul. I-am dat primul cubulet si din prima il tinea in dreapta gurii. I-am explicat ca daca nu vrea poate sa refuze, dar se pare ca nu intelege. Offf...

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Primul orice

Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009)

Cu regret iti spun ca EU am fost asa si inca muuuult, pana prin clasa a treia. Eram in stare lejer sa tin un dumicat sau mai multi in gura de seara pana dimineata . Venea mama in toiul noptii sa mi-l scoata de teama sa nu ma sufoc. Nu il scuipam dar nici nu il inghiteam si nu au reusit sa ma convinga nicicum sa renunt la obiceiul asta . M-am lasat singura cand mi-am dat seama ca imi amuzam colegii din clasa ca eu mereu, dar mereu la prima ora inca "mestecam".
Inutil sa iti spun ca am fost un cosmar la capitolul mancare si un schelet ambulant pana pe la 14 ani.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Sper sa nu fie si Matei asa ca sigur innebunesc. El papa destul de ok de vreo 3 luni. Chiar am ajuns si noi la 14 kilograme. Acum, de exemplu, a papat un castron mare de ciorba (mai multe legume si carne pasata decat zeama), insa si-a pastrat in gura o bucata de telina si vreo 2 bucatele de carne care nu s-au pasat .

Citat:

Cu regret iti spun ca EU am fost asa si inca muuuult, pana prin clasa a treia. Eram in stare lejer sa tin un dumicat sau mai multi in gura de seara pana dimineata . Venea mama in toiul noptii sa mi-l scoata de teama sa nu ma sufoc. Nu il scuipam dar nici nu il inghiteam si nu au reusit sa ma convinga nicicum sa renunt la obiceiul asta . M-am lasat singura cand mi-am dat seama ca imi amuzam colegii din clasa ca eu mereu, dar mereu la prima ora inca "mestecam".
Inutil sa iti spun ca am fost un cosmar la capitolul mancare si un schelet ambulant pana pe la 14 ani.

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Sincer eu le-am spus o data mamei si bunicei mele ca in locul lor "ma dadeam" la cat de sclifosita am fost

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

roxxy, cred ca am si eu m-am plans de multe ori pe aci referitor la mancat...si-ti spuneam si tie parca...eric si acum mananc acarnea mixata, altfel o scuipa din gura sau vorba ta o depoziteaza, apoi o scuipa...nu stiu cum sa procedez, ce sa-i fac...am zis ca-l las in ploaia lui...poate, poate odata...e un mofturos si jumatate...
pot numara pe degete ceea ce manaca el..nici nu stiu ce sa-i mai dau ca sa manance...

uff, daca si al doilea va fi la fel, eu una ma impusc...va invit de pe acum la inmormantare...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 26+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Buna seara.
MA SCUZATI CA SUNT LAPIDARA, AM AVUT ZILE F GRELE, IERI A FOST UN PROTEST SPONTAN si la noi, s-a intrerupt lucrul si ru umblam sa ii fac pe oameni sa se linisteasca pt a nu le scade orele nelucrate din leafa si asa neluata...azi am mers de la universitate la dna ghica pe jos, nu am gasuit niciun taxi liber...e de groaza...

MIHA - daca mai intri, tocmai asamblez minunea de brownie cappuccinno

ROXXY - nasoala treaba cu mancarea, insa cu riscul de a-mi sari careva in cap, eu cred ca un copil de 2 ani nu trebuie intrebat daca mananca, trebuie sa i se spuna ca VA MANCA - -nu e din capul meu, e din al altora mai destepti ca mine - cred ca se aplica cel mai bine la copiii gen Alessia, Matei, Eric..si alti mofturosi mai mici sau mai mari; rar spune A ca vrea sa manance, in genere cere pizza...altceva nu prea ..dar am incercat ca masa sa fie serioasa, numai in scaunul de masa, nu ma rog de ea ca e clar ca nu fac nimic, uneori cand chiar nu se poate altfel o mai conditionez, alteori ii zic ca o las nemancata si o si fac; nu am un sfat clar, insa cred ca ar trebui sa ii explici ca asa se mananca, ca trebuie sa inghita ca sa fie puternic, sa aiba energie ca sa se joace, ca altfel vine Maria si se face mai mare si mai puternica decat el...apoi, daca nu si nu...il ignori...sau ii spui ca nu e un copil mare si nu e intelegator si te supara....astea pe rand...nu toate deodata..

ANCULE - UN MARE PENTRU TINE SI SCUZE CA NU AM PUTUT STA ASTAZI, DEJA FETELE MA ASTEPTASERA IN HOLUL CLADIRII SI EU NU MAI REUSEAM SA LAS NAIBII CALCULATORUL SI SA COBOR! TI PUP!

ANDREEA te pup, mai, lasa impuscatul!

VA UREZ DE PE ACUM UN PASTE FERICIT! SA FITI SANATOSI CU TOTII SI SA VA PETRECETI FRUMOS ALATURI DE CEI DRAGI!

noi maine plecam la bunici, probabil voi mai intra , dar trebuia sa fiu eu sigura ca v-am urat!
va imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna dimineata!
m-am trezit sa-i dau laptele Anei...si bineinteles ca mi-a pierit somnul...toata casa doarme ...eu bantui in bucatarie ,incerc sa-mi organizez ziua....am de pregatit cadourile...dar mi-am dat seama ca am cam neglijat barbatii..sper sa nu fie invidiosi...am luat cadouri pt. casa si bijuterii pt. femei...poate voi completa cu o sticla de vin...
ref la macare...Ana nici acum nu mananca carne(in principal )..daca nu le pasata...asa ca la noi inca mancarea e sub forma de pasta dreasa cu supa, ca daca e vascoasa isi face greata si chiar vomita(am patit-o)..am si eu o parte din vina...in sensul in care eu nu am avut nervi sa insist cu bucatele...ca le lua in gura si mesteca un sfert de ora o bucata timp in care eu imi pierdeam rabdarea, restul mancariii se sleia in farfurie...asa, daca e pasirat stiu cat e portia, cat a mancat , cat a ramas...daca e vb de macaroane pt. ea sunt foarte bune goale , direct din oala..dar aia nu se numeste mancat ..ca mananca 10 bucatati si gataaa...ma indoapa pe mine...deci din nou tre sa maruntesc, sa pun muulta smantana sa-i alunece pe gat....mazarea o mananca bob cu bob...dar ganditi-va la o supa de mazare...deci din nou iau furculita, ca altfel stau 2 ore la o farfurie o reincalzesc de 4-5 ori si nu e sigur ca nu se va plictisi dupa primele 15 boabe...painea e tare nasoala!
i-am cumparat Anei nu un ATV ci o motocicleta,de la selgros, visinie.. ieftina...dar oricum nu eram dispusa sa investesc in ceva mai "de firma"...iar daca chiar o sa o aprecieze o sa cumpar la anul cu 2 locuri,nu?
pe Ana o duc la gradi...de bucatarie se ocupa mama mea....voi pune si eu mana , bineinteles...sper sa nu se precipite lucrurile, ca noi suntem o fam. maare!
lalaD.......ai fost tare in copilaria ta !
roxxi, dar nu poti tu sa ii scoti din gura!
ellis...drum bun s-aveti!
Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa va aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari! Paste Fericit si Hristos A Inviat!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

noi va uram

PASTE FERICIT!

Mergi la inceput