Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (211)
Raspunsuri - Pagina 12
Vasari spune:
Buna !
Eu sunt blocata acasa, nici nu am stiut ca e greva RATB azi... cine se uita la televizor ? :(
Roxxy, ce joculete faine... Ti-am trimis un PM, nu m-am descurcat cu ceva. 
Lavi, iti tin pumnii !!
Eu cred ca fac o tura de curatenie, am si niste geamuri, perdele de spalat...
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ancadragoman spune:
avem si noi cateva pozici de aici incolo http://family.webshots.com/photo/2862214330101626593OoOleF
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
pussi spune:
vazut Mariuca cea frumoasa

mai vrei cafea?
Vasari si eu am stat sapt. trecuta acasa cu Tustele bolnave, dar n-am putu sa fac nimic (curatenie)
Victo spune:
PUSSI, CD INCEPI serviciul? cum a decurs vizita la urolog? ti/a dat de facut ceva analize investigatii mai deosebite?
ioi..tu fetelor incep sa ma doare coastele, spatele...si mai este, mai este..
Paula
cu
Mihai 25+ si Stefan (30 oct. 2007)
Roxxy80 spune:
Mi-a sosit jocul de la Quercetti (cel cu 1000 de piese si planse cu Mickey Mouse). Chiar isi merita banii. Piesele sunt lunguiete (ca niste cuie). De abia astept sa-l pun la treaba.
Vroiam sa va intreb ceva. Am o mare problema cu Matei. Tine mancarea in gura (chiar si cate 2 ore - record personal). Papa ce papa si la un moment dat nu mai inghite si o depoziteaza in partea dreapta a gurii. cateodata o face de la inceput. ideea e ca nu-l obliga sa pape. Il intreb inainte daca vrea, spune ca da si deschide gura mare, mare, de zici ca e mort de foame. Pur si simplu nu stiu cum sa-l determin sa inghita. daca-l ignor o face dupa o ora-doua si vine si-mi arata ca a inghitit. Treaba asta tine deja de vreo 2 luni.
Roxxy80 spune:
Sa va dau un exemplu: acum are mancare in gura d emai bine de o ora. A vazut cutia de la Quercetti, e innebunit dupa ea. I-am spus ca-i dau sa se joace cu ea dupa ce termina de papat din gura. Nu l-a interesat. S-a dus la alta jucarie si a renuntat la Mickey. Il vad cum se uita la ea si totusi nu inghite acum (pt ca i-am spus eu sa o faca ).
popbianca spune:
buna!
bb...?! wow...asteptam ....
victo..nu te plange....
roxxy...ce perseverent e Matei..vad ca nu se lasa cu una cu doua convins sa inghita mancarea din gurita....la noi nu sunt probleme din astea..Ana cand nu mai vrea dar eu insist ,i-a mancarea in gura apoi cauta unde sa o scuipe, (pe masa, la mine in palma, pe servetel, inapoi in farfurie...deci bine ca nu face mizerie)
ancadragoman...
multi Mariei...o scumpete de fatuca!ale cui sunt masinutele?si colectia de ponei e interesanta(pt. mine-Ana nu se uita la ei)
am ceva de lucru...am fuugiiit!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
31+
pussi spune:
Victo am un contract de colaborare, n-am program fix si grosul il fac de acasa! Deocamdata imi convine asa. La urolog, am facut eco, nu am pietricele si m-a pus sa repet urocultura, mi-a dat augmentin de 1000 de 2ori/zi 14 zile si urovaxom 10 zile /luna timp de 3 luni. Dupa 3 sapt reper urocultura si ne vedem. Hai ca trece pede timpul.
roxxy si eu am faza asta cu Ana la carnita de pui sau vita, isi baga numai carnea in gura si n-o inghite. ca sa inghita trebuie s-o amestec eu cu legumele ca la bebe mic.
bia tu cum esti, ce face baietelul? cu gradi cum stati?
ancadragoman spune:
Neata
Multam pentru urari 
Bianca se joaca cu masinutele,colectia este mostenita si mai are una de avioane pe care o apreciaza si mai mult .![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
popbianca spune:
pussi...cu baietul stau bine...e un agitat....vom merge la Grig in 12.04..saptamana viitoare e si el plecat....
la gradi? ce sa zic...urcusuri si coborasuri....azi a fost destul calma despartirea...dar treaba e ca vin zilele libere si mi-e frica ca o luam de la inceput cu plansetele si caraielile... copii nici acum nu o intereseaza..se joaca singurica...
ancadragoman...si Ana se joaca cu masinute dar numai la gradi sau cand suntem in vizita la niste baietei..acas nu le observa
merg cu mama sa-i cumparam de iepuras Anei un ATV (cu baterii)...pt. ca vecinutul are un ATV si o masinuta iar cand iesim la strada fuge direct in curtea lor si le cere ...
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
31+