LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *184*
Raspunsuri - Pagina 18
Ela78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea Salutare fetele! Eu ieri mi-am propus sa vad daca sunt dependenta de net, ca toata ziua ma uitam ba sa vad cum e vremea, ba ce ati mai scris, ba sa caut nu stiu ce info etc. Eu nu suport ideea de a fi dependenta de ceva material, deci mi-am bagat laptopul in sertar si ...am tras concluzia ca sunt inca in limitele normalului. Am dormit cu copilul ziua, am fost la plimbare...abia acum seara l-am deschis. ........................................... Si uite asa am ajuns la postarea vikingei. Eu o sa stau acasa cu copilul in mod sigur 3 ani, pana va merge la gradi. Apoi voi cauta ceva pt 4 ore, adica sa fiu plecata cat e el la gradi. Aici majoritatea femeilor cu copii lucreaza program redus. Si nu numai cele cu copii mici. Mamele noastre stiti ca incepeau serviciul la 3 luni dupa natere. Stiu si cum e cu cheia de gat, stiu si cum ma uitam necajita ca pe alti copii veneau sa-i ia parintii mai repede de la camin, stiu si cum stateam nemancata pana veneau ai mei, ca mi-era lene sa incalzesc mancarea. Tata facea cariera, mama, daca ar fi avut cine sa o ajute cu noi, ar fi facut si ea. Stiu ca i s-a oferit sansa sa fie director economic, sau contabil sef cum se numea pe atunci. Eu vreau copilul meu sa ma simta cat mai mult langa el. Nu vreau sa se simta nimeni ofensat dar eu nu cred in povestea aia cu timp de calitate oferit dupa 8 ore de serviciu si una pe drum. Mie una mi-e prea putin 3 ore de calitate oferite copilului din cele 12-14 in care el e treaz. Ma refer strict la mine, nu intelegeti va rog ca as judeca pe cineva. Poate ma ajuta sa gandesc asa si ca ne descurcam decent dintr-un singur salariu. Poate daca n-ar fi asa, as gandi altfel, nu stiu. Si n-am gandit asa din totdeauna, recunosc. Dar poate si pt faptul ca in ro, femeile care stau acasa sunt in majoritate covarsitoare nescolite. Cand s-a pus problema sa vin aici, ma durea sufletul ca las eu postul meu, biroul meu, munca mea, ca o sa vina altcineva in loc si o sa faca ce fac eu Ce durere pe mine, nici nu va puteti imagina! Si eram o angajata oarecare la o institutie de stat, nu aveam functie de conducere, nu aveam un salariu de invidiat. Dar tot mi se rupea sufletul de durere! Keutu cheliutu |
Kea, sa stii ca nu condamna nimeni! Bravo tie ca aveti posibilitatea sa stai 3 ani cu copilul. Eu mereu visam ca viata ideala pt. mine e sa stau intr-o casa la curte, dar sa nu ma ocup eu de gradinarit , sa stau acasa, dar sa nu ma ocup eu de treburile casnice, pentru asta sa am menajera si bucatar , iar eu sa-mi petrec timpul ca Gabrielle Solis din "Desperate Housewifes": shopping, coafor, manichiura, aerobic, fitness, spa, intalniri cu prietenele si iesit in oras, si dupa ce termin tot sirul o iau iar de la capat
Ce spuneam eu ca nu impartasesc ideile Vikingei e faptul ca nu sint de acord cu rolulrile predestinate celor 2 parteneri dintr-un cuplu, tu esti m.u.i.e.r.e si esti datoare sa stai la cratita, iar cand vine "intretinatorul" familiei acasa sa-i fii sluga ca nu cumva sa-l superi daca il intrebi ceva OK, nu-l cicalesc. OK, lui ii face mai multa placere sa se ocupe de masina decat mie, sau eu ma pricep sa fac mai multe mancaruri decat el, dar nu-i pica mainile daca baga rufele la spalat, iar curatenie de cand ne-am mutat impreuna eu n-am facut niciodata
Concluzie: eu sint mai mult pentru o relatie "democratica" in familie, adica la luarea unei decizii sint intrebati toti (inclusiv Ianis) si o relatie de simbioza intre cei 2 iubiti, care se completeaza (nu se opun ca Venus si Marte) si formeaza un tot intreg.
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
mireal spune:
LA MULTI ANI ALEXANDROS SI VLADIMIR!Am vazut poze cu Ariana-mi-a placut bicicleta si poza cu berea si Vladimir-ce frumos doarme.Imi place cum se joaca Luca cu Mura,ce o mai pipaieNoi am fost afara si ne-am tavalit prin pamant,ce bine ca s-a incalzit, acum doarme de la 12, ieri a dormit 3 ore.M-am chinuit de dimineata sa fac o ciorba, greu e cu mancarea,dar macar mi-a iesit ceva.Eu ciorbele nu le nimeresc deloc,vad ca Theo a mancat,inseamna ca a iesit bunaMergem si noi sambata la Kidex sa luam scaun de masina si niste pantofiori.
denisamada spune:
citat din mesajul lui Monnvas aaaa, si big news: mie mi-au intrat banii, am cardul la Transilvania. |
Fetelor, voi vorbiti serios ca nu au intrat banii pana acum? Ca eu merg ca o floare si intind cardul la magazin, nu s-a plans nimeni ca nu ar mai fi nimic pe el.. (tot la BT) Ce-oi fi keltuit pana acum daca ziceti ca abia acum intrara banii? Or mai fi ramas de luna trecuta?
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
gigelica20 spune:
Hmmm, azi avem 2 ghiocei de urat si 2 mamici de felicitat: Aris26 si Bianca2503 sa va traiasca puii!!!
Alexandros Luca - VITAMINA
Vladimir Theodor
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
denisamada spune:
citat din mesajul lui olishka Si apropos de ficatel...voi cum il preparati pt bebei...daca dati asa ceva...Eu nu i-am dat niciodata lui David, dar ma bate gandul. Dar nu stiu de unde se cumpara si cum se prepara. |
Eu i-am dat. Fiert, dar doar cand am facut rost de ficatzel de pasaret cunoscut.
denisamada spune:
citat din mesajul lui dyana27 adee super trici; eu am duc la kidex sambata si poate gasesc ceva pe acolo sa-mi placa; oricum.... vreau sa bag cumparaturi zdravene; poate gasesc si scaunul de masina, mai scap de o comanda; as da eu o strigare de intalneala pe acolo.... dar sigur ne ducem foarte devreme, ca vin ai mei la noi si ne intalnim direct acolo... deci nu o sa am timp sa stau sa va vad |
Noi mergem la kidex maine dimineata, am zis ca poate prindem mai liber. Si noi avem "pe lista" scaunul de masina. "si nu numai!"
Mai vine cineva maine?
Bianca2503 spune:
Multumim de urari. Nu am apucat sa citesc tot- sunt pe la pagina 16.
SIMPLYANA, intr-adevar Vladimir are parte de o aniversare inedita. AM inceput cu o cerat de dimineata cu Robert- de kkt. M-am luat de el ca a mutat o cutie 20 de cm si atat mi-a fost. Ca de ce tin cutia acolo? Ca adun troace? Ca....si atunci m-a bushit plansu' si uite asa...nu pot sa fac mai mult! Atat pot sa fac cu o singura mana ca in cealalta sta copilu' atarnat. Ca de ce nu ii zic lui sa faca....Pai eu sa zic? Tu nu vezi? Si ne-am ciondanit.
Apoi la 11, am fost la vaccin. Mi-a zis doctora sa mai stau pe laptele meu, mai ales ca Vladimri nu accepta alt lapte din cauza de gust, cel putin pana ii facem Priorixul. Am intrebat de Priorix.
Nu se face autism de la vaccin, Autiamul este o boala cromozomiala care chiar daca se diagnosticheaza dupa 2 ani, se vede de pe acum
Buba cica nu ar fi rubeola, ci pojarul care facut sub 2 ani e naspa de tot si oreionul la baieti. Asa ca o sa il vaccinez.
Faza cu autismul a aparut atunci cand s-au balacarit aia de Pasteur cu inca unii si au scos de pe piata vaccinul facut de Pasteur (am uitat numele).
Eu zic, fetelor, sa ii vaccinati. Faceti cum credeti. Insa nu in aceeasi zi cu INfarix. Ca cica Priorixul, intr-adevar poate da reactii mai nasoale.
Am intrebat si de Rotarix- alta miscare de marketing si PR.
In rest suntem bine.
Ma duc pe afara acum si apoi poate vin 2 baietei in vizita. Cam asta o sa fie tot.
carmenada spune:
Azi Ina este mai bine, s-a trezit la 11 apoi la 14 s-a culcat ca de! am avut viata de noapte.
Ilinca m-am amuzat tare cu povestirile despre d-na Ficatel si imi place cat esti de zen. Ma gandesc insa cu groaza ca sunt mamici pentru care ce spun asemeanea doctori este litera de lege .. ca de au diploma.
Floric nu te intista, important este sa ii placa lui Raru si bucura-te ca ai scapat de stresul cu alegerea.
Simplyana mi-au placut povestile tale la nebunie, ai avut o copilarie extraordinara. Am admirat si filmuletul cu Luca si Mura si m-a uns la suflet. Ai o casa plina de viata!
carmenada spune:
Fetele, cele care v-ati intalnit cu Mos Craciun, in perioada respectiva aveti cosuri si puncte negre? Eu sunt disperata ca niciodata nu am avut, iar acum parca am varicela sau ceva .... bine ca le-am ajutat si eu sa arate mai.. frumoase si mai mari
Pisik06 spune:
Hai ca doarme Ana si inainte de a manca si eu ceva pe ziua de azi am zis sa scriu doua vorbe, ca doar am urat baieteii deliciosi astazi.
FLORIC, sa stapaneasca Raru sanatos trici. Nu te mai framanta atata, ca doar nu o tii pentru 5 generatii de acum incolo
BIANCA, imi pare rau ca ati inceput ziua urat. Un mare sa treaca supararea si sa petreceti frumos de acum incolo.
DENISAMADA, si noi tot maine ajungem la Kidex, dar cred ca in jur de 12. Ma duc cu mama. Nu am neaparat ceva pe lista, ca nici banii nu sunt prea multi, dar na, vine Iepurila (si pt Ana si pt finute si pt nepoti). Poate ne vedem e acolo.
ELA, exact asa fac si eu. Eu am multe istorii haioase. In cls. a V-a am cheamat-o pe Buni, care statea la o statie de noi, sa vina sa omoare un gandac in hol si pana atunci eu am stat baricadata in dormitor cu toate usile inchise. La 16 ani am fost plecata cu 2 prietene la Sinaia, la Economat si am plecat dupa paznic la 3 noaptea ca era un gandac la WC-uri. Noroc ca nu l-am gasit ca probabil ne trimitea la balamuc. Cand eram acasa la mama si mergeam noaptea la baie, daca ma intalneam cu un inamic, o luam tropaind prin casa, cu chilotii in vine, urland dupa mama sa omoare gandacul (eram in generala si liceu, deci nu mica). Si ar mai fi multe....
Am fugit ca se trezeste "dusmanul de clasa" si n-am apucat sa fac nimic
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente