Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri(17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Tot eu, nu pleaca nimeni de 1 mai la Duni?Ar putea intreba direct la hotel, sa stim exact....ce si cum....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Ai dreptate in disperarea mea nu am specificat ca ma refer la Marina Royal Palace...te implor trimite-mi si mie listuta ninocikap!(asinedm2001@yahoo.com) Multumesc tare mult...

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppy spune:

Ce parere aveti despre agentia AA Travel????? Sunt seriosi?
Dar cu Solis Travel ati fost plecati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Fetele, in problema creeata nu sunt vinovate agentiile din Romania. Deci, nu va interesati de seriozitatea agentiilor, ele saracele si-au facut treaba si cred ca si-au luat o gramada de bobarnace de la clienti. Va dau scrisoarea primita de la agentie si trimisa de cei de la Duni:

Dear Partners,

As You probably know already, we had a mistake in our computer system, regarding the accumulation of reservations. Because of this problem, we found out a large amount of overbooked rooms in Marina Royal Palace and some in Marina Beach, in the following periods:
Marina Royal Palace 13.06.2010 - 10.07.2010 for all room types
21.08.2010 – 27.08.2010 for all room types

Marina Beach: 01.07.2010 – 09.07.2010 for all room types
25.06.2010 – 14.07.2010 and 21.08.2010 - 27.08.2010 for suites only.

With regret, we have to inform You, that we cancell the reservations, described in the other attached files. Please, inform your clients, that we offer them the opportunity to make a new reservation in some of our other hotels in Duni Royal Resort, like Belleville, Pelican and Holiday Village. The other opportunity is to make a reservation in Marina Beach, excluding the Stop Sale periods.

Additioanlly, we shall send You two lists with overbooked reservations:
1.) Some reservations for the middle of June, which have to be moved from Marina Royal Palace to Marina Beach.
2.) Some reservations for the end of August, which have to be cancelled with the opportunity to be booked in another hotel (Belleville, Pelican and Holiday Village).

As soon as You have the new requests for other hotels for the cancelled reservations, with arrivals in the period 26.06.2010 – 06.07.2010, please, send them immediately to us for a confirmation.

We would like to appologise once again for the inconvenience.

Kind Regards,

Elza Radkova – Executive Director
Georgi Valchev – Manager Reservations

Bazarul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Atunci e clar! E vorba de toate rezervarile facute nu mai are rost sa asteptam nici o lista cu nume...

pozeBianca

Mergi la inceput

Mai, nu scrie ca toate rezervarile sunt anulate.Scrie ca au overbooking pe TOATE tipurile de camere si ca au anulat rezervarile din fisierul atasat, iar unele din rezervari EI DUNI le-au redirectionat la Marina Beach iar altele le-au anulat de tot si sa informeze clientii ca le poate oferi loc in alte hoteluri si ca asteapta raspuns de la astia ce hotel aleg in acea periada sa reconfirme noua rezervare.Scrie f clar, eu asa inteleg,am citit de 10 ori.La family travel am vazut ca sunt 21 de familii anulate, oare in perioada aia au vandut doar 21 de camere family travel?Ca daca a vandut 30 si a primit lista doar cu 21 inseamna ca nu sunt toate anulate.Spunea cineva de 180 de camere overbooking.Cu ce au mutat ei la Marina Beach ori ramane 170 anulate.21 sunt la family, 20 la alta agentie,3 pe alta din ce stiu eu, unde avea lauraT rezervare, alta agentie, inca nu stiu cate...deci....e posibil sa ramana rezervari ok.Plus ca eu inteleg ca lista anularilor a fost atasata la acea scrisoare la fiecare agentie, deci agentiile noastre(toate) au deja lista, suntem pe ea sau nu.E interesant de aflat daca la family care a anuntat lista neagra mai sunt familii care mai au rezervare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Pai, Crangutalil, noua ne-au zis de la Family ca rezervarea noastra e ok. Noi avem un junior suite si 2 duble luate pe numele nostru. Sper a fie ok. Eu, sincer, ma bazez pe faptul ca ei par sa fie o agentie serioasa si ca stiu ca ei mereu au avut o relatie buna cu cei de la Duni.

Baietzii mei

Mergi la inceput

Eunice, in ce perioada?E foarte important.Si inca ceva:se spune ce toate rezervarile din 01.07-10.07 sunt anulate si totusi nu e asa:sunt anulate si rezervari cu intrare pe 29 iunie(vezi LauraT) si pe lista de la family apar si anulari rezervate cu intrare in 28 iunie.

Mergi la inceput

Noi avem 15 zile cu intrare pe 27 iunie. Eu nu am vazut lista, i-am scris lu Iris dar inca nu mi-a raspuns. Daca ai tu lista, poti sa mi-o trimiti si mie, te rog? Iti trimit Pm cu adresa mea.

Baietzii mei

Mergi la inceput

Revin ca sa spun ca am primit lista. Multumesc mult Iris. Nu suntem pe lista nici noi nici prietenii nostri.
Bafta tuturor!

Baietzii mei

Mergi la inceput