Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri(17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yuppy spune:

Am vrea sa plecam pe 12-13 iunie, cum o fi apa marii???? A mai fost cineva in perioada aia? Nu vreau sa ajung acolo, si sa nu poata copiii intra in apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Am citit si eu problema cu Duni...ce pot sa zic e... wow ce brambureala!

Bafta celor care asteapta inca raspunsuri si au emotii.

Noi ca si anul trecut am ales Albena, buget redus, deh, de data asta mai aproape de plaja (Laguna Garden), anul trecut am cam urcat dealul la Ralitsa cu copilul in spate (mai mult sotzul). Mai merge cineva din 19 august?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Buna ziua tutoror, problema cu Duni si mai ales cu hotelurile Marina este foarte serioasa si complicata. Marina Royal Palace va fi in STOP SALES pentru piata ROMANIA si RUSIA pana la 28.08.2010. Managementul statiunii sustine ca sistemul lor de rezervari NU a adunat rezervarile, confirmate pentru Romania si Rusia cu cele din Germania. Evident GERMANIA are prioritate pentru Duni si acesta este motivul pentru care rezervarile, deja confirmate SUNT anulate. Tehnic vorbind NU exista nici o sansa pentru concediu in vara aceasta (si viitoarele) in hotelurile Marina Royal Palace si Marina Beach. Va sfatuiesc sa va orientati catre alte hoteluri in Duni sau alte statiuni - Obzor, Nisipurile, Sunny beach, Sozopol ....

asta e ultima " barfa" preluata de pe softpedia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Fetelor, a fost cineva in Bulgaria cu cazare la vile ?
Ma intereseaza o plaja mai putin aglomerata si permiterea accesului cu animale de companie catelul merge, ca si anul trecut, cu noi

Multam

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Salutare, dragele mele. Azi am aflat si eu de problema anularii rezervarilor din Duni. Sunt socata....sa le fie rusine, la 5 stele nu se permite asa ceva, sa dea peste cap atatia clienti. Eu am intrare pe 29 iulie si iesire pe 4 august la Marina Royal Palace. Oare sa imi fac griji? AM luat/achitat integral prin Giromondo, Veronica, mi=a spus pe mess ca nu i-a venit nicio anulare. Uaf, sper sa nu fie cazul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nitulica spune:

Buna!
Va rog frumos sa-mi spuneti daca mai este cineva in sit noastra si a altor 10 fam care am rezervat prin agentia S S Travel din Bucuresti la Duni Marina Royal Palace in per 03.07-10.07 si daca ati primit ceva din partea agentiei. Cunoaste cineva vreun telefon de la hotel din Bulgaria pentru a lamuri situatia aceasta? Eu le-am trimis foarte multe email-uri dar fara rezultat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui nitulica

Buna!
Va rog frumos sa-mi spuneti daca mai este cineva in sit noastra si a altor 10 fam care am rezervat prin agentia S S Travel din Bucuresti la Duni Marina Royal Palace in per 03.07-10.07 si daca ati primit ceva din partea agentiei. Cunoaste cineva vreun telefon de la hotel din Bulgaria pentru a lamuri situatia aceasta? Eu le-am trimis foarte multe email-uri dar fara rezultat.

Se pare ca e abrambureala mare la Duni acum..si nu iti raspunde nimeni.
Daca vrei sa incerci :

Tel.: +359 550 / 2 2260,
+359 550 / 2 6006,
Fax: +359 550 / 2 2495,

Reservation:
Tel./Fax: +359 550 / 2 2356

Dar numai agentiile sunt in masura sa spuna daca rezervarea este o.k sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Eu am primit azi telefon de la agentie..ni s-au anulat rezervarile pentru perioada 3-10 iulie. Eram 3 familii. Ne recomanda sa evitam Duni pentru ameteala de anul acesta si sa optam pentru alta statiune. Ne-au trimis si cateva oferte dar noi nu mai vrem Bulgaria..era primul an pe litoralul bulgaresc..n-a fost sa fie.

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Si v-a dat banii inapoi daca nu mai vreti Bulgaria?Cand facusei rezervarea?Daca poti spune si agentia.Si oare de ce abia azi te-au anuntat cand se pare ca listele au venit din 14-15 aprilie?Ce oferte va facusera(stiu ca ai refuzat, asa am inteles, dar sa stim la ce sa ne asteptam si noi in caz de o patim la fel.Imi pare rau ca s-a ajuns aici.Concediu placut tuturor, indiferent unde o fi el..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delmo spune:

imi parea asa de rau ca nu am ales unul din cele 2 h de pe plaja si acum sunt asa de fericita! e destul de aiurea situatia..... eu am pe 2-9 iulie la pelican

Mergi la inceput