Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri(17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Din pacate este perfect adevarat a sunt probleme la Duni. Am sunat ieri la Family Travel si mi s-a confirmat ca sunt probleme in toata tara, asa ca agentiile care va spun ca nu sunt probleme vorbesc aiurea. Din cate am inteles problema principala e ca au fost anulate intrarile de dupa 01.07. Cu astea nu se stie ce va fi. Noi am avut noroc pentru ca aveam intrarea de pe 27 iunie, cu rezervarea platita si achitata din ianuarie. Cei de la Family au spus ca ei au informat deja clientii lor care au probleme. Asa cea cei acre aveti bilete prin aceasta agentie, si care nu ati fost contactati, presupun ca puteti sta linistiti.
Bafta tuturor!

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Si eu am rezervare din 2 iulie la Marina royal si stau ca pe ghimpi, nu ne spune nimeni nimic, daca mai sunt valabile, daca nu, sa ne ofere o alternativa...De ex. eu nu vreau bellvile sau pelican, doar Marina beach as accepta eventual cu diferenta de pret sa mi-o dea inapoi sau o zi in plus, altfel vreau banii inapoi, am si asigurare storno...Si cu banii inapoi nu e ok, nu mai gasesti nimic acum bun, s-a cam dus si perioada de early booking.....ce mai iei acum?Plus ca am fost si anul trecut si copiii mei sunt innebuniti sa mearga tot acolo, de-aia am si facut rezervare din 11 feb ca sa fiu sigura ca am prins locuri, am si achitat tot sejurul....Am inteles ca exista o lista cu nume de rezervari anulate, cine ne poate spune daca rezervarile noastre sunt ok, daca numele noastre sunt sau nu pe lista?La agentie la tel nu raspund, pe mess nu, au zis doar ca cer reconfirmarea rezervarii.Pai si asta cat dureaza?Stam 2 saptamani cu sufletul la gura si asteptam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

uff...nasoala treaba.

eunice78 si noi avem rezervare facuta incepand cu 26 iunie la Marina Royal Palace. oare sa stam linistite?

Cranguta eu am vorbit azi cu Emilia si mi-a zis si mie ca cere reconfirmarea rezervarilor si spera ca luni cel tarziu sa stie clar daca s-a anulat ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Pentru informarea tuturor celor care au sejururi rezervate la DUNI, hotelurile MARINA ROYAL PALACE si MARINA BEACH, cu intrare intre 01.07 si 10.07, exista urmatoarele alternative propuse de catre hotel :
a) sejurul se muta in BELLEVILLE, PELICAN sau HOLIDAY VILLAGE, la tarifele corepunzatoare
sejurul se anuleaza, cu rambursarea sumelor platite

Asta scrie pe Softpedia, e scris de Sybarino, tipul de la GTs turism .

Eu am sunat-o acum pe Emilia si nu a raspuns. Nu stiu ....singurul hotel unde as accepta ar fi Marina Beach, la restul nu vreau, mai ma gandesc, dar nu cred sa ma razgandesc.

Sper ca pana luni- marti cel tarziu sa avem un raspuns sigur ca sa stim ce facem. Oricum nu cred ca TOATE rezervarile din perioada aia vor fi anulate. Nu cred si gata.
Daca aflu ceva...eu va scriu, am rugamintea ca si voi la randul vostru sa scrieti cand veti avea vreo veste.
Incerc sa mai sun, din ce stiu eu, Emilia avea si sambata program la agentie. La mine e aiurea faptul ca din cei cu care mergem, doar o familie are rezervare la M. Palace, restul au la Pelican si M. Beach, nu am luat toti pe o factura, de exemplu eu am luat prin Giramondo, prin Emilia, varul meu tot prin Giramondo, dar de la altcineva, Veronica -nu-stiu-cum, cealalta familie care are la Palace au luat prin alta agentie. In fine...vom vedea, ce-o fi o fi, diseara dupa ce culc copiii incep sa caut pe net, sa fiu pregatita in caz de....ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Din pacate si noi ne numaram printre cei cu rezervarile anulate la Marina Palace cu intrare in 29.06, platite din ianuarie (3 camere) si pt care aveam si vouchere. Degeaba, trebuie sa renunt, caci nu vreau la celelalte (Bellevile etc). Luasem prin Perfect Tour. Sunt curioasa daca vor ramane unele rezervari, sau le vor anula pe toate ale romanilor... Cica se mai asteapta inca liste, nu au venit toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Eu am acceptat pana la urma la Marina Beach, pt ca nu am gasit nimic similar pret-calitate pt Bg sau Turcia si am zis sa mai prind ultimele locuri pe MB, sa nu ne redirectioneze spre Pelican sau Belleville. Ultimele 2 sunt departe de mare, cam la 5-10 minutede mers prin parcul Resortului. Pelican este cel mai departe, dar exista o scurtatura.
Buun, noi aveam totul platit de la sfarsitul lui martie, rezervare facuta parca pe~20 feb si achitata integral ~28 mar. Si aveam si voucher, deci, se presupune era totul bun.

Eu ma gandeam ca este o strategie la ei, sa redistribuie cererile enorme pe RMP si catre restul din resort. Desi, dac aproblema este de asa amploare, nu cred ca isi stricau reputatia cu atatea locuri. Eu mai stiu ce sa mai zic?!

Daca vrea cineva lista de la Family Travel, sa-mi scrie pe irinabratu@yahoo.com

Bazarul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Citat:
citat din mesajul lui iriss27

Eu am acceptat pana la urma la Marina Beach, pt ca nu am gasit nimic similar pret-calitate pt Bg sau Turcia si am zis sa mai prind ultimele locuri pe MB, sa nu ne redirectioneze spre Pelican sau Belleville. Ultimele 2 sunt departe de mare, cam la 5-10 minutede mers prin parcul Resortului. Pelican este cel mai departe, dar exista o scurtatura.
Buun, noi aveam totul platit de la sfarsitul lui martie, rezervare facuta parca pe~20 feb si achitata integral ~28 mar. Si aveam si voucher, deci, se presupune era totul bun.

Eu ma gandeam ca este o strategie la ei, sa redistribuie cererile enorme pe RMP si catre restul din resort. Desi, dac aproblema este de asa amploare, nu cred ca isi stricau reputatia cu atatea locuri. Eu mai stiu ce sa mai zic?!

Daca vrea cineva lista de la Family Travel, sa-mi scrie pe irinabratu@yahoo.com

Iriss mami de Yvonne si David
BLOG de mamica

Bazarul meu

din hartia care circula pe net rezulta ca si la marina beach sunt probleme, mie mi s-a spus ca relocarea se face daca e pe celelalte 2 hoteluri Pelican si Belleville. vad ca totusi tie ti-au dat locri acolo, sunt in aceeasi perioada cu ce aveai si la royal?
eu am rezervari(la alta agentie decat tine) in august , de pe 22 .. si aparea si acea perioada pe scrisoare... dar inca nu stiu sa imi spuna nimic car..decat ca daca sunt de acord pot sta la cele 2 de mai sus , nu la MArina Beach..

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005) si 40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Serios???Esti sigura? Eu intelesesem ca se refer la intrarile de pe 22 august numai pentru apartamente, nu si la camerele duble.
Ce ma fac? Eu am mai convins alte 11 familii, am platit integral si acum asteptam voucherele...spune-mi ca nu-i adevarat...

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha81

Serios???Esti sigura? Eu intelesesem ca se refer la intrarile de pe 22 august numai pentru apartamente, nu si la camerele duble.
Ce ma fac? Eu am mai convins alte 11 familii, am platit integral si acum asteptam voucherele...spune-mi ca nu-i adevarat...

pozeBianca

nu stiu daca intrebi de royal palace... pt asta pe scrisoare apare 21.08.2010 – 27.08.2010 for all room types desi intardevar vad ca nebunia este la inceputul lui iulie totusi...

la marina beach ai dreptate zice 25.06.2010 – 14.07.2010 and 21.08.2010 - 27.08.2010 for suites only

oricum ...eu nu am primit niciun raspuns clar.., doar ca atunci cand vor stii ...ma vor anunta. normal ca ii voi mai cauta eu...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005) si 40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

ninocikap, imi trimiti si mie PM cu agentia ta?Asa mi-au zis si mie, ca ne vor anunta cand stiu ceva si ca deocamdata n-am fi pe lista,ca rezervarea e ok, dar eu banuiesc ca de fapt lista e mult mai mare decat vor ei sa spuna si ca nu vor sa ne spuna nimic ca sa ne mute unde vor ei cand ajungem acolo...si sa nu le cerem acum banii inapoi...
Nu mai stiu ce sa zic, nu mai am incredere in agentii si bulgari, mi s-a taiat de ei...

Mergi la inceput