Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri(17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am primit voucherul prin posta, dar e tot copie!!!
Am vorbit cu Emilia pe mess, mi-a zis ca n-are nimic, ca-i bun si ca anul trecut tot copie a fost. Totusi eu stiu ca a fost originalul, nu copie.

Baby_boy, Alina, ati primit voucherele? Tot copii sau originalul?

Carmen, voi le-ati primit prin posta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,

imi puteti recomanda va rog o agentie serioasa de asigurari, la care sa pot incheia asigurarea storno si cea medicala, pentru sejurul din bulgaria ?

este adevarat ca in loc de asigurare medicala se poate folosi cardul european de asigurari de sanatate ?

voi v-ati facut aceste asigurari cand ati fost in bulgaria, in anii anteriori ?

multumesc si astept informatiile de la voi.
si eu astept cu emotii voucherele pentru duni - marina beach, am deocamdata mesaj pe mail de la agentia de turism, ca au fost confirmate camerele rezervate...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

buna,

imi puteti recomanda va rog o agentie serioasa de asigurari, la care sa pot incheia asigurarea storno si cea medicala, pentru sejurul din bulgaria ?

este adevarat ca in loc de asigurare medicala se poate folosi cardul european de asigurari de sanatate ?

si eu astept cu emotii voucherele pentru duni - marina beach, am deocamdata mesaj pe mail de la agentia de turism, ca au fost confirmate camerele rezervate...

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

din cate stiu eu asigurarea storno nu se mai poate face ulterior incheierii contractului pt sejur!
Trebuie sa aiba aceeasi data cu contractul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alacub spune:

Pentru asigurari eu am vorbit direct la Generali.
Le-am dat pe email toate datele, am platit prin banca si am primit pe email politele.
A costat 17 RON/persoana pentru 5 zile, la o valoare asigurata de 25000eur, valabila in sistemul de stat si privat.
Referitor la asigurarea storno, nu am detalii dar poti incerca tot la Generali.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ligia13

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

buna,

din cate stiu eu asigurarea storno nu se mai poate face ulterior incheierii contractului pt sejur!
Trebuie sa aiba aceeasi data cu contractul....

Eu si Raducu (22.04.2005)

da, asa este, chiar este precizat acest detaliu in mailul de la agentie, si tot asa am avut si pentru sejurul de anul trecut, din Turcia
deocamdata nu am semnat contractul, am doar factura proforma, am achitat avansul de 50% si agentia mi-a transmis ca au fost confirmate camerele rezervate. anul trecut, daca nu ma insel, am primit voucherele DUPA semnarea contractului si achitarea restului de plata.
ma gandesc la asigurarea storno pentru ca mami e cam bolnava si doamne-fereste sa nu se intample ceva cu ea pana la/dupa plecarea noastra in vacanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Anul trecut am plecat cu Cardul de sanatate, anul asta tot asa, trebuie sa ma duc sa-l scot( e valabil 6 luni).

Stiti ca aveam o problema cu pasaportul meu, pe care-s trecuti copiii: expira pe 29 iulie, eu plec pe 1 si ma intorc pe 11. Am rugat o cunostinta sa intrebe la vama si chiar azi mi-a dat raspunsul lor: pasaportul e valabil pana la data expirarii, oricum plec si cu raspunsul trimis pe mail de Politia de frontiera.

Mergi la inceput

buna roxana,
imi poti spune te rog ce formalitati sunt necesare pentru eliberarea cardului de sanatate ? cat costa, unde anume ai fost, etc. ?
multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Roxana si eu am primit prin posta tot copie! in mail nu am primit, ca il listam de acolo color.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nitulica spune:

Buna cardul european de asigurari de sanatate, este gratuit si se elibereaza in aprox 7 zile de la data depunerii actelor. Poti intra pe site la ca de asigyrari de sanatae si gasesti acolo toate informatiile de care ai nevoie. Daca esti asigurata la CASAOPSNAJ iti pot trimite pe mail cererea tip sau o poti lua de pe site-ul casei OPSNAJ. Pentru eliberarea cardului sunt necesare copii ale CI sau certif de nastere in cazul copiilor, adev de la serviciu, cererea. ACTELE LE POTI TRIMITE PRIN POSTA SI CARDUL IL PRIMESTI DE ASEMENEA PRIN POSTA.
CORINA mami de 2 printese Alexia si Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxana c.

Anul trecut am plecat cu Cardul de sanatate, anul asta tot asa, trebuie sa ma duc sa-l scot( e valabil 6 luni).

Stiti ca aveam o problema cu pasaportul meu, pe care-s trecuti copiii: expira pe 29 iulie, eu plec pe 1 si ma intorc pe 11. Am rugat o cunostinta sa intrebe la vama si chiar azi mi-a dat raspunsul lor: pasaportul e valabil pana la data expirarii, oricum plec si cu raspunsul trimis pe mail de Politia de frontiera.

Roxana

Roxana, te rog spune-mi si mie unde ai scris la Politia de frontiera ca si eu sunt in aceeasi situatie: plecam in Bulgaria in iunie si pasaportul expira in august si chiar de la politie (circa 12 unde pana la un moment dat s-au facut pasapoartele pt sectorul 3) mi s-a spus ca pot iesi cu copiii din tara pana la cu 3 luni inainte de data expirarii pasaportului. Acum nici nu vreau sa-i fac pasaport daca nu e necesar dar nici n-am curaj sa risc sa ne intoarca inapoi de la vama.
Te rog trimite-mi si mie FW mailul de la Politie dana_d777@yahoo.com

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput