Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri(17)
Raspunsuri - Pagina 21
carmen_70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxana c. Am primit voucherul prin posta, dar e tot copie!!! Am vorbit cu Emilia pe mess, mi-a zis ca n-are nimic, ca-i bun si ca anul trecut tot copie a fost. Totusi eu stiu ca a fost originalul, nu copie. Baby_boy, Alina, ati primit voucherele? Tot copii sau originalul? Carmen, voi le-ati primit prin posta? Roxana |
M-a sunat Emilia sa-i confirm adresa de corespondenta (noi ne facem veacul mai mult pe la slujba decat pe acasa), dar n-am primit deocamdata nimic.
Anul trecut, am fost la MP cu voucherul printat de pe mail, care nu avea nici stampila agentiei pe el si nu am avut nici un fel de probleme.
Important este ca rezervarea sa fie in regula si daca suntem in catastif nu are importanta cu ce fel de hartie ajungi la ei.
Singura dificultate ai putea-o avea la intrarea in resort nu la receptie.
roxana c. spune:
Dana d, ti-am scris pm. Daca nu reusesti, scrie-mi si iti trimit mail, acum sunt la servici si-mi merge foarte greu netul.
CorinaDani, vad ca esti din Ploiesti. Anul trecut a fost sotul, undeva pe Bulevard tin eu minte, acum vad ca pe site scrie Praga nr 1...asa o fi...intra pe google si da cautare "cardul de sanatate".
Pe site gasesti un formular tip ptr cererea pe care trebuie s-o duci, impreuna cu adeverinta de la servici ca esti asigurat ( vad ca e tot una tip, eu am una dar facuta de cei de la contabilitate, incerc asa, vedem daca merge), copie dupa buletin , iar ptr copii -copii dupa certificatele de nastere si cererea tip. Cam astea tin minte, maine as vrea sa trimit sotul, cel tarziu luni, atunci iti pot spune exact ce, unde si cum.
Cat despre perioada...scrie pe site ca intr-o saptamana se elibereaza...dar...sa fim seriosi...traim in Romania, anul trecut l-a intrebat cand ne trebuie si a zis ca vor veni prin posta cu vreo saptamana inainte, am asteptat...cardurile sa vina...ioc, asa ca a mai facut un drum acolo, iar acolo sa afle ca venisera, dar nu a avut cine sa le trimita... i le-a dat atunci.
De curiozitate: rezervarea ai facut-o prin agentie din Ploiesti?
Carmen, cred ca il copiez eu color de pe mail, sa fiu mai sigura, n-as crede sa avem probleme la intrare , dar totusi...
CorinaDani spune:
ms roxana pentru informatii !
pot merge eu sa depun actele si pentru cardul sotului ? el nu prea are timp din cauza jobului...
nu, am facut rezervarea prin agentia din bucuresti cu care am mers si anul trecut in turcia, am gasit numai referinte bune despre ei peste tot, plus ca anul acesta am avut placuta surpriza sa primesc un discount suplimentar de 2% (peste EB), pentru fidelitate...asa ceva mai rar intalnesti...
daca merge sa depun eu actele si pentru sot, ar fi super, pentru ca as face doar asigurare storno, fara cea de sanatate...bine, pana la urma 10 eur/pers in plus nu e mare lucru, si sunt incluse o gramada de prevederi in asigurarea oferita de generali...
sa vedem, pana maine trebuie sa dau raspuns la agentie, daca fac prin ei asigurarea complexa sau doar cea simpla - storno.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
roxana c. spune:
Corinadani, uite aici situl CAS Ph , si uite aici formularul tip. Sper sa poti intra, sa nu se considere reclama ca nu e.
Anul trecut sotul a depus actele, tot el a luat cardurile, anul asta tot pe el l-as trimite ca stie deja unde
Am primit si eu o reducere de 31 eur de la agentie, tot ptr fidelitate ( anul viitor mi-o da mai mult?)
baby_boy spune:
Roxana am primit si eu voucherul pe mail deocamdata. Il astept si prin posta.
Dar oare de ce ne trimite tot copie? Eu anul trecut am avut original.
Nu asa e normal sa-mi dea originalul? Mi-se pare ciudat.
moatza spune:
citat din mesajul lui roxana c. Anul trecut am plecat cu Cardul de sanatate, anul asta tot asa, trebuie sa ma duc sa-l scot( e valabil 6 luni). Stiti ca aveam o problema cu pasaportul meu, pe care-s trecuti copiii: expira pe 29 iulie, eu plec pe 1 si ma intorc pe 11. Am rugat o cunostinta sa intrebe la vama si chiar azi mi-a dat raspunsul lor: pasaportul e valabil pana la data expirarii, oricum plec si cu raspunsul trimis pe mail de Politia de frontiera. Roxana |
moatza spune:
citat din mesajul lui roxana c. Anul trecut am plecat cu Cardul de sanatate, anul asta tot asa, trebuie sa ma duc sa-l scot( e valabil 6 luni). Stiti ca aveam o problema cu pasaportul meu, pe care-s trecuti copiii: expira pe 29 iulie, eu plec pe 1 si ma intorc pe 11. Am rugat o cunostinta sa intrebe la vama si chiar azi mi-a dat raspunsul lor: pasaportul e valabil pana la data expirarii, oricum plec si cu raspunsul trimis pe mail de Politia de frontiera. Roxana Roxana, sunt in aceeasi situatie , te rog sa-mi trimiti si mie raspunsul celor de la Politia de Frontiera. Multumesc. |