Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri(17)
Raspunsuri - Pagina 19
roxana c. spune:
Am primit si eu voucherul pe mess, cred ca tocmai ce mi l-a trimis si pe mail, sa fie mai sigura. Inca nu l-a trimis prin posta, ma va anunta .
Deci...mai astept aprox. o saptamana si daca nu primesc raspuns pe mail , sun direct acolo.
carmen_70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxana c. Am primit si eu voucherul pe mess, cred ca tocmai ce mi l-a trimis si pe mail, sa fie mai sigura. Inca nu l-a trimis prin posta, ma va anunta . Deci...mai astept aprox. o saptamana si daca nu primesc raspuns pe mail , sun direct acolo. Roxana |
Asisdelea. Primit pe mail. Cu stampila si semnatura scanata. Printata color cred ca e ok.
Eu anul trecut am intrat cu voucherul trimis pe mail si n-au fost probleme.
roxana c. spune:
citat din mesajul lui yuppy Cu biletele ne-am linistit, acum incep pregatirile.. Pupici |
Ha, ha, ha....poate tu, noi, astea, cu Duni...ne vom linisti dupa ce vom intra in camera
Carmen, sa-mi trimita si originalul, ca nu strica, acum, cu problemele astea...suflu si in iaurt. Am inteles de la Cranguta ca v-a cerut adresa, deci le va trimite .
roxana c. spune:
citat din mesajul lui alinam aaaaaaaa, pai eu tot nu am voucer! Alina, mama de Vlad |
Ai rabdare, ca-i pe vine!
Te-ai uitat pe mail?
roxana c. spune:
Stiati ca la Duni au fost probleme cu overbooking si de 1 mai? Cititi pe am fost acolo....
alacub spune:
Buna tuturor,
Eu am fost anul trecut de 2 ori in Bulgaria, cu agentia family travel, si am fost multumita si de agentie si de hotelurile unde am stat.
Pentru cei care vor un concediu linistit cu copii la un hotel tip family, va recomand Sol Luna Bay, in Obzor.
Nu prea ai ce face in statiune dar daca vrei in concediu sa te odihnesti cu copii, e minunat.
PS Plata am facut-o dupa ce am primit confirmarea rezervarii de la agentie, si dupa plata am primit voucherele imediat.
Toate bune.