Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri(17)
Raspunsuri - Pagina 18
roxana c. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yuppy Stiti cumva daca exista posibilitatea de a verifica daca am rezervarea facuta la hotel? As dori sa verific direct la hotel, este cel mai sigur. Cum as putea face? Este vorba de Hotel Riu Evrika Sunny Beach. Va multumesc |
Eu am trimis mail la hotel ( Marina Palace- Duni), de vreo saptamana, chiar 2 , si la turoperatorul din Bulgaria, n-am primit niciun raspuns, probabil unde nu achitasem inca atunci, nu aparea numele pe la ei....habar n-am, mai astept o saptamana- maxim 2 si sun direct la hotel.
Daca nu ti-au dat raspuns de la agentie...ma gandesc ca suni degeaba la hotel, mai asteapta, suna la agentie si piseaza-i pana afli ceva, nu-i normal sa-ti ia banii si sa te lase asa...cu ochii-n soare sa astepti.
carmen_70 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui roxana c.
Eu am trimis mail la hotel ( Marina Palace- Duni), de vreo saptamana, chiar 2 , si la turoperatorul din Bulgaria, n-am primit niciun raspuns, probabil unde nu achitasem inca atunci, nu aparea numele pe la ei....habar n-am, mai astept o saptamana- maxim 2 si sun direct la hotel. Daca nu ti-au dat raspuns de la agentie...ma gandesc ca suni degeaba la hotel, mai asteapta, suna la agentie si piseaza-i pana afli ceva, nu-i normal sa-ti ia banii si sa te lase asa...cu ochii-n soare sa astepti. Roxana |
Anul trecut am trimis si eu mail la hotel. Nu au raspuns.
Aveam voucherele si am sunat la hotel.
Domnul care mi-a raspuns a fost destul de amabil, a verificat si mi-a confirmat ca rezervarea e in regula si m-a intrebat de ce-mi fac probleme daca am rezervare facuta prin Solvex.
Probabil n-am sa rezist nici anul asta si cum pun mana pe voucher sun la hotel.
Se pare ca MP nu raspunde la e-mail.
Asa ca... rabdare si sa fim optimiste.
Ne vedem acolo!
ingridnen spune:
yuppy, se pare ca noi cei cu caini santem oropsiti
La hotel Elena (am intrebat la agentie) se accepta doar caini de talie mica, maxim 5 kg (adica din aia cu sonerie )
Catelusa mea boxer are 30 kg...
Cred ca mergem pe cont propriu, a fost o cunostinta anul trecut la vile in Bulgaria, dupa o participare la expo canina, cica au avut vreo 8 caini dupa ei
va tin la curent ce aflu, oricum ar fi mai ieftin ca la hotel
Ingrid si Cristi 7 ani
yuppy spune:
Aseara m-au sunat cei de la agentie, mi-au confirmat rezervarea( au spus ca a durat asa mult, pt. ca persoana de acolo care se ocupa de rezervari a fost cateva zile in concediu). Astazi voi merge sa-mi dea voucherul. Oricum, pt. linistea mea, maine voi telefona la hotel sa-mi confirme.
Ingrid, eu nu am animalute, dar tocmai citisem pe forum, fusese cineva la Hotel Elena, si chiar specifica ca are un catel d etalie mica.In alta parte, nu stiu nimic....
ingridnen spune:
am vorbit cu cunostinta asta a mea care a fost anul trecut la bulgari fara nimic rezervat inainte.
Deci a stat la un bungalow la Shkorpilovtsi (ca. 50 km de Nisipuri), 2 dormitoare, living mare, bucatarie utilata, baie si a platit 40 Eur pe noapte. Asta prin iulie/august.
Cica e o plaja amenajata si una neamenajata, unde vezi un om la 100 m... paradis pentru caini
In rest mini-market-uri, chioscuri cu de toate, ca la noi.
Preturi mici la terase, un pranz pentru 3 persoane cca 10 Euro
cred ca mergem si noi acolo, ne mai cuplam cu o familie si iesim mult mai ieftin decat la noi, oricum.
Voi mai lua relatii de la colegele mele din Bulgaria care cunosc mai bine aceste localitati mici
Acum trebuie sa umblu sa scot pasaport la copil
Ingrid si Cristi 7 ani
roxana c. spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui carmen_70
Anul trecut am trimis si eu mail la hotel. Nu au raspuns. Aveam voucherele si am sunat la hotel. Domnul care mi-a raspuns a fost destul de amabil, a verificat si mi-a confirmat ca rezervarea e in regula si m-a intrebat de ce-mi fac probleme daca am rezervare facuta prin Solvex. Probabil n-am sa rezist nici anul asta si cum pun mana pe voucher sun la hotel. Se pare ca MP nu raspunde la e-mail. Asa ca... rabdare si sa fim optimiste. Ne vedem acolo! Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. |
Astept si eu voucherul si sun.
Eu am trimis mail si la Solvex, dar tot nimic. Mai astept, poate primesc raspuns dupa ce achita si agentia, vom vedea.
Carmenbr spune:
Am primit si eu voucherele acum cateva zile.
Insa eu abia acum aud ca in Nisipuri se fura masini. M-a luat groaza, nu stiam asta.
Ce ma fac acum? Ati auzit vreodata de incidente la hotelul Arabella sau Bolero? Cei care au ramas anul asta de 1 mai fara masini stiti cumva la ce hoteluri au fost? Sunt printre ei si cunostinte de ale voastre?
Groaznic, brrrr...sa te duci in concediu si sa ramai fara masina.
yuppy spune:
Am fost la agentie si am luat voucherele, maine vreau sa sun la hotel sa verific rezervarile.Data trecuta aveam trecut pe voucher numele noastre( la toti, si data de nastere pt. copil), acum , cei de la agentia asta, trec nominalizat decat o singura persoana( de exemplu: ABRAMBURICA RICA, camera dubla, 3 persoane- pe voucher). Maine, voi suna la hotel, sa ma linistesc. Fiecare agentie cu politica ei, cu modul ei de lucru, etc.
Carmen, referitor la furtul masinilor, am inteles ca acum de 1 Mai incidentul a fost la Hotel Melia Grand Hermitage din Nisipuri.
Noi am fost plecati de Paste, in Sunny Beach, si am avut emotii pt. prietenii nostri, dar am fost sfatuiti sa ne facem asigurari la masini.