Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri(17)
Raspunsuri - Pagina 17
roxana c. spune:
Alina, eu am achitat saptamana trecuta si mi-a spus Emilia ca in jur de 10 mai voi avea voucherele. Anul trecut mi le-a trimis pe mail apoi dupa vreo 2 saptamani au venit si originalele prin posta, acum n-am mai intrebat-o cum vor veni in jur de 10: pe mail sau posta, oricum m-a intrebat si adresa, deci le va trimite si prin posta( anul trecut am insistat eu ca vreau originalele)
yuppy spune:
Noi am achitat prin Perfect Tour pe 29 aprilie, inca nu ne-au confirmat rezervarea( au spus ca dureaza 2-3 zile).I-am sunat astazi, si mi-au spus ca nu au primit raspuns de la partenerii lor bulgari, dar sa stau linistita, ca imediat ce vor primi raspuns m a vor cauta sa merg pt. voucher.Este prima data cand plecam cu Perfect Tour, noi plecam inainte cu CMB si Marshall, si ei ne dadeau voucherele pe loc, imediat dupa ce achitam. Probabil fiecare agentie, cu modul ei de lucru...
alinam spune:
Roxana, mi-a raspuns si mie azi pe mess, dupa ceva timp, si mi-a spus scurt ca saptamana asta o sa avem vaucerele, sper ....
Yuppy Perfect tourul eu stiu ca sunt agentie serioasa, da a naibii de scumpa.
miha81 spune:
Noi am achitat integral pe 10 aprilie si nu am primit voucherele...dar vad ca altii asteapta din martie... si eu am vorbit la G........ si au zis ca nu sunt probleme. Dar pana nu ma vad cazata nu cred.
pozeBianca
yuppy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinam Roxana, mi-a raspuns si mie azi pe mess, dupa ceva timp, si mi-a spus scurt ca saptamana asta o sa avem vaucerele, sper .... Yuppy Perfect tourul eu stiu ca sunt agentie serioasa, da a naibii de scumpa. Alina, mama de Vlad |
Alina, asa stiam si eu ca sunt seriosi...noi la servici toate biletele de avion pentru delegatiile noastre in interes de serviciu, de la agentia lor le luam, si nu au fost probleme. SPER SA NU AVEM NOI, SURPRIZE.
Referitor la preturi, nu stiu ce sa spun, pe noi ne-au costat 9 nopti, 872 euro, la Riu Evrika. Am gasit la alte agentii, pretul mult mai mare. Ma enerveaza faptul ca am achitat joi, si nici pana acum nu am primit confirmarea. Ii mai las 2 zile, si ii voi suna iarasi.
roxana c. spune:
Stati asa ca n-am priceput: stiam ca atunci cand te hotarasti ptr un hotel anunti agentia , ea ( agentia ) cere confirmare ptr camera in hotelul respectiv ( la turoperator sau direct la hotel- nu stiu) si abia dupa ce primeste confirmarea dai banii ( avans sau toti, dupa caz). Asa am procedat pana acum, si am mers cu mai multe agentii ( in Turcia, in 2007 am fost cu Perfect tour)
Atunci...ce se intampla daca nu mai sunt locuri, iar tu ai dat deja banii?
Mai mult, cand am primit contractul pe fax de la agentie, am primit si "bonul de comanda", cu nr de inregistrare, nume hotel, tipul camerei...etc.
Miha81, asa este: pana nu ma vad in camera, n-am liniste
La Duni nu mai sunt locuri la inceputul lui iulie la niciunul din hoteluri, nici la vile. In caz de surprize- surprize, nu ne poate caza tot in Duni, chiar radeam cu cineva, ca la Marina Palace sunt cateva canapele la receptie, eventual sezlonguri destule pe plaja
yuppy spune:
Stiti cumva daca exista posibilitatea de a verifica daca am rezervarea facuta la hotel? As dori sa verific direct la hotel, este cel mai sigur. Cum as putea face? Este vorba de Hotel Riu Evrika Sunny Beach. Va multumesc
mama_lui_alin spune:
Yuppy, poti suna la hotel sa intrebi. Eu asa am facut, dar la Grifid Arabella. Mi-au confirmat rezervarea fara nici o problema.
Eu am cumparat prin Solis Travel si mi-au dat voucherele imediat ce am platit. Ei au asteptat confirmarea de la hotel si abia dupa aceea mi-au facut mie contractul.
yuppy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mama_lui_alin Yuppy, poti suna la hotel sa intrebi. Eu asa am facut, dar la Grifid Arabella. Mi-au confirmat rezervarea fara nici o problema. Eu am cumparat prin Solis Travel si mi-au dat voucherele imediat ce am platit. Ei au asteptat confirmarea de la hotel si abia dupa aceea mi-au facut mie contractul. Florina & Alin |
Multumesc, asa voi face, voi suna la hotel. Ma ingrijoreaza ca eu am platit, urmeaza sa-mi confirme( nu mi-au confirmat,dar am platit pe 29 aprilie) si sa merg sa iau voucherele. Am luat legatura astazi , din nou, cu un operator de la agentie, si astept sa ma sune....dar ,observ ca nu se grabesc. Astept pana maine dimineata, daca nu ma suna de la agentie, voi suna eu la hotel.
kiki31 spune:
A,Yuppi nu-ti fa griji ca n-ai de ce,doar hotelul era pe jumatate gol in perioada aia mai tii minte? Si te asteptau pe tine cu sticla de vin ca sa-ti ofere o camera buna cu vedere la mare,nu?