Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri(17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Nu am refuzat inca. Nu stim ce vom face...ne-am uitat aseara si pe Turcia si Grecia, dar e drum lung iar noi avem copii mici. Ne-au trimis oferte pentru Obzor,mi se parea mai interesant Club Miramar, numai ca preturile sunt mai mari decat la Royal.. In contract scrie ca in acest caz sunt obligati sa plateasca ei diferenta. Oricum daca refuzam au zis ca ne dau banii inapoi. Agentia este jeka.

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Rezervarea a fost facuta in jur de 20 februarie.

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Ralu la miramar e ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Si eu mi-as lua banii inapoi daca mi s-ar anula, dar nu mi se pare corect deloc pentru ca acum eu nu mai am posibilitatea sa prind preturi cu early booking. La lit rom nici nu ma gandesc, ultima data a fost anul trecut, o mare dezamagire. Mai bine Grecia, Turcia.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppy spune:

O fi prea rece apa marii la jumatatea lunii iunie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui yuppy

O fi prea rece apa marii la jumatatea lunii iunie?

Si eu am fost tentata sa iau in luna iunie dar mi-a fost teama la fel sa nu fie apa rece....poate rasp totusi cineva care a fost in iunie si eu sunt curioasa pt viitoare concedii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Eu am fost in Bulgaria, Sunny beach la sf de iunie..cam de pe 25 incolo si apa era super ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppy spune:

Si eu am fost tot dupa 25 iunie si a fost OK, acum am vrea sa plecam pe 12-13 iunie. Erau cateva site-uri unde puteai vedea prognoza pe o perioada mai mare de timp...dar nu-mi amintesc cum s enumeau. Poate ne ajuta cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Din pacate, chiar daca am zis pana la urma ca acceptam si Belleville in loc de Marina Royal, nu s-au mai gasit locuri nici acolo. Deci fie agentia intermediara nu e deloc agreata de astia de la Duni, fie... nu mai stiu... Nici nu stiu ce sa fac.

Edit: Incercam Sol Luna Bay 4* din Obzor. Ma voi plictisi copios, dar...asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

de curiozitate, daca nu mai gasiti la Marina royal/palace, de ce refuzati sa fiti relocate la Pelican? E ceva in neregula cu acest hotel?
Intreb ca sa stiu la ce sa ma astept, ca eu acolo ma duc (mie AATRavel mi-a spus inca din februarie ca nu se stie daca mai sunt locuri la cele 2 hoteluri si daca fac rezervare o fac pe barba mea, ca este posibil sa ma mute).

Mergi la inceput