Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri(17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yuppy spune:

Cand credeam si eu ca ne-am hotarat pt.Riu Evrika- Sunny Beach, a gasit sotul cateva impresii despre hotel, in care spunea un tip ca sunt mai multe corpuri( A-D), si ca cel mai recomandat ar fi corpul D, si sa ai vedere la mare, ca celelalte camere din alte corpuri sunt de 3*, si nu sunt asa mari.
Daca luam bilet cu vedere la mare ne costa 9 nopti 970 euro.Sincer mi se pare cam mult...acum iar oscilam intre Bulgaria( avantaj ca nu am grija mancarii si a faptului sa ma joc cu pustiul..pt. ca aici sunt animatorii) si Grecia( pt. peisaje, si am fi vazut si altceva, dar ne este teama sa nu luam teapa cu hotelul).
fetele care ati fost la Evrika, spuneti-mi cum sunt camerele va rog, cand se face rezervarea, cei de la agentie stabilesc si corpul in care vei fi cazat????/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am vorbit la agentie, mi-au spus ca au trimis mail turoperatorului si ca totul e ok.

Am vorbit ieri cu o prietena care a fost in iarna la munte in Bulgaria si cu o zi inainte au aflat ca hotelul are overbooking si s-au dus la alt hotel, de 5* fata de 4* cate avea hotelul initial. Culmea e ca au avut alta agentie, dar acelasi turoperator.

Azi am vorbit iar la agentie, mi-a zis ca da, se mai fac overbookinguri dar ca lucreaza de ceva vreme cu ei si o singura data au avut ceva similar, care pana la urma s-a rezolvat si le-a reconfirmat rezervarea facuta.

Acum...maine sau luni cel tarziu trebuie sa achit, voi achita si vedem ce-o mai fi. Daca mi-ar da in caz de ceva tot Duni , alt hotel/ vile si ceva nopti in plus...de-abia ma satur de mare, ca de bulgari m-am saturat deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Am fost ptr cateva zile plecati din tara si cand ne-am intors prietenii nostri ne-au anuntat ca cei de la jeka i-au informat ca rezervarile lor sunt overbook...01.07-10.07,marina palace...au reusit sa obtina confirmare ptr belleville in aceeasi perioada dar numai pot sa cred in nesimtitii astia de la Duni...n-am citit inca ce s-a mai scris...sper sa nu fie prea multe rezervari anulate pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

vad ca sunt din ce in ce mai multe persoane cu overbooking la Duni.
catati, va rog pe situl AM FOST ACOLO .RO si o sa gasiti un thread in care ne mai dumirim ce s-a intamplat de fapt.
http://am fost acolo.ro/bulgaria-pareri,4/duni-sozopol,12,48/royal-marina-palace,1618/impresii-sejur-si-fotografii-vacanta8129.htm#35500

Eu am scris un mail la o agentie de presa si ar fi bine, daca ar mai scrie si alte persoane aflate in situatia aceasta
Mailul este: agency@mcppress.ro

O zi buna va doresc!

Bazarul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua si bine v-am gasit,

Planuim o vacanta la mare in Bulgaria la sfarsitul luinii iulie si sunt in cautare de informatii.
Vad ca stiti o multime de lucruri despre acest subiect, ati putea va rog, sa-mi recomandati o statiune/hotel potrivite pt o familie cu doi copii mici (3 ani si aproape 5 ani), m-ar interesa un hotel de 4 sau 5 stele, cu cat mai multe facilitati pt copii (tobogane, piscina separata), neaparat pe plaja si masa sub forma de bufet, all inclusive ar fi cel mai bine dar la o adica ne descurcam si cu hb.

Va multumesc foarte mult , numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ceea ce iti doresti tu gasesti la Sunny Beach.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Roli25, multumesc frumos pt raspuns, Sunny Beach este o localitate sau un hotel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppy spune:

Sunny Beach este o statiune, se afla intre statiunea Obzor si superbul Nessebar. Este o statiune mai mare decat altele, cu foarte multe hoteluri.Acum depinde ce doresti: o statiune linistita, sau una mai aglomerata. Incearca sa dai pe google,, harta statiuni Bulgaria'', ca sa iti faci o parere unde se afla.

Mergi la inceput

Mersi, Yuppi.
Am vrea o statiune mai linisitita, nu genul de disco din 10 in 10 metri, am imbatranit , dar totusi statiune, sa avem unde sa facem o plimbarica seara sau sa gasim o farmacie sau un doctor, la nevoie.

Si mai am o intrebare, a facut cineva rezervari direct pe site-urile visitbg.net, sau albena.bg ? E ok, sunt seriosi? Sau e mai bine sa trecem printr-o agentie de voiaj?

O seara buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

De fiecare data cand am mers in BG am facut rezervari direct la hotel. De fiecare data a fost ok rezervarea si am gasit acolo exact ce era scris pe site si descris de ei in e-mailul de confirmare.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput