Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri(17)
Raspunsuri - Pagina 13
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Antoanela23 Buna ziua si bine v-am gasit, Planuim o vacanta la mare in Bulgaria la sfarsitul luinii iulie si sunt in cautare de informatii. Vad ca stiti o multime de lucruri despre acest subiect, ati putea va rog, sa-mi recomandati o statiune/hotel potrivite pt o familie cu doi copii mici (3 ani si aproape 5 ani), m-ar interesa un hotel de 4 sau 5 stele, cu cat mai multe facilitati pt copii (tobogane, piscina separata), neaparat pe plaja si masa sub forma de bufet, all inclusive ar fi cel mai bine dar la o adica ne descurcam si cu hb. Va multumesc foarte mult , numai bine, Anto, mamica de Sonia Gabriela ( 22iunie 2007) si Victor Andrei (8 octombrie 2005) |
Ce ai dori tu eu am gasit in Albena, hotel Flamingo Grand.
Am fost extrem de multumita si m-as reintoarce acolo oricand.
http://www.vacanteinbulgaria.ro/albena_hotel_flamingogrand.html
Nu este insa pe plaja dar ajungi in 5 minute la ea.
Ai posibilitatea si unei bucatarii complet utilate in camerele de luxe si in apartamente.
O zi excelenta !
Lala.
Antoanela23 spune:
Lala, multumesc mult, o sa ma uit sa vad.
Noi cand mergem la plaja suntem incarcati cu tot felul de prostii, de aceea e f important sa fim aproape.
O zi buna,
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Antoanela23 Lala, multumesc mult, o sa ma uit sa vad. Noi cand mergem la plaja suntem incarcati cu tot felul de prostii, de aceea e f important sa fim aproape. O zi buna, Anto, mamica de Sonia Gabriela ( 22iunie 2007) si Victor Andrei (8 octombrie 2005) |
Hihihi
Cunosc modelul. Si eu am tot 2 copii .
Distanta a fost ok iar hotelul este de departe cel mai "rasarit" din Albena iar serviciile au fost de nota 10.
Pretul este ridicat insa l-a meritat. asa cum am spus daca as dispune de finantele necesare si anul acesta as merge tot acolo.
ildyqo spune:
Hello Fetelor.
Sap in sute de pagini si nu gasesc ce ma intereseaza. Probabil s-a mai discutat dar nu gasesc. Am intrebat si fetele in particular si intreb si aici, poate are cineva informatii pentru mine.
Mergem in 6 iulie in Duni la Hotel Holliday Villas, 2 adulti, 1 copil de 4 ani si un bebe de 8 luni intr-o camera dubla.
Dupa cate am vazut eu sunt cateva vile gen hotel de 1 etaj si sunt si vile rustice de parca ar fii cabane de munte. Am vrut in Marina beach, ca e aproape de plaja si are si LIFT dar nu am mai prins locuri. Ma intrebam daca la ville (sau hotel????? - ca asa zice ca ar fii hotel dar nu inteleg cum vine asta) sunt camerele suficient de mari ca sa incapa si patul suplimentar si patutul de bebe, daca o sa ma descurc cu carutul fara lift (nu-s fire sedentara si chiar nu vreau sa stau sa astept liftul dar cu cariucir e mai greu pe scari). Am vazut in poze si scari exterioare (nu sunt sigura daca nu erau de la Pelican). A fost cazat cineva la vile , cum e?
O alta intrebare. Ce mancare de bebe gasesc acolo si ce tr. sa iau dupa mine? Am inteles ca lapte de vaca este fara probleme dar lapte praf, cereale de bebe si borcanase cu legume gasesc? Ati mai fost la Duni cu copil asa de mic? ce a papat? Am inteles ca este Babi corner acolo dar nu stiu in ce consta. si este toata ziua sau numai in orele de masa?
Multumesc anticipat.
Ildy Blanca Andreea (16.06.06) si Raul Felix (7.11.2009)
onitza spune:
Ildy, eu o sa merg cu copil de 6 luni la Duni (daca nu ne anuleaza rezervarea ) si plecam taman in perioada de diversificare. Ma bate gandul sa continui cu alaptarea pana la intoarcerea din concediu, dar vedem...oricum am intels ca sunt borcanase cu mancarica in DUni...sa confirme fetele care au fost.
roxana c. spune:
In resort sunt cateva magazine, cam cu de toate, borcanase cu mancare de bebei parca am vazut, dar nu bag mana-n foc ( nu m-au interesat), oricum sunt la preturi de statiune, eu v-as sfatui sa le cumparati de acasa, astfel veti fi sigure , nu veti sta acolo sa cautati, plus ca poate de care sunt nu ii vor place bebelusului.
In urma cu 2 ani cand am fost la Kaliakra ( avea Calin 1an si 10 luni) am avut un blender la mine care m-a ajutat mult, cu el ii pasam mancarea si fructele. Buna mai este o cana electrica, ii puteti incalzi apa/ biberonul
ildyqo spune:
mi-am adus aminte de ce am patit noi anul trecut in elenite. nu stiu daca am povestit dar scriu inca odata ca e tare interesant.
am avut rezervare la Royal Park si cand ajungem acolo ca nu ne gasesc, ca nu e ca nu stiu ce. am spus foarte politicos ca asa scrie pe voucher. sa mai asteptam sa vada, sa cheama pe nu stiu cine. dupa un timp au zis ca de fapt au vorbit si ca rezervarea noastra e la Royal Bai si nu la ei si sa mergem acolo. eu nu vroiam neam acolo. vazusem poze pe net si mi s-a parut tare naspa. ulterior cand am vazut hotelul de aproape mi-am dat seama ca era fain si probabil era mai multa liniste deoarece e hotel mai mic, nu riscai sa stai atat la lifturi, sa ai asa zarva in jurul tau. ma rog, nu vroiam si nu vroiam. eu eram furioasa foc dar nu m-am apropiat de receptire. sotul, o fire camla dar hotarata, zicea ca pe voucher scrie royal park si el asa vrea. pai sa sunam la agentie ca nu stiu ce. ce sa suni sambata dupamasa. au linie de urgenta dar eu stiu, e buna in ultima instanta.sotul tine sus si tare ca nu are ce sa vorbeasca cu agentia, acolo scrie royal palace si punct. si dupa stat ceva timp prin receptie (nu f.f. mult) s-a rezolvat. n-au dat o camera acolo , urmand sa trimita pe altii la royal bay (tot romani, tot de la aceeasi agentie) cum probabil si camerele noastre le-a dat la altii care au venit cu spaga sau poate doar simplu cu dreptul de a sta acolo dar au facut bulgarii magarii ca lumea nu prea vrea la royal bay. si asa s-a rezolvat, cu calm si hotarare. eu m-a innervasem, ambalasem. bine ca nu m-am apropiat de receptie. eram gravida si hormonii probabil stricau multe.
Ildy Blanca Andreea (16.06.06) si Raul Felix (7.11.2009)
yuppy spune:
Maine mergem sa platim biletele la Riu Evrika Sunny Beach. Am inteles ca hotelul este format din mai multe corpuri( A-D),corpul D fiind cel mai nou, si ca acolo ar fi recomandat sa stam. Am intrebat la agentie daca atunci cand face rezervarea pot mentiona ei( cei de la hotel)ca vrem in corpul D, mi s-a spus ca nu ei stabilesc asta, ci hotelul. Eu voi plati camera standard( cea cu vedere la mare...este mai scumputa), ma gandesc ca poate rezolv la receptie cu o mica atentie pt. o camera Ok. Vreau sa stiu celelalte corpuri ale hotelului( A-C) nu sunt frumoase,curate, camere spatioase?
Poate am noroc sa-mi citeasca mesajul cineva care a mai fost la Riu Evrika....pt. ca maine trebuie sa merg la agentie, si sa stiu ce fac. Pupici
Carmenbr spune:
Noi am luat pana la urma la hotel Arabela din Nisipuri.
Roxana, multumim mult de recomandare. Sper sa nu avem probleme. Mi se pare putin ciudat, ca desi am platit integral de 1 luna, nu am primit voucher pana acum si Dna Filip mi-a spus ca abia in luna mai se primesc voucherele. Tie tot asa ti-a spus?