Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Azinoapte am visat ca ne-a zis dr. ca se vede un cuc.. sa vedem.. mai e pana la 5

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">21+

Bafta la eco!!!Tu ce-ti doresti?

Catalina 18+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Buna fetele.Michelle,La morfo merg miercurea viitoare(mai e putin), se apropie si preocuparea mea e ca bb sa fie sanatos fie ce-o fi, nu mai conteaza daca-i fetita sau baiat.Am ceva emotii.

Catalina 18+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
Asa e.. Eu in adancul sufletului imi doream fetita, insa acum tot ce imi doresc e sa fie sanatos.
Stii cum e acum? Cand vad un baietel dragalas imi doresc baietel si cand vad o fetita dragalasa imi doresc fetita

bamboletta stii cumva unde se fac cursuri de puericultura in Iasi si daca/ cat costa?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

bumblebee-deci asa fosneste si la tine? la mine cand ma misc parca fosneste o punga...nu stiu cum sa explic...l-am trezit si pe sot de vreo 2 ori...se uita ciudat la mine

despre balansoar-leagan pt bebei...eu zic ca merita investitia si nu se invata cu leganatul...mai rau e leganatul pe picioare...dar la noi nu a fost cazul

deocamdata sunt in dubii daca sa iau cel 3 in 1 sau cel cu vibratii...la antonia am avut un aparat de masaj cu vibratii si il puneam in balansoar sa vibreze...imediat se linistea la colici...

Bamboletta 16+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Azinoapte am visat ca ne-a zis dr. ca se vede un cuc.. sa vedem.. mai e pana la 5

Bafta deseara si sa fie cum va doriti voi!

Shery 22 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata delfinasi si delfinute!!
Shery, m-ai facut sa rad, cred ca nu scap de el, sta numai cu mana pe burta mea intrebandu-se cum va arata fetita si deja vorbeste cu ea numai in franceza( noi doi vb spaniola), sa iasa desteapta si frumoasa
Bamboleta a mea perna nu fosneste deloc!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Angharad, felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!

Dragaica stai linistita cu listele de mancare, daca ar fi sa ne luam dupa ele…… cred ca daca mananci de cateva ori chiar si din aceste alimente, cate putin fara nici un exces, nu se intampla nimic. Asa cum zicea Katalina, si mie prietena mea ginecolog imi zice sa mai las internetul……

Maya, Sfantul Spiridon vechi e o bisericuta f mica, undeva intre Izvor si Unirii, pe Splaiul Unirii (cam pe langa Curtea de Apel- fostul Tribunal).Eu am aflat despre el tot pe undeva la desprecopii si stiu ca si la aspirante mai scriau fetele una alta.

Bamboleta, perna mea nu fosneste asa ….

24 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Carmen, tu crezi ca-i vei putea impune sotului sa nu vina decat in ultimele trei ore la spital sa-si vada copilul proaspat scos? Cred ca va fi acolo inaintea ta, nu-l dai afara nici cu farasul!
Eu la fel ca tine am vrut, i-am pus a ma lase la spital si sa plece, ca n-aveam contractii nimic, nici nu se stia cum nasc. Nimic, stana de piatra a stat, de la 7 dimi pana la 7 seara, abia l-am convins sa stea barem in masina sa citeasca ziarele, nu pe hol in curent. A stat cu o galeata plina de flori intre picioare si=a fumat trei pachete de tigari. Abia l-am usuit la 7 seara acasa, el nu ca nu pleaca pana nu-si vede copilul. A venit a doua zi tot de dimi, cu toate ca aveam cezariana la 12. Asa cu barbatii! Stia toata barfa din spital, mi-o insira ca la poarta, cine cu cine, cum a nascut, ce-a zis....
Maya, tinctura o pui in lingurita si=i dai branci pe gat, sa nu schimbe gustul ceaiului si sa nu-l mai bei!

Io nasc la Giulesti, nu dau atatia bani din principiu pe o nastere, pe Alesia tot la Giuli am livrat-o, am fost super-super multumita, de la Prof, neonatolog, pediatru, anestezist, pana la ultima asistenta, am stat in rezerva VIP, curat, sunam la interfon pt orice, venea imediat o aistenta draguta sa vada ce am, mi se aducea copilul acolo daca vroiam, etc.
M-au invatat sa alaptez (de ex nu aveam sfarcuri si abia imi venea colostrul, turnau fetele glucoza pe tate si s-o vezi pe Alesaia cum tragea de ele! asa am facutr si acasa pana ne-am dat drumul), sa fac baita, sa infas. Faceam doar o comparatie de preturi, ca Euroclinicul (70 mil nasterea naturala) este mult mai ieftin decat Regina Maria.

Shery 22 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Buna,

cand ai tu timp asa putin, sa ma ajuti si pe mine cu cateva sfaturi. eu tot la giulesti sunt si as vrea sa stiu cateva preturi informative..cum se da, la cine, cat...eu sunt la kasmo mohamed si pana acum sunt multumita.cat costa rezerva...se fce rezervare din timp?toata lumea zice ca e cel mai ok spital sa nasti..

Multumesc,

Laura 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Buna dimineata, mamicute de delfinasi!
Am revenit, cum am promis, cu vesti de la controlul de ieri. Colul este in continuare deschis la exterior si trebuie sa stau in pat in continuare, iar de la 7 luni mi-a zis REPAOS TOTAL la pat. asta e, o sa mi se atrofieze muschii, dar n-am incotro. Am vazut-o si pe fetita, era tare nazdravana, se misca incontinuu, desi mi-a zis ca nu prea are lichid si ca e cam ca pestele pe uscat. Eu de obicei beau 2-3 liri de apa pe zi, dar se pare ca trebuie sa renunt complet la sare. Domnisoara statea la un mom dat picior peste picior...ce mai...fudula. Picior peste picior si cu degetul in gura
Mi-a zis sa nu mai iau acid folic, deja nu mai este util acum. Si ca ne mai vedem pe 29 aprilie.
Nu stiu cum se face, ca ieri mi-a crescut burtica dintr-o data, asa. Parca o simteam ca explodeaza, pielea se intinsese la maxim. Imediat pun si o poza de aseara.

Mihaela, eu zic ca daca asa ai visat, baiat va fi. Si eu am visat noaptea inaintea echografiei ca am fetita si fetita e. Ieri i-am vazut si comoara despicata

Va las, dar revin cat pot de repede.

Alina, 24+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna dimineata,va invit si eu le un ceiuc cu painica,unt si gem
Michelle sa dea DD sa vii cu vesti bune,si indiferent de ce este sa fie sanatos,mie si maine poate sami spuna ca nu mai e fetitza ci baietel numai sa fie sanatos si tot o sa fiu in al 9-lea cer.
am si eu niste emotii pentru maine...ma rog la Doamne Doamne sa nu fi fost decat o greseala,ori sa fie ceva care se reface in timpul sarcinii
Mayapoi punete pe papat de toate

Bianca 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Am pus pozele pe picassa. Ultima e de aseara, cand mai avea putin si bubuia.
Fete, ce fel de patut cumparati voi? De lemn sau pliabil?

Alina, 24+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput