Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Laurika, daca nasti cu cezariana programata poti vorbi cu dr de rezerva, daca nasti natural... depinde cand nasti, nu? Tu oricum vorbeste cu dr tau ca vrei la rezerva, era acum 2 ani 40ron/noapte, cand te internezi iar ii amintesti. Aasta ca sa nu dai spaga la asistenta-sefa !
Sus la sala de travaliu moasele sunt dragute, nu prea te lasa sa urli, e liniste ca-n clasa I, eu am stat si-am citit, cu toate ca ma simteam aiurea, se chiunuia o fata de sa-si dea duhul langa mine, dar ma plictiseam si decat sa ma uit la ea cu gura cascata...
Daca nasti cu peridurala caseta este 100 ron plus ce-i mai dai la anestezista, la moasa 100 ron dar dupa ce nasti, ca poti prinde mai multe ture si sa nu cotizezi in nestire, la neonato decat daca ai problemuta ceva, la asistente 5-10ron, depinde cum consideri. La pansamente 5 ron. La dr iarasi in funtie de functia lui, de nastere, eu am vazut la alte sub ca pt o nastere naturala dadeau 500 ron si spuneau ca erau dr multumit. Io ce-ti spun e orientativ, vezi tu la fata locului.
Ideea e ca sunt super oameni in acest spital, te trateaza la fel si daca dai si daca nu, sau f putin, nu e un colectiv lacom, si nici rau. Stiu ce vorbesc, am fost internata de 6 ori la Giuli si am facut 5 FIV-uri acolo, basca sutele de consultatii, ecografii, etc. Asistenta sefa e putin intepata, dar nu din cauza banilor, asa e ea, daca-i zambesti te rezolva imediat, asa bombanind.
Curatenie tut, super aparatura pt bebei, dr neonato f buni.
Acum eu la cezariana cu gemene si obt prin FIV am alte socoteli cu Profu. Plus ca la Alesia la nastere nu i-am dat nimic.

Shery 22 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Bamboletta, ai luat cumva perna fosnitoare de aici? http://pernegravide.weebly.com/, ca si eu vroiam sa comand de la ei.

Alina, bine ca bebelusa este ok. N-ai ce face, de acum trebuie sa te obisnuiesti sa stai cuminte. Avem noi grija sa nu te plictisesti.

Cris 23+ cu

Mergi la inceput

Daca e perna fosnaitoare, nu pot sa-mi iau, si asa sotul sufera de insomnii si eu ma trezesc de multe ori peste noapte... fosnaitul mai lipsea

Cris 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Laurika, daca nasti cu cezariana programata poti vorbi cu dr de rezerva, daca nasti natural... depinde cand nasti, nu? Tu oricum vorbeste cu dr tau ca vrei la rezerva, era acum 2 ani 40ron/noapte, cand te internezi iar ii amintesti. Aasta ca sa nu dai spaga la asistenta-sefa !
Sus la sala de travaliu moasele sunt dragute, nu prea te lasa sa urli, e liniste ca-n clasa I, eu am stat si-am citit, cu toate ca ma simteam aiurea, se chiunuia o fata de sa-si dea duhul langa mine, dar ma plictiseam si decat sa ma uit la ea cu gura cascata...
Daca nasti cu peridurala caseta este 100 ron plus ce-i mai dai la anestezista, la moasa 100 ron dar dupa ce nasti, ca poti prinde mai multe ture si sa nu cotizezi in nestire, la neonato decat daca ai problemuta ceva, la asistente 5-10ron, depinde cum consideri. La pansamente 5 ron. La dr iarasi in funtie de functia lui, de nastere, eu am vazut la alte sub ca pt o nastere naturala dadeau 500 ron si spuneau ca erau dr multumit. Io ce-ti spun e orientativ, vezi tu la fata locului.
Ideea e ca sunt super oameni in acest spital, te trateaza la fel si daca dai si daca nu, sau f putin, nu e un colectiv lacom, si nici rau. Stiu ce vorbesc, am fost internata de 6 ori la Giuli si am facut 5 FIV-uri acolo, basca sutele de consultatii, ecografii, etc. Asistenta sefa e putin intepata, dar nu din cauza banilor, asa e ea, daca-i zambesti te rezolva imediat, asa bombanind.
Curatenie tut, super aparatura pt bebei, dr neonato f buni.
Acum eu la cezariana cu gemene si obt prin FIV am alte socoteli cu Profu. Plus ca la Alesia la nastere nu i-am dat nimic.

Shery 22 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Medicul mi-a recomandat naturala.ca idee, pare foarte calm si bland..dar sper sa si fie acolo cand o sa fie nevoie.ca principiu, o sa -i aduc aminte de rezerva, sper sa se rezolve.acum cum ne-o fi norocu.mi-e cam frica de nastere..dar stiu ca dupa o sa-l vad pe bebe si cred ca face tot chinul si durerile.Multumesc mult de info.habar nu aveam cum si cand se da banutzu..o sa fie si sotul prin preajma sa mai dea si el...acum sa speram ca nu o sa fie probleme.

Laura 21+

Mergi la inceput

Vazut noile pozici cu burtici, Laurika si Dragaica

Cris 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hbro spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Dragaica,mie nu mi-a propus sa nasc normal.Daca era unul sigur vrioam sa nasc normal,dar cu 2 nu stiu ce sa zic.
Am baut un pic de vin si m-au lasat parca contractiile.

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
20+ Carla MariaMatteo Cristian

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

DENISA,

De ce ai ales sa mergi tocmai acolo daca exista acest inconevenint major al limbii?Exista un motiv despre care ai scris si nu am citit eu?Cred ca ai fi gasit clinici bune si la noi...

Mergi la inceput

Buna dimineata tuturor!Uitasem sa va salut!Experimenteaza cineva frisoane seara inainte de culcare?ca la raceala, numai ca nu este raceala caci am frisoane de vreo 3 luni...E de la sarcina sau or fi de la oboseala?

Mergi la inceput

MAMICI DE GEMENI
Mai am o curiozitate referitoare la mamicile de gemeni:se recomanda cezariana in aceste cazuri sau se poate naste natural?Nu stiu ce mi-a venit dar trebuie sa aflu raspunsul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui hbro

MAMICI DE GEMENI
Mai am o curiozitate referitoare la mamicile de gemeni:se recomanda cezariana in aceste cazuri sau se poate naste natural?Nu stiu ce mi-a venit dar trebuie sa aflu raspunsul...

Cri
cu (17+) si o minunatie de (2 ani)

in capitolul anterior chiar spunea Dragaica ca este posibil sa se nasca si natural daca primul bebe este in pozitie buna,si are sarcina parca 38 de sapt,deci nu e neaparat cezariana.

Bianca 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

ziua buna si de la noi!

salutam burticile de delfinasi coconasi, va doresc o zi linistita fara evenimente!

eu sunt acasa la odihna si ma cam plictisesc asa ca v rog sa imi tineti de vorba!

Am gasit pediatru pentru bb la medicover!

+19s si mami de astronaut-cosmonaut Vladut (05.11.2003)

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput