Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 4
bumblebee spune:
Eu stiu ca sunt normale durerile astea, asa insuportabile, se latesc oasele bazinului. Babesc nu stiu ce puteti face...

Alina
21+ cu 
gargarita
enik83 spune:
neata fetelor..![]()
pofteste cineva la un bol cu cereale multe multe??![]()
18+ cu o minune de 
poze
laurika1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Am vazut iar burtici frumoase!Laura si Ochidut ![]() Alina 21+ cu ![]() gargarita |
Multumesc,
.Toate suntem niste DIVE.Laura
21+
bamboletta spune:
Salutare
si burticile ![]()
abia reusesc sa ma tin de voi cu cititul...aveti un spor la scris ![]()
Am si eu o intrebare pt cele care aveti perna de dormit pt gravidute...FAC ZGOMOT BILUTELE? eu mi-am comandat una de pe un site din iasi si cand mi-au adus-o am descoperit ca nu se poate dormi pe ea....cum te intorci fosneste
e normal asa?
m-am chinuit jumatate de noapte sa dorm pe ea dupa am aruncat-o din pat...
asa e comod sa stai pe ea...dar ce fac nu ma mai misc deloc?
![]()
azi o sun pe tipa sa o returnez...nu sunt multumita de ea
si o vroiam asa mult
trebuie sa caut alta
Bamboletta
16+ si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Cris2010 spune:
'Neata fetelor!
Se vede ca si vremea urmeaza drumul cel bun... a iesit soarele in capitala
.
Angharad, felicitari pt
. Tati o sa fie in minoritate, da o sa fie cel mai rasfatat.
Michelle, merci de micul dejun. Eu n-am apucat azi decat sa rontai niste migdale si caju. Ma duc sa caut sa iau ceva de mancare, ca mi-e o foooaammee!!! Multa bafta azi la eco si te asteptam sa ne colorezi odiseea
.
La mine, tot timpul a fost mai tare burtica si intr-adevar, se intareste si mai tare cand sunt balonata, simt ca e intinsa la maxim. Eu contractiile le simt altfel, desi tot se intareste burtica.
Cat despre spitalele din Ro., nu cred ca mai e nimic de zis. Eu am ales mai intai spitalul, dupa care medicul.
Btz, nu credeam ca in afara de telenovele mai exista asemenea persoane.
Imi pare rau pt tine, dar pt ea si mai mult, nu stie ce pierde.
Va doresc o zi cat mai usoara!
Cris
23+ cu
katalina spune:
[/quote]Ma bucur ca ti-au placut
katalina, cand ai eco?
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">21+
[/quote]
Buna fetele.Michelle,La morfo merg miercurea viitoare(mai e putin), se apropie si preocuparea mea e ca bb sa fie sanatos fie ce-o fi, nu mai conteaza daca-i fetita sau baiat.Am ceva emotii.
Angharad, felicitari pt fetita!
Catalina
18+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
bumblebee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bamboletta Salutare si burticile abia reusesc sa ma tin de voi cu cititul...aveti un spor la scris Am si eu o intrebare pt cele care aveti perna de dormit pt gravidute...FAC ZGOMOT BILUTELE? eu mi-am comandat una de pe un site din iasi si cand mi-au adus-o am descoperit ca nu se poate dormi pe ea....cum te intorci fosneste e normal asa? m-am chinuit jumatate de noapte sa dorm pe ea dupa am aruncat-o din pat...![]() asa e comod sa stai pe ea...dar ce fac nu ma mai misc deloc? ![]() azi o sun pe tipa sa o returnez...nu sunt multumita de ea si o vroiam asa mult trebuie sa caut altaBamboletta 16+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) |
Eu m-am obisnuit cu fosnetul.

Alina
21+ cu 
gargarita
bamboletta spune:
bafta celor care merg la eco sa-l vada pe delfinas
va asteptam cu vesti bune...
noi mai avem de asteptat pana dupa pasti sa-l vedem pe bebe strumf
trebuia sa mergem la sfarsitul lunii dar e plecata doctorita 
azi cand vine tati de la servici mergem la un gratar 
Michele-
superbe pozele din concediu...
am vazut poze cu toate burticile
ce frumoase sunteti....

Bamboletta
16+ si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Sheritra spune:
Carmen, tu crezi ca-i vei putea impune sotului sa nu vina decat in ultimele trei ore la spital sa-si vada copilul proaspat scos? Cred ca va fi acolo inaintea ta, nu-l dai afara nici cu farasul!
Eu la fel ca tine am vrut, i-am pus a ma lase la spital si sa plece, ca n-aveam contractii nimic, nici nu se stia cum nasc. Nimic, stana de piatra a stat, de la 7 dimi pana la 7 seara, abia l-am convins sa stea barem in masina sa citeasca ziarele, nu pe hol in curent. A stat cu o galeata plina de flori intre picioare si=a fumat trei pachete de tigari. Abia l-am usuit la 7 seara acasa, el nu ca nu pleaca pana nu-si vede copilul. A venit a doua zi tot de dimi, cu toate ca aveam cezariana la 12. Asa cu barbatii! Stia toata barfa din spital, mi-o insira ca la poarta, cine cu cine, cum a nascut, ce-a zis....
Maya, tinctura o pui in lingurita si=i dai branci pe gat, sa nu schimbe gustul ceaiului si sa nu-l mai bei!
Io nasc la Giulesti, nu dau atatia bani din principiu pe o nastere, pe Alesia tot la Giuli am livrat-o, am fost super-super multumita, de la Prof, neonatolog, pediatru, anestezist, pana la ultima asistenta, am stat in rezerva VIP, curat, sunam la interfon pt orice, venea imediat o aistenta draguta sa vada ce am, mi se aducea copilul acolo daca vroiam, etc.
M-au invatat sa alaptez (de ex nu aveam sfarcuri si abia imi venea colostrul, turnau fetele glucoza pe tate si s-o vezi pe Alesaia cum tragea de ele! asa am facutr si acasa pana ne-am dat drumul), sa fac baita, sa infas. Faceam doar o comparatie de preturi, ca Euroclinicul (70 mil nasterea naturala) este mult mai ieftin decat Regina Maria.
Shery
22
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)