Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 18
anca_vlad spune:
eu in seara asta merg la ziua soacrei, implineste 68 de ani!
o sa ii cumpar o esarfa mov si un buchet de flori!!!!!!!!!!!
+19s si mami de astronaut-cosmonaut
Vladut (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
maya71 spune:
Burtici, fac un zbor foarte scurt, dau putin din aripioare...asa, mai pe loc.
am fost numai pe drumuri, am avut si probleme cu alimentarea la laptop dar s/a rezolvat... asa ca va pup si recuperez diseara.
Dragaicooooo, am vrut sa vad ce faci, atat. Pup!
BZN.ule... esti bine, nu/i asa?!!! Nici nu trebuie sa intreb, stiu ca ai grija de bebelanie... asa ca... superman
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maya71 Dragaicooooo, am vrut sa vad ce faci, atat. Pup! ucenic(aspirant) burtica ![]() |
Prin casa ma invart ca o curca beata, n-am stare, parca n-a aer, daca stau intinsa am palpitatii

nu stiu ce Dumnezeu am azi 

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
18+ de
si 
anca_vlad spune:
va las si va doresc o zi buna si o seara linistita!
fug ca nici nu stiu in ce sa ma imbrac...oare ce pantaloni ma mai incap si ce pantofi...

+19s si mami de astronaut-cosmonaut
Vladut (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
michelle1981 spune:
Unii beau din fantana cunoasterii. Al#355;ii fac gargara.
Toate generalizarile sunt false... inclusiv aceasta.
Ateismul este o organiza#355;ie non-profet.
Imprumuta bani de la un pesimist. Nu se asteapta sa îi dai inapoi.
Prietenii vin si pleaca. Dusmanii se acumuleaza.
Cel ce rade la urma este mai încet la minte.
Inainte eram mereu indecis. Acum nu mai sunt asa sigur.
Daca ai impresia ca nu ii pasa nimanui daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
Multitasking înseamna sa faci mai multe lucruri prost în acelasi timp!
Puritanism: teama ca cineva, undeva, s-ar putea sa fie fericit.
Sexul este ca aerul. Nu e important decât daca nu ai parte de el.
Cel mai scurt drum dintre doua puncte este mereu în constructie.
Daca furi idei de la o persoana, se numeste plagiat. Daca furi idei de la mai multe persoane se numeste cercetare.
Femeile care vor sa fie egale barba#355;ilor nu sunt ambi#355;ioase..
Femeile nu vor fi niciodata egale barbatilor pâna când nu vor putea sa se simta sexy în ciuda cheliei si burtii de bere.
Lumea s-a intors pe dos de cand: cel mai bun rapper este alb, cel mai bun jucator de golf este negru si cel mai înalt baschetbalist din NBA este chinez..
Psihiatrul mi-a zis ca sunt nebuna. I-am zis ca am nevoie si de o a doua opinie. Mi-a zis ca sunt si urata.
Banca este locul de unde poti sa împrumuti bani daca demonstrezi ca nu ai nevoie de ei.
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">21+
Mycya spune:
am revenit si eu dupa o plimbare cu
,prin soare,am auzit si pasarelele cantand parca faceau concert
,un pic de relax in aer liber ca altfel ma plimbam si eu ca o curca beata ca Dragaica prin casa din cauza emotiilor pentru maine.
Bianca
20+
Mycya spune:
| citat din mesajul lui michelle1981 Unii beau din fantana cunoasterii. Al#355;ii fac gargara. Toate generalizarile sunt false... inclusiv aceasta. Ateismul este o organiza#355;ie non-profet. Imprumuta bani de la un pesimist. Nu se asteapta sa îi dai inapoi. Prietenii vin si pleaca. Dusmanii se acumuleaza. Cel ce rade la urma este mai încet la minte. Inainte eram mereu indecis. Acum nu mai sunt asa sigur. Daca ai impresia ca nu ii pasa nimanui daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca. Multitasking înseamna sa faci mai multe lucruri prost în acelasi timp! Puritanism: teama ca cineva, undeva, s-ar putea sa fie fericit. Sexul este ca aerul. Nu e important decât daca nu ai parte de el. Cel mai scurt drum dintre doua puncte este mereu în constructie. Daca furi idei de la o persoana, se numeste plagiat. Daca furi idei de la mai multe persoane se numeste cercetare. Femeile care vor sa fie egale barba#355;ilor nu sunt ambi#355;ioase.. Femeile nu vor fi niciodata egale barbatilor pâna când nu vor putea sa se simta sexy în ciuda cheliei si burtii de bere. Lumea s-a intors pe dos de cand: cel mai bun rapper este alb, cel mai bun jucator de golf este negru si cel mai înalt baschetbalist din NBA este chinez.. Psihiatrul mi-a zis ca sunt nebuna. I-am zis ca am nevoie si de o a doua opinie. Mi-a zis ca sunt si urata. Banca este locul de unde poti sa împrumuti bani daca demonstrezi ca nu ai nevoie de ei. ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">21+ |

Bianca
20+
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Victo hello elena, sper ca esti ocupata numa cu mutarea de nu intri. si ca n/ai facut eforturi exagerate! eu am bagat 2 prajituri..dle..mi/a fost pofta, ce vreti. tina, f putin platesti la curatenie, avand in vedere ca sta 8 ore!asta in ce oras? eu platesc 8 lei pe ora..deci la 8 ore, plus biletul de autobuz ii dau 70 de lei.intr/adevar am 4 camere..dar eu zic ca conteaza nr de ore, cata vreme si la tine, la 2 camere isi gaseste ceva de facut timp de 8 ore. Paula cu Mihai 24+ si Stefan (30 oct. 2007) |
Paula, te-am luat...am mancat juma de Panetone si am baut un pahar de Cola...mi-a fost pofta, ce vreti...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
25+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui aelita vorbiti de kg...eu am zero plus.nu am luat nimic pana la aproape 20 saptamani. sa nu credeti ca vreau asa ! 19+ Sofía (2ian2007) , Andrés(22mai2008) |
aelita...ce faci, mama? mananci aer???

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
25+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Sofía (2ian2007) ,
Andrés(22mai2008)