Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katerinaa spune:

Salutare burtici,

Tot incerc sa tin pasul cu voi, dar e tare greu...
Va scriu, sa va intreb, poate stie cineva, daca e normal sa ma doara jos in partea dreapta intre picior si abdomen de nici nu pot sa stau dreapta si durerea se duce si in picior din cand in cand, fac pipilica des si ma doare capul de zici ca am baut 5 litri vin rosu(as fi vrut sa beau da' numa am gustat); De constipata nu sunt...cred; maine ma duc sa-mi fac analizele de urocultura, da' pana maineee, febra nu am si sper sa nu fac; Am luat no spa 2 dimineata si unul la amiaza si un scobutil, da' tot mi-e rau; Si daca ma asez in pat e si mai rau ca trebuie sa ma ridic sa ma duc la baie

pupici si sper sa auzim de bine
sanatate multa
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

...sunteti amatoare....

+19s si mami de astronaut-cosmonaut Vladut (05.11.2003)

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

da..daca imi trimiti un elicopter sa ma duca la Bucu...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 25+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta
deocamdata sunt in dubii daca sa iau cel 3 in 1 sau cel cu vibratii...la antonia am avut un aparat de masaj cu vibratii si il puneam in balansoar sa vibreze...imediat se linistea la colici...

Bamboletta 16+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

cat priveste colicii, pe al meu nimic nu-l linistea... am avut nopti nasoale, nedormite, eram zombi..si asta vreo 3 luni de zile...am incercat toate variantele dar nik...daor cand au trecut de la sine, a fost bine..

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Nu ne speria si mai mult, Eladeea!

Cris 23+ cu

Cris draguta, nu intentionez asta, Doamne fereste... dar vreau sa spun ca la unii copilasi nu merge niciun remediu anticolici...daor timpul le rezolva pe toate, vorba ceea...

pot doar sa te linsitesc, auzisem ca fetitele au mai putin colici decat baieteii.. daca o fi asa sau nu...ce sa zic...n-am fata...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Aelita eu m-am apucat de tricotat,am gasit fire de bumbac dragute,dar nu am modele.Poti tu te rog sa-mi trimiti cateva modele de rochite,costumase?ma gandesc ca le ai si in scris,nu?

Tina chiar ca platesti putin pt femeia care face curat.Spala si faianta,geamurile,mobila etc??parca ziceai ca si calca.
Si eu trebuie sa-mi gasesc una.Deocamdata ma ajuta mama si soacra,dar dupa ce se nasc bebeii,nu o sa ma aiba nci ele timp si de curat ,si sa ma ajute cu bebeii,mai ales ca am 4 camere ,plus curtea si beciul.

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
20+ Carla MariaMatteo Cristian

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Mie mi-a prescris Augumentin...Nu stiu daca ai luat...sunt uriase..numai cand ma gandeam ca se aproprie ora imi gaseam altceva de facut doar doar nu mai trebuie sa le iau . Voi repeta analizele saptamana viitoare sper sa fie totul bine...am emotii desi inteleg ca probleme mai mari sunt la nasterea pe cale naturala iar la mine nu mai este cazul...

Cri
cu (17+) si o minunatie de (2 ani)

Si eu am luat AUGUMENTIN il rupeam in doua sa-l pot lua si nu m-a ajutat cu nimic, tot 100.000 de unitati mi-au ramas la urocultura acum mi-a prescris AXYCEF 3 pe zi timp de 10 zile sunt ingrozitoare plang de cate ori le inghit, Augumentinul era mai bun

saptamana 22 Ducu

Mergi la inceput

Matusa felicitari pt baietel!!!

Bumblebee,am papat deja ridichi si diseara am musafiri.Sper sa nu fie o seara gazoasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta
deocamdata sunt in dubii daca sa iau cel 3 in 1 sau cel cu vibratii...la antonia am avut un aparat de masaj cu vibratii si il puneam in balansoar sa vibreze...imediat se linistea la colici...

Bamboletta 16+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

cat priveste colicii, pe al meu nimic nu-l linistea... am avut nopti nasoale, nedormite, eram zombi..si asta vreo 3 luni de zile...am incercat toate variantele dar nik...daor cand au trecut de la sine, a fost bine..

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Te rog nu ma speria....ce ma fac eu cu 2

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 18+ de si

Nici eu nici fratele meu n-am avut colici, nici mama alte dureri decat cele de jos, nici sotul meu, de fapt nimeni de la mine din familie, asa ca, poate poate

Alina 21+ cu
gargarita

Andreea, stai linistita...nu e obligatoriu sa aiba toti colici sau sa fie de aceeasi intensitate/durata...nu zic mai multe, ca paote da cineva cu rosii dupa mine...eu spun doar cum a fost la noi...si sper din suflet ca acum sa fei muuuuult mai bine...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Am fost si eu la o plimbarica cu sotul prin parc.Asa e de frumos,soare,cald(19 grade),copii,catei,perechi indragostite,bunici pe bancute,pasarele si flori de primavaraa.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui hbro

Citat:
citat din mesajul lui aelita
cam orice e voie in afara de cele care au risc de listeria sau toxoplasmoza.din acelea nu e recomandat deloc,nici mult nici putin.
legumele bine spalate nu au interdictie.

ce nu este recomandat la toxoplasmoza?
Carnea nefiarta/neprajita bine,carne cruda,mezelurile...
se pot manca mezelurile produse prin fierbere(nu acelea cu carne cruda),facute in casa cum sunt preparatele de porc dar NUMAI cele fierte,nimic crud.Nu conteaza provenienta,nu se face analiza de toxoplasmoza la carne,si e f frecvent sa existe,nu e ceva rar.De aceea se si face analiza asta la orice gravida la inceputul sarcinii,sa stie daca a mai avut sau nu.in cazul in care a mai avut,a capatat imunitate(ca la pojar) si poate manca orice.
Nu inseamna deci nici sa ne stresam si sa nu dormim daca am mancat deja,dar nici sa continuam in ideea ca "putin nu face nimic".

la restul alimentelor care ar dauna vreo substanta..e chestie de excese doar,si cred ca niciuna nu facem excese,asa ca nu trebuie ocolite.
pe cand listeria si toxoplasmoza nu are treaba cu excesul.o are sau nu o are carnea,deci mancand e doar chestie de noroc.

listeria:branza,laptele nepasteurizat(nu conteaza daca am cunoscut sursa de lapte de casa,faptul ca am cunoscut vaca nu rezolva nimic)...si nu-mi amintesc acum ce mai era..

deci nu vorbim de E-uri si alte minuni despre care nu se stie inca nimic sigur cat si ce dauneaza,vorbim de niste infectii periculoase care sunt la orice pas,f periculoase si cu care daca intram in contact e imposibil sa nu contactam boala.

toxoplasmoza vine de la pisici-deci sub nici o forma nu se ating pisicile de strada ,nevaccinate.

19+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

cred ca era reactie auditiva se concentrau pe ceea ce auzeau si nu mai bagau in seama colicii1

cunosc o mamica care spunea ca fetita ei se linistea cand auzea zgomot de orice fel-galagie sa fie!

cand s-a nascut la maternitate se puneau geamuri termopan si ii placea zgomotul!!!!!!!!!

+19s si mami de astronaut-cosmonaut Vladut (05.11.2003)

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

aaa...mi-am adus aminte ce mai fac unii parinti cand copilul are colici(si de obicei treaba cu colicii incepe seara...si dac ai noroc nu dureaza f mult...)...cica ii plimba cu masina si adorm si se linistesc... recunosc ca asta n-am incercat...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput