Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui hbro

Citat:
citat din mesajul lui aelita

HBRO pt ce erau antibioticele?daca medicul e serios si ti le-a dat pt o infectie,asculta sfatul medicului,nu te lasa influentata de alte cazuri de la tv care nu au de-a face cu cazul tau,o infectie e mai periculoasa decat antibioticul.

Antibioticele erau pentru infectie intr-adevar..Am luat 7 zile asa cum mi-a recomandat dr., mai putin ultima seara...Imi faceau rau la stomac...Plus ca luam si Elevitul si ovul si inca un medicament...poate erau cam multe...Merci de sfat!
a,e ok daca ai luat deja 7 zile!

am modificat un pic mesajul,ca ai scris in quote si parea intreg mesajul meu.

CARLA,da e voie ridichi.
cam orice e voie in afara de cele care au risc de listeria sau toxoplasmoza.din acelea nu e recomandat deloc,nici mult nici putin.
legumele bine spalate nu au interdictie.

19+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Acum am vazut intr-un mail ce poze a pus Crissy77,, ce cadou a primit, mi s-a inmuiat sufletelul, special cu adevarat!

Alina 21+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

mai lasti kg alea in pace-ca veti avea timp sa le dati jos!

Vreti sa fiti ca actritele acelea din telenovele carora le credte doar burta si atat, pai unde mai este farmecul!!!!!!!

la prima dupa 9 luni de la nastere aveam 53 de kg si am ramas insarcinata cand aveam 54-55!

No, ce o sa se intample daca o sa iau vreu 14-16 kg!?

+19s si mami de astronaut-cosmonaut Vladut (05.11.2003)

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hbro spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui hbro

Citat:

HBRO pt ce erau antibioticele?daca medicul e serios si ti le-a dat pt o infectie,asculta sfatul medicului,nu te lasa influentata de alte cazuri de la tv care nu au de-a face cu cazul tau,o infectie e mai periculoasa decat antibioticul.

Antibioticele erau pentru infectie intr-adevar..Am luat 7 zile asa cum mi-a recomandat dr., mai putin ultima seara...Imi faceau rau la stomac...Plus ca luam si Elevitul si ovul si inca un medicament...poate erau cam multe...Merci de sfat!
a,e ok daca ai luat deja 7 zile!

am modificat un pic mesajul,ca ai scris in quote si parea intreg mesajul meu.

CARLA,da e voie ridichi.
cam orice e voie in afara de cele care au risc de listeria sau toxoplasmoza.din acelea nu e recomandat deloc,nici mult nici putin.

19+

da, scuze am vazut si eu ca am umplut jumatate de pagina degeaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

burticute dragi, va recuperez acasa, cand ajung...
acum o iau usor usor la picior catre Active Center ...sa vb de ceva exercitii, masaj, sa vedem ce pot face si nici sa nu imi goleasca buzunarele...nu de alta, ca nu mai e de unde

si apoi sa vedem si cursuri prenatale...

va pup si ne auzim diseara !

Bulina 24+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

ieri am fost la Medlife si am facut morfologiafetla de trim II, toate bune si frumoase -bebe e bine, a crescut frumos 507 grame, organele sunt la locul lor si asa cum ar trebui, numai colul meu s-a micsorat de la 3,4 la 3,1 cm nu stiu daca e bine sau rau o sa vorbesc cu ginecologul sa vad ce spune.

saptamana 22 Ducu

felicitari pentru vestile bune

nu e mare scaderea...si sa stii ca si la mine colul la eco morfologica 3D parea mai mic decat la controlul facut de doctorul meu...

Bulina 24+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Apropo de soacre !
Imagineaza-ti ca te afli la munte, langa un izvor. Pasarile se aud ciripind in aerul rece si curat. Nimic nu te poate deranja aici. Nimeni nu cunoaste locul tau secret. Sunetul unei mici cascade creaza un fundal sonor linistitor. Iti poti
imagina cu claritate figura persoanei pe care o tii cu capul sub apa?
Ok!!! Te simti mai bine acum ?

18+

Mergi la inceput

Matusa, felicitari pt baietelul sanatos si grasun! Despre col nu stiu ce sa zic, habar n-am cat e al meu.

Alina 21+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Apropo de soacre !
Imagineaza-ti ca te afli la munte, langa un izvor. Pasarile se aud ciripind in aerul rece si curat. Nimic nu te poate deranja aici. Nimeni nu cunoaste locul tau secret. Sunetul unei mici cascade creaza un fundal sonor linistitor. Iti poti
imagina cu claritate figura persoanei pe care o tii cu capul sub apa?
Ok!!! Te simti mai bine acum ?

18+

tare!

Alina 21+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hbro spune:

Citat:

19+

ce nu este recomandat la toxoplasmoza?

Mergi la inceput