cheltuielile casei

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna9 spune:

Buna burtici,

Cunoasteti pe cineva care sa inchirieze garsoniera (mobilata sau nemobilata) in Bucuresti sau o camera ceva la curte cu pret de pana la 100 euro sau 500 lei pe luna? Noi am cautat prin anunturile de pe net si ziare, dar din pacate preturile sunt peste bugetul nostru..
Situatia noastra financiara nu este una foarte fericita, adica avem strictul necesar, dar trebuie sa plecam dupa Paste de aici unde stam momentan. Eu si sotul meu suntem tineri, dar harnici, curati si onesti.

Va multumesc din suflet si va rog nu ignorati mesajul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna9

Buna burtici,

Cunoasteti pe cineva care sa inchirieze garsoniera (mobilata sau nemobilata) in Bucuresti sau o camera ceva la curte cu pret de pana la 100 euro sau 500 lei pe luna? Noi am cautat prin anunturile de pe net si ziare, dar din pacate preturile sunt peste bugetul nostru..
Situatia noastra financiara nu este una foarte fericita, adica avem strictul necesar, dar trebuie sa plecam dupa Paste de aici unde stam momentan. Eu si sotul meu suntem tineri, dar harnici, curati si onesti.

moment sa intreb o colega. avea de inchiriat! poate iti dau nr de tel. stai sa verific intai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Citat:
citat din mesajul lui hristina

[quote]citat din mesajul lui Luna9

Buna burtici,

moment sa intreb o colega. avea de inchiriat! poate iti dau nr de tel. stai sa verific intai.
[/quot

Revenit: deja a inchiriat zilele trecute; era apartament dar cerea foarte ieftin...
Sa aveti bafta la a gasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna9 spune:

iti multumesc hristina.
fetelor, daca aflati voi ceva va rog tare mult sa-mi dati PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

2 adulti si 2 copii, apartament cu 4 camere, duplex. Eu am structurat bugetul pe vreo 11 categorii, respectiv: romtelecom, intretinere bloc, rate, gradinita, mancare, cheltuieli zilnice, coafor, hrana si veterinar animale, cadouri, balet fata mare, detergenti. Pt fiecare am facut cate un plic, in care pun banii pe care i-am stabilit la inceputul anului, estimativ. Astfel, pe gradinita se duc 350 ron, la mancare am alocat 2500 ron, la coafor 250, la balet 200, romtelecom 150, animalele 200, cadouri 500, intretinerea 1000 (iarna depaseste 1000 iar vara este pe la 6-700 sute), din rate au mai ramas numai 300 ron, de restul am scapat, cheltuieli zilnice 650 ron, detergenti 100 ron. Plus un plic pt diverse (cum ar fi medicamte, sau iesiri la un film, loc de joaca, restaurant, parc, etc) unde ne raman cam 500 ron. Daca la sfarsitul lunii raman prin plicuri bani, acestia se duc toti la economii. Daca nu... asta este.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Pt cine cumpara apa plata-nu vreti sa incercati un filtru?Cana -filtru mai bine zis.O folosesc si vedetele( Oprah,Sandra Bullock).Eu le -am luat alor mei din Ca...our,dar am vazut si n S ... gros.Costa ceva mai putin decat apa la sticla si scapati de carat.Eu folosesc de cand s a nascut fata mea si -s multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Kariguld, asa ieftina e chiria in Germania? Ca noi platim 1250 euro la 2 dormitoare , living, bucatarie si o baie. In capitala si la 30 minute de mers pe jos de centru.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii

Sa o ajutam pe MIHAELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Foarte interesant acest subiect, mai ales pentru persoanele ca mine, vesnica mana-sparta si dezastru-n portofel!

Chiar sunt impresionata de cat de chibzuite si prevazatoare puteti fi, fetelor, unele dintre voi chiar trec prin vremuri grele si totusi reusesc sa se descurce, bravo ! Eu, in ciuda faptului ca nu platesc rate, chirie etc., si am un salariu ok (iar o data pe an primesc si o prima consistenta, in functie de rezultate), nu reusesc sa strang bani decat pentru vacante (e adevarat ca si costa mult), chiar sunt nemultumita de mine rau la capitolul asta. Toti banii se duc pe haine, pantofi, bijuterii, cosmetice, mancat si iesit in oras (la teatru, la film etc.; nu gatesc, asa ca mancam in oras), carti, reviste, si pe ce mai apare ocazional (doctor, analize, impozite). In afara de asta o mai ajut lunar pe bunica si contribui la niste cauze umanitare, dar banii se duc in principal pe ce am enumerat mai sus, adica pe frivolitati .

Nu am copii, iar prietenul meu nu e nici el foarte chibzuit, desi nu cheltuieste cat mine. Trebuie sa fac ceva, sa ma mobilizez, vad ca atatia oameni se descurca cu mult, mult mai putin, iar eu in fiecare luna sunt pe zero (pe minus nu ajung pentru ca am oroare de datorii, cred ca asta ma salveaza). Mereu ma simt vinovata ca arunc asa cu banii, in timp ce atatia oameni sufera si au probleme, dar nu reusesc sa ma redresez...

Deci una peste alta, chiar imi e foarte util acest topic, m-am hotarat sa incerc sa fiu si eu mai chibzuita, dupa ce am citit am stat si am facut un buget, si voi incerca sa ma tin de el (ma ajuta si faptul ca mi s-a furat portofelul cu toate actele si cardurile...).

O sa citesc in continuare, eu vin aici ca la alcoolicii anonimi, sper sa ma vindec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza

[teal]Kariguld, asa ieftina e chiria in Germania? Ca noi platim 1250 euro la 2 dormitoare , living, bucatarie si o baie. In capitala si la 30 minute de mers pe jos de centru.

din cate informatii am , chiriile nu sunt foarte mari. noi locuim intr-o casa, cu inca doua familii si asa am ajuns la chirie asa "mica". un apartament in bloc cu 3 camere costa undeva intre 500 si 700 euro, numai chiria plus cheltuielile inca vre-o 180-200 euro.
noi suntem in Nurnberg, oras de vre-o cincisute de mii locuitori.

ALEX, operatie pe cord!

BAZAR UNIC!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eusunteuasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui salcia

O sa citesc in continuare, eu vin aici ca la alcoolicii anonimi, sper sa ma vindec.

Ai fost foarte draguta. Sunt alaturi de tine! La salariu ascunde de tine niste banuti,ca sa uiti de ei:)

Mergi la inceput