Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *120*
Raspunsuri - Pagina 9
alex25 spune:
Ioanna eu pot ajunge in Carol, Tineretului, Cismigiu, Izvor....de saptamana viitoare poate si in IOR daca e copila cooperanta.
Stiu ca tu iesi in Herastrau siiti spun sincer ca as veni ca nu am mai fost de un car de ani, insa e cumplit sa ma intorc de acolo la ora de varf.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Ioanna eu pot ajunge in Carol, Tineretului, Cismigiu, Izvor....de saptamana viitoare poate si in IOR daca e copila cooperanta. Stiu ca tu iesi in Herastrau siiti spun sincer ca as veni ca nu am mai fost de un car de ani, insa e cumplit sa ma intorc de acolo la ora de varf. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
piticul meu doarme inca. daca se trezeste in timp util si papam si fara scandal poate ajungem in Cismugiu. azi n-am masina asa ca as putea veni pe jos. nu vreau sa te incurc in vreun fel. ca ieri a dormit pana la 4. tu pe la cat iesi? si mai ales in ce parc din cele 4?
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
alex25 spune:
A mea abia s-a trezit si cred ca o sa iesim pe la 3 jumate dupa ce papam legume. Nu am nici o directie anume, daca zici ca sunt sanse sa ajungi in Cismi o iau si eu intr-acolo si poate ne vedem. Iti dau nr pe PM daca poti ajunge da un semn.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
selen80 spune:
NU AM REUSIT SA RECUPEREZ, DAR VOIAM SA VA ZIC CA AZI MIE IMI VA INTRA INDEMNIZATIA S-AR PUTEA SA INTRE SI CELORLALTE FETE CARE NU AU PRIMIT LUNA ASTA, SA VERIFICATI DUPA-AMIAZA
am vb cu colega mea de pe operatiuni, cica venisera listele cu banutii de virat la fiecare, dar NU INTRASERA BANII DE LA AJPS...asa ca cine zice ca ei virasera banii dar bancile nu i-au bagat pe conturi mananca mult bullshit...nu ma refer la fetele care au zis asta, Doamne Fer, ci la cei care au lansat informatia asta....
A, SI NEATZA
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
mkunigunda spune:
citat din mesajul lui selen80 NU AM REUSIT SA RECUPEREZ, DAR VOIAM SA VA ZIC CA AZI MIE IMI VA INTRA INDEMNIZATIA S-AR PUTEA SA INTRE SI CELORLALTE FETE CARE NU AU PRIMIT LUNA ASTA, SA VERIFICATI DUPA-AMIAZA am vb cu colega mea de pe operatiuni, cica venisera listele cu banutii de virat la fiecare, dar NU INTRASERA BANII DE LA AJPS...asa ca cine zice ca ei virasera banii dar bancile nu i-au bagat pe conturi mananca mult bullshit...nu ma refer la fetele care au zis asta, Doamne Fer, ci la cei care au lansat informatia asta.... A, SI NEATZA de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA 0-6 luni POZE URSULICA 6 LUNI + nunta |
Neata si tie! Eu m-am uitat azi si nu era nimic intrat, sper sa ai dreptate, sau e valabil doar ptr C-ta?
mamideandrei spune:
Bely, dar de ce nu ii dai tu fructe facute in casa si ii cumperi borcanele? daca nu ii vrei sa ii dai crude (cu toate ca eu nu vad de ce, perele asa au efect laxativ, crude, si asa mi-a recomandat si mie dr pediatru sa i le dau crude) le poti face coapte la cuptor , asa am facut eu azi - 2 mere si o para le cureti de coaja si cotor si le pui intr-o farfurie mai adanca, pui si putina apa plata si le bagi la microunde 4 min (dupa cuptorul meu) cand sunt gata pui un praf de scortisoara deasupra , optional, si le pui la blender, ies exact ca borcanelele. sper sa iti fie de folos!!!
si apropo, am mancat foarte bine pestele!yamy!
eu am terminat curatenia in dormitoare, si bai si cand se trezeste Andrei dam o tura pe afara si apoi mai continui cu sufrageria si bucataria, sa stiu o treaba
v-am
POZE
Ellenuta spune:
buna gagici
slaba miscare pe aici .. dar e mai bine asa caci nu mai am mult de recuperat ..
andra scumpa ta e o scumpilina dulce si lipicioasa!
raluk ma ingrozesc cand citesc de vaccin .. of, mai bine stateam in banca mea ..
mary da, ser fiziologic si neaparat batista bebelusului .. desigur ca e o cheltuiala in plus si aspiratorul dar crede-ma ca merita toti banii!! poti sa-i mai pui oftamesone N. sanatate multa!!
alex imi pare rau ca v-a chinuit pitica. poate la noapte va lasa sa dormiti sa recuperati somnul.
moni ma bucur ca a fost pitix cuminte la tara! abia astept sa se faca mai cald si sa mergem si noi.
iulia e bestial piticul tau .. Doamne cum poate sa pape ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bely spune:
citat din mesajul lui mamideandrei Bely, dar de ce nu ii dai tu fructe facute in casa si ii cumperi borcanele? daca nu ii vrei sa ii dai crude (cu toate ca eu nu vad de ce, perele asa au efect laxativ, crude, si asa mi-a recomandat si mie dr pediatru sa i le dau crude) le poti face coapte la cuptor , asa am facut eu azi - 2 mere si o para le cureti de coaja si cotor si le pui intr-o farfurie mai adanca, pui si putina apa plata si le bagi la microunde 4 min (dupa cuptorul meu) cand sunt gata pui un praf de scortisoara deasupra , optional, si le pui la blender, ies exact ca borcanelele. sper sa iti fie de folos!!! si apropo, am mancat foarte bine pestele!yamy! eu am terminat curatenia in dormitoare, si bai si cand se trezeste Andrei dam o tura pe afara si apoi mai continui cu sufrageria si bucataria, sa stiu o treaba v-am POZE |
sigur mi-e de folos
imi place sa stiu cat mai multe retete si experiente bebicilor
de ce cumpar? pt ca e mai comod, cum aici maternitatea e de doar 4 luni, nu-mi ajunge timpul pt toate cand ajung acasa.. iar astea-s bune proaspete.. am sa incerc in wk reteta ta, atunci avem timp bereket pt noi, dar in timpul sapt. e greu.
sa va fie de bine pestele!
si eu fac deseara Dourada in cuptor, am sa-i dau si ei o lingura sa vad ce va zice
Lali_mete spune:
Vai,m-a pus al cu coarne sa ma uit la stiri ..Il arata pe jurnalistul care a murit saracul din cauza unui furuncul....Nu am putut sa ma uit la tot reportajul,cata jale... Cum frate sa mori de la un furuncul..nu am cuvinte.
Lali Lacra de
Paul-Iulian
Clodute spune:
Buna fetele,
Bely vroiam sa iti zic ca eu nu ma stresez ca nu ia in greutate fata si ma bucur enorm pentru ca ar avea cu cine sa semene grasuta...si nu vreau...dar ma streseaza dr cind merg la control cu fata... sa ii dau mai mult sa manince...pai cum ca eu cind incerc cu lingurita ea inchide gura de zici ca are superglue la buze... daca nu vrea si pace pot sa stau eu si in cap...
Asta e...
Dar mergem inainte ...
Va pup ...
Noi iesim in Tineretului cam in jumatate de ora.
V-am pupat