Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *120*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bely spune:

clodute, nu stiam ca drii. te streseaza cu asta
eu cand am mers la control si mi-a spus ca are 6.700 am simtit ca imi fuge pamantul de sub picioare, am facut rapid calculul si cand mi-am dat seama ca ain aproape 2 luni a luat doar 450gr mi-a venit sa , dar pediatru m-a linistit si mi-a spus ca e normal, unii copii papa mai mult altii mai putini si sa nu ma stresez atata timp cat e sanatoasa,vioaie,gangureste..
pupici si plimbarica placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

iulia e bestial piticul tau .. Doamne cum poate sa pape ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

vrei sa zici cum poate sa se murdareasca!ca de mancat ,Dumnezeu cu milate pup

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:
citat din mesajul lui iulia0807

Am pus si eu niste poze de azi dimineata de la masa de fructe.uitati-va va rog sa vedeti cat jeg poate face copilul meu la o masa!imi trebuie o jumatate de ore sa spal dupa el.macar de ar manca el ca as sta toata ziua la bucatarie

Bebe voios de mami Iulia

Vai, e bestial Vorba ta, macar de-ar manca ceva-ceva.
Ia incearca sa pui langa castronelul cu papa si un castronel gol cu care sa se joace-n legea lui, eventual il poti manji un pic, ca sa fie funny Si tu ii dai cu lingurita din celalalt castron.
Eu nu-i indes lingurita in gura, il las pe el sa soarba si sunt momente cand nici macar bavetica nu este picurata. Este adevarat ca stam si o gramada la masa ca pana se prinde el ca e de liorpaiala, dureaza.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Buna.Mai Lilicule sa stii ca ai dreptate tu! vezi ce insemneaza dmnule experienta?!nu m-am gandit la un castron gol.o sa incerc maine ca azi asa am papat si cerealele.am inceput sa-i dau si aluat vreo 3 lingurite si s-a intins dupa castron.pentru ca nu l-am lasat a inceput sa planga si apoi a ainchis gura! dar ce inchisa era!detot-detot si ce era sa fac?! i-am dat castronelul mai aproape .cupilu'meu a inceput sa bage manuta (acum mai putin ca azi dimineatasau cel putin nu se mai vedea asa ca cerealele sunt albe nu colorate ca fructele)a papat cupilu tot-tot!si sa fi mai fost!
o sa incerc ce m-ai sfatuit ca tare bine le zici ,asa afost si cu pampersul albastru ,naiba sa-l ia de colorat

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

iar is singura? ce faceti nenicule ,tot la plimbare?

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

La multe lunite Andrei si Eric!

Sa va faceti mamicile fericite

Noi de 3 zile avem colici, asta inseamna din nou plans la masa si trezit dupa 5 minute de somn, in plans, si cu greu cu greu facut niste besinutze dupa multe chinuri asta inseamna mult mai putin timp pe net si un marait obosit care nu poate dormi sa fie distrat ca sa nu planga continuu, si plimbat si etc.... Am mancat duminica pentru prima data usturoi, e posibil sa tina atata? In rest nu am schimbat nimic in alimentatie. Dar deja ma gandeam ca sunt puiuti care la varsta lui papa legume, pai la piticu meu daca i-as da legume ar urla toata ziua de durere de burta

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Buna Raluka! te imbratisez si iti urez sa treaca cat mai repede aceasta perioada si copilasul tau sa nu mai sufere

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

si eu is pe aici, acum am aterizat de la plimbarica, super fain afara. ii dau branzica lui Andrei si merg mai departe cu smotrul.... uffff si tare's obosita, dar maine e sarbatoare mare si e pacat, asa ca trag sa termin azi....

POZE

Mergi la inceput

Sa scriu repede, ca am luat-o de la urma cu recuperatul, desi stiu ca nu voi ajunge in spate unde am ramas...

Andra am vazut poze minunate cu voi la plimbare la soare, si cu printesa cocheta cu ochelari!!! E o placere sa va vad

Iulia bestiale pozele cu mancarea. Eu zic ca daca ii place atata sa se joace, din greseala tot mai baga si in gurita . In legatura cu ce ai zis, ca tu crezi ca nu-i place laptele, imi amintesc de Hepi cum ii spunea Iulieipapusa sa isi revina si sa priveasca imagina de ansamblu. Nu are cum fi asta, ca doar numai gustul laptelui il stia. Incearca sa nu-i mai dai ceai, ca si eu am citit ca bebeii care beau ceai ori papa mai putin (ca nu mai incape), ori li se mareste intr-un mod nesanatos stomacul.

Bely si eu zic sa incerci fructele crude, sau daca vrei fiert, incearca prune pentru constipatie. In nici un caz gatite la microunde, ca nu e sanatos pentru copil.

Moni_iulia si Alex zilele trecute cand era frig papa noaptea si la 5 ore. De cand e cald papa la 2 jumate, deci nu inseamna ca daca vrea papi mai des nu se mai satura cu laptele tau. Asta e fraza pe care o aud numai la femei nepricepute, nu cred ca doctorul tau ti-a zis-o. Sanii tai raman goi, nu mai iese lapte si bebe plange si nu poate dormi de foame? Am citit undeva asa: ca daca bebe papa mai repede de 3 ore, e sete. Daca bebe vrea sa pape continuu , fara sa para voios si fericit imediat dupa mancare, atunci se pune problema ca din anumite cauze de oboseala sau hormonale mama nu mai produce lapte suficient. Dar parca tu ziceai si acu vreo doua saptamani ca vrei sa incepi diversificarea si daca doctorul ti-a recomandat sa mergi pana la 6 luni, nu? Eu credeam ca ai tot inceput atunci, stiu ca te-am intrebat ce te-a facut sa iei decizia asta. Si cu supica le auzeam pe fete ca trebuie inceput cu cate o leguma, nu cu toate legumele deodata, si mai ales ceapa si ardeiul introduse mai tarziu, dupa radacinoase si dovlecei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia0807

Buna Raluka! te imbratisez si iti urez sa treaca cat mai repede aceasta perioada si copilasul tau sa nu mai sufere

Bebe voios de mami Iulia

Ooo, mami de bebe voios , deci tu speri sa ajunga si "rauc de raluc" asa

Nu, ca mai e si vesel saracutul, de multe ori printre lacrimi il fac sa rada si parca mi se face mai mila, ca am impresia ca vrea doar sa imi faca pe plac, sa ma faca fericita... Dar as vrea sa ajung si eu sa am semnatura de "bebe doar voios"

multumesc mult de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Nu stiu ce am azi..sunt asa sensibiloasa!M-am uitat la stiri si am inchis tv-ul plangand...il deschid iar,si acasa tv fiind printre primele in grila,vad un baiat orfan caruia i-a luat casa foc in ziua in care a nascut sotia.M-a emotinat tare cum si-a luat el fetita in brate is i-a spus : "babutza lu' tati"..Of doamne,cat de adevarate sunt cuvintele "la omul sarac nici boii nu trag"

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput