Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *120*
Raspunsuri - Pagina 11
raluk16 spune:
Alex mami, pai daca doar se frichinea printesa si nu plangea si adormea singura la loc si nu trebuia plimbata, de ce esti tu asa obosita? Sunt sigura ca si Monikus isi pune aceeasi intrebare . Hai ca glumesc, stiu ca pentru fiecare dintre noi, suferinta puiului e ingrozitoare, si nu am putea inchide ochii nu din cauza gemutului ca sunet, ca e un zgomot mic, dar din cauza ca stim ca asta inseamna ca sufera . pupam printesa si speram sa nu mai faca din astea, ia uita-te in gurita ei, poate e ceva dintuc.
Monikus si al meu iar urla, dar la noi se vede ca urla de beshinutze... Tin pumnii la neuro si tot astept de 5 luni sa ne treaca la amandoua probleme astea. Tin minte cand va citeam pe voi si vedeam ca trec problemele pe la 6, la 8 saptamani... ma gandeam, vai, sper sa-i treaca la 6 saptamani, ca eu pana la 8 nu rezist . Mi-ai scris un mesaj foarte special, nu ma asteptam si nu consideram ca merit. Mi l-am salvat . Multumesc mult, te imbratisez cu drag! Pupici la frumosul tau. Nu propun un concurs de "mister" la noi pe forum, ca deja am in minte un top 5 si noi suntem departe , oricat de cioara as fi .
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
Lali nu mai stiu unde am citit ca e foarte rau sa te incarci negativ si cu problemele altora, oricum nu ai cum sa-i ajuti si suferi in zadar. Si fetele tin minte ca ma bateau la cap cu asta in sarcina, cand eram stresata de nasterile premature. muta pe ceva comedie sau muzica, nu ai cum sa salvezi lumea.
Alex ai zis ca atunci cand ii dai lapte papa, dar nu ai vrea s-o inveti "asa". Cred ca fetele care spuneau ca ar da sa pape orice se refereau la chestii nashpa, cum ar fi sa ajungi sa-i dai danonino numai pentru ca papa. Nu cred ca se referea nimeni la lapte. Gandeste-te ca printesa ta inca nu are 6 luni, deci in mod normal ar fi mancat NUMAI lapte la varsta asta. Daca are o perioada in care refuza altceva si doreste lapte, mie nu mi se pare anormal si cred ca ai gresi sa o fortezi, i-ai crea o aversiune si mai mare la mancarea gatita.
Maraie...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Lullaby_2009 spune:
Ola mamici!
La multe lunite/ani sarbatoritilor!
Diana bine ca ati descoperit cauza. Oare se pot face astfel de teste si la noi?
Alex eu maine as vrea sa merg la kidex si apoi cred ca raman la plimbare in herastrau.
Mely sanatate lui Razvanel!
Am vazut poze de la intalnirea fetelor din parc, super frumoase.
Ieri am vazut suport de baie pentru bebelusi cu 68 de lei, o fi ok pretul?
Hepi asa am ras cand am citit cum ai aruncat cu eclerul dupa bietul cocos si cum ti-ai gasit de lucru la portbagaj.
Moni_iulia i-a placut supica? De ieri am inceput si eu sa-i dau cateva linguri de supica.
Din pacate au reaparut bubitele , m-a pus pe ganduri ceea ce a spus Diana, eu am avut ceva alergie la ou cand eram mica. Doctorita a spus ca nu are cum sa fie de la ou, dar totusi cred ca voi face o pauza, doar sa fiu eu sigura.
Am fost la doctor pentru fimoza si ne-a spus ca pana la un an nici gand sa-l operam decat in caz de infectie. Mi-a spus ca nu trebuie sa-l decalotez, sa-l las asa pana implineste un an si apoi mergem din nou si vedem atunci.
iulia0807 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluk16
Ooo, mami de bebe voios , deci tu speri sa ajunga si "rauc de raluc" asa Nu, ca mai e si vesel saracutul, de multe ori printre lacrimi il fac sa rada si parca mi se face mai mila, ca am impresia ca vrea doar sa imi faca pe plac, sa ma faca fericita... Dar as vrea sa ajung si eu sa am semnatura de "bebe doar voios" multumesc mult de tot Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Iubita mea,ma refeream strict la colici!
Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
suede spune:
Am venit din parc,iar am stat 4 ore
A fost super,ne-am intalnit de data asta 3 baietei si o fetita:Mihnea,Alex,Dragos si Teodora (vecina lui Alex care are 8 luni).
Va pun mai tarziu poze,am murit de ras cu ei...incercam sa-i asezam pe banca la poze si alunecau pe rand.
Selen saru' mana de pont,azi au intrat si banii!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze
Lullaby_2009 spune:
Monikus
Iulia e scump tare puiul tau la masa, dar cred ca ai ceva de curatat apoi.
Selen multumim de info, mai verific, esti o dulce.
Of, scumpa de tine Raluk, nu cred ca e de la usturoi, mai ales ca l-ai mancat duminica. Dragutul de el, cum ai descris tu, e vesel cu lacrimi. O imbratisare pentru mami si o mangaiere blanda pe frunte pentru micutul tau drag.
Lali lasa tv-ul, da-i un pupic lui Paul si uita de tot.
santorini spune:
Hello fetele! Ce zi frumoasa a fost azi in Cta! Ne-am plimbat prin parc si ne-am intalnit si cu Uka si frumoasa Carinuta, am facut ceva pozici (cu aparatul cel smecher al Ukai), a fost frumos. Iar ieri am fost la stilist si m-am tuns mult mai scurt si m-am si vopsit. A fost tare bine!
Multumim pt urari si va poftim la un pahar de sau limonada (din aia cu frunze de menta tocate si multa lamaie), la o si un tort de ciocolata (din comert ca mami e cam lenesa)! Nu imi vine sa cred ca ua trecut deja sapte luni! Ce repede cresc bebei nostrii! Zilele trecute ma gandeam (asta apropo de discutiile noastre despre soacre) ca si eu o sa am o nora si o sa fiu soacra, si m-a cam trecut un fior asa ca poate nu o sa ne intelegem!
Liliac . M-ai distrat tare cu raspunsul despre leganat, si ma abtineam sa nu rad ca il trezeam pe Andrei care of course ca era pe pernuta! Si ai gasit si bentita pt dl. parlamentar! Trebuie sa ma duc si eu prin oras sa caut!
Mary multa sanatate pt Calin si pt Razvan. Eu nu stiu ce sa iti spun pt ca folosesc batista bebelusului!
Monikus mersi mult! Sa stii ca multa lume ia admirat tenisii. Chiar am fost luni pe la servici (si l-am luat si pe Andrei) si ma intreaba o colega: "Merge?". Eu ma uit la ea uimita si zic "Pai de la sapte luni? Deabia sta in fund! Iar ea : "Pai l-am vazut cu tenisi in picioare!" Sper sa fie totul ok la controale si sa se faca si Raresel baiat de gasca!
Lali, clar ca ii luam tort baiatului (in fiecare luna am luat), ca maica-sa e mare mancatoare de ciocolata!
Alex mami sa stii ca Andrei papa tot cam 100-120 de gr de pireut (de fucte sau legume) si mie mi se pare super OK!
Trimit ca s-a trezit sarbatoritul!
de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
alex25 spune:
Fetelor, m-am intors si eu de la plimbare, am stat 2 ore in parc....siiiii.....siiiii....am iesit cu carutul sport. Uf, am avut niste emotii de numa' dar nu a fost infiorator de rau, dar nici bine nu sta ptr ca aluneca in jos, asta ptr ca nu are opritor intre picioare. Ata ete. Oricum a fost mega bine pentru mine ptr ca m-am intalnit cu Ioanna care a fost o draguta si a venit in Cismigiu si ne-am plimbat.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
Raluk draga mea, intai vreau sa te si api sa iti spun ca aunci cand am zis ca nu vreau sa o invat asa ma refeream ca nu vreau sa o invat ca daca refuza mancarica primeste altceva in loc...nu ca lapticul nu ar fi bun pentru ea.
Si la partea cu fichitul printesei asta noapte, ce pot sa spun decat ca e foarte rau sa ai somn iepuresc ca al meu. Si daca se intoarce de pe o parte pe alta o aud si ma trezesc si adio somn. Asa ca practic eu nu am dormit deloc azi noapte, iar ea mititica practic nu m-a deranjat deloc....daca ma intelegi
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
santorini spune:
Iulia e total murdariciul voios! Si eu care ma gandeam ca Andrei se murdareste atunci cand mananca, si din cauza asta nu prea imi venea sa ii dau de mancare in parc!
Raluk mami te pupic si iti doresc multa putere! Trebuie sa se faca si Alexutu cumintel la un moment dat. Tin minte ca si eu citeam in Spock atunci cand Andrei avea 2-3 saptamani faptul ca dupa 6 saptamani se mai reduce plansul si mi se parea o eternitate. Din fericire la noi plansetele au incetat la 2 luni jumate. Nu stiu ce as fi facut daca eram in situatia ta!
Selen multumim de vestea cea buna (sper ca au intrat si la mine, dar abia mine o sa ma duc sa vad)! Mi-a placut de Florin, sa stii!
de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN