Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *120*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineata,

nu mai apuc sa scriu deloc. am fost ieri la vaccin si i le-a facut pe ultimele 3. azi noapte febra, azi iarasi. e marait si mi-e mila de el. sper sa doarma un pik.

angelli, fragutzo Aidan se trezeste la 2-3 ore, chiar dk poate mananca 2 minute. ca sa raspund la intrebarea Fragutzei, eu il culc seara la el in pat. adik adoarme mancand si apoi il mut in patul lui, dar dk urmatoarea masa e la 12 jumate sa zicem il iau cu mine di adorm inainte ca el sa termine de mancat. sunt atat de rupta incat ma trezesc amortita cu mana sub cap, in pozitia in care l-am alaptat. el e la juma de metru mai incolo dormind bine mersi. deci raspuns...uneori doarme si pana la 3-4 la el in pat, alteori, doar pana pe la 12.
santo sa-ti traiasca Andreiutzu. sa creasca mare si cuminte. sa stii ca Piski nu mai adoarme leganat. nici nu mi-am dat seama cand m-am oprit din sportul asta. acum ii cant uneori la ureche atunci cand ii e greu sa adoarma, dar dupa ce ne-am mutat aici, poate l-am mai leganat 1-2 ori si gata.

falcosu si ochiosu de Techila...puisori dragi, va doresc din suflet sa deveniti papaciosi ca sa nu mai fie mami trista ca faceti greva foamei.

mada buna cafea ai mai facut. sa stapanesti aparatul cu placere.

am vazut iar poze superbe de Carina, minunata si frumoasa de Sophie cea delicata si Soimita cea blanda si frumoasa. nu pot sa zic decat ca . uka imi place mult culoarea la parul tau.

hepilica m-ai innebunit cu cocosul si eclerul.

lullaby ti pup si io.

liliacule job imi caut, dar acum abia astept vacanta in Romania. dupa cum vezi imi place munca la fel de mult ca unui caine sub caruta vara. asta e vorba tatei. momentan ma lupt cu soricelul cu care m-am intersectat azi noapte cand m=am dus la bucatarie sa spal lingurita de paracetamol. nu stia pe unde sa se mai bage cand m-a vazut.

sunt nerecuperata aproape tot capitolul, dar tre sa fug la bucatarie.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

voiam sa mai spun ca am pus pe mailul comun niste chestii despre diversificare si alte informatii utile. va pup

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Avand in vedere ca am lingurit si domnisoara si pe mine, si pentru ca sunt fericita ca ma duc in parc si am companie, ma bag la capitol.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Casuta noua e gata!

121

alex25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neata, primit cu drag tratatia mamicii de gemeni frumosi, sarumana techi
sa traiasca toti sarbatoritii de astazi

nela -drum bun, pupam caprioara mica
Manga - sa treaca repede reactiile astea

va pup de nu va vedeti

aaaa am gasit ceva ff tare www.imaginarium.ro/productos/detalle?referencia=47168" target="_blank">pt alimentat bebei

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna dimineata fetelor!! Multumesc de cafeluta..sunteti asa dragutele cum serviti in fiecare dimineata , voi cele care sunteti mai matinale, cate o cafeluta la cele mai lenesute asa ca mine

Eu am citit zilele astea dar nu apucam så mai scriu.Nu stiu ce mai tin minte dar incerc.

Carinablanca tin minte ca ai intrebat ce fel de peste i-am dat..Somon facut la cuptor..Cateva bucatele facute maruntele..I-am dat si asa direct si in piureut.I-a placut foarte mult.

I-am dat si carnita de vitel(8-12luni)..I-a placut.Ceea ce nu ii place si nu papa deloc este BANANA..am facut pauze de zåptamani bune , i-am dat din nou si nimik..Asta este.

Mary multa sånåtate lui Razvi si la sotul tau..

Monikus mami, ma bucur ca mai intri si ne mai spui cum stati! Imi patre rau ca inca nu se vede o imbunatatire la Rareselu'.sper din tot sufletul så fie bine cat de curand cu voi!

Hepi m-am amuzat foarte tare cum ai povestit tu de cocos si cum ai aruncat cu bunatatea de ecler dupå el..eu am plans mai mult dupå ecler ca e prajitura mea preferata si mor de poftå!

raluk eu må bucur ca måcar noaptea nu este la fel de rauc Alexutu'.sper sa se faca de gasca acum ca se aprope de jumåtate de anisor.

Alex multa sånåtate fetitei scumpe!!Si eu am aspirator din acela si functioneaza tare bine.

am vazut poze tare frumoase cu bebica de andraiulia, bebic de moni-iulia, murdarici de iulia(il ador ..e atat de frumos si ce mult pår are)

Restul imi mai amintesc e parcurs..

Aaa si poze frumoase de frumoasa Carinuta am mai vazut eu

Urez si eu la multe lunite bebe cu ochi si bebe cu falci

La multe lunite si celor care nu am apucat så le urez zilele acestea!!

Noi suntem bine..Brucu a inceput iarasi så baleasca foarte tare , s-a iritat in barbie ff tare si pe fatzuca..petele alea erau pe duca dar au revenit acum cu balutele lui..In rest e un smecheras , un frumos care nu vrea de-a busilea ci se invarte pe loc face roata de imi e frica så nu ameteasca si tipåååååå tareee cand nu ii iese ceva adica se cearta pe el sau nu stiu pe cine cearta el.

O så pun cateva poze azi pe picassa..Vå pup si va urez plimbaceala placutå!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput