Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *120*
Raspunsuri - Pagina 19
angelli spune:
Mely sa stii ca pt batista bebelusului nu ai neaparat nevoie de altceva, daca vrei poti fi tu pe post de aspirator, tragi tu din tub, depinde cati wati aiEu ma descurcam bine asa, e mai bine decat cu para de cauciuc.
NelaM multa, multa, sanatate si noi am trecut prin asta cu Andreas, era groaznic.Pe la noi se mai dau si saruri de rehidratare.Andreas refuza orice lichid si din disperare i-am pus apa intr-un pistol de jucarie din care a baut cativa ml( avea cam un an)atat de greu a fost sa il conving sa bea ceva.
Azi noapte Nicholas a baut lapte din biberon si a dormit pana dimineata la ora 5.Sooooooooo, I am happy.In 2 luni poate imi revin Nu stiu care e faza cu laptele noaptea,ziua pare satul si mai si regurgiteaza, noaptea nu.Sigur a scazut, ma tineam de pereti.
alex25 spune:
Asaaaa, sa va zica fata ceva:
Eu cu Techilla ne vedem in parcul Carol la ora 15...daca tenteaza pe cineva, va asteptam cu covorul rosu la intrare.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
andraiulia spune:
Buna dimi, mai fete dragi!
Multumim de raspunsuri, am vb cu doc-doc si mi-a zis ca atata timp cat nu isi schimba culoarea si limbutza si gingiutza...nu-i problema. Si am observat ca isi cam suge buzita, cred ca de-aia isi mai schimba culoarea. Nu s-a mai intamplat ieri.
Ieri iar am stat vreo 4 ore si ceva in parc. A fost f placut. Daca iese cineva azi in Herastrau, let me know.
Uka, ati fost frumosi si la Bucuresti. Felicitari pt parfum si bani. Eu, in sfarsit am reusit sa depun dosarul. Cat de complicat a fost...Doamne. Ca sa aflu daca voi beneficia sau nu de indemnizatie pana la urma, le-am scris-la Min Muncii. Si mi-au raspuns ca ei apreciaza ca da. Eu sunt o mare exceptie, nush daca li s-a mai intamplat. In fine. Speram sa il aprobe.
Ma duc la suculetz, ca am intarziat.
Ioanna81 spune:
La multi ani Ochios-Voda si Falcos-Imparat sa fiti sanatosi si cuminti si sa ii aduceti numai bucurii mamei-craiasa-zapezii
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
bely spune:
Buna si de la noi, aici e innorat si ploua dar sa speram ca de maine va fi frumos, cel putin asa se anunta.
La multe lunite Stefan si Andrei
nela imi pare tare rau de Ana, ne rugam sa treaca repede, multa putere va doresc sa trece repede peste episodul asta ne placut. Sa aveti drum bun si vacanta placuta
mamideandrei cum e gimnastica asta? n-am auzit nimica despre, poate exista si aici dar trebuie sa stiu cu ce se mananca sa pot cauta
am vazut poze, super frumoase bebicii si mamicile la fel, inca mi-e greu sa raspund la fiecare pe nume, nu de alta dar sa nu fac balmos intre nume, dar sa stiti ca va citesc pe fiecare cu placere.
Noi abia de ieri am inceput sa ne rostogolim frecvent dar de pe burta nu stim sa ne intoarcem pe spate de-a busilea nici atata doar ne taram pe burtica si ridicam funduletul sus dar bagam nasul in pat sau depinde unde ne aflam, in schimb se roteste in pat,patut sau pe jos, foarte rapid, exact ca si un ceasornic. Dintzocii nu vor sa iasa dar gingiile ne chinuie rau de tot
DanuKa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex25
Uof, idem si aici, nici vorba de rostogoliri sau cazaturi, de vrobit....hmmmm, nici vorba, doar ceva gangureli timide....deci tot pe acolo ne situam. De marait slava domnului nu am treaba cu ea ca sta singurica fara sa faca scandal. In rest nu mai stiu ce sa ii dau sa pape ca sa fie si ea incantata. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
si noi la fel ca si voi , are tendinte de a se rostogoli pe burta sau invers dar nu reuseste
si a mea maraie , trebe sa fiu langa ea , sa ma vasa sa ma auda
si mai nou nu mai vrea sa doarma ziua numa daca are tzitzi in gura , altfel se trezeste imediat si urla si apoi mini reprizele ei de somn de cate 40 de min ma termina daca trebe sa stau langa ea , asta este , citesc intre timp sau mai nou va urmaresc e telefon
vad ca fata mea nu apreciaza pireul , voi cum faceti supele , cat de consistente ?
DanuKa spune:
Bely , imi amintesti de Alexandru , asa facea si el , se invartea roata , roata , cand era pe burtica ,era tare comic
La multe lunite sanatoase ptr sarbatoritii de azi
mamideandrei spune:
bely, sunt niste aparate, de fapt niste mese: SLENDER YOU se numesc, daca dai search pe google sigur gasesti...eu sunt super incantata, doar ca azi voi merge cu Andrei dupa mine....sper sa fie de gasca si sa ma lase sa ma "lucrez"....
referitor, la supa, eu ii dau doar pireut de consistenta medie, cat sa nu curga din lingura, sau daca e ceva cu cartof il fac ceva mai consistent, dar Andrei nu refuza de nici un fel, asa ca....poate nu ii place vreun ingredient, incearca sa i le scoti pe rand, si poate asa iti dai seama ce ii displace ...
POZE
bely spune:
danuka eu fac supa crema, e destul de grosuta, dar cand am inceput diversificarea o faceam mai subtire sa poate inghiti usor ca pe atunci nu stiam manca si sugeam lingurita
ca sa iti faci idee cam cum o facea "ca un nectar mai gros"
DanuKa spune:
apoi asa iese si pireul daca pun un pic de lm in el
noh a manca ea cand o ajunge foamea
azi ii fac si eu din cartof dulce un pireut ca sa testam si noi robotelul ca tot am vazut ca ati vrb despre asta
noi am primit la botez un badaboule , e cam mare ce-i drept , nu stiu inca si cat de eficient ,