Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *120*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

daca si anume conteaza eu sunt pe aici

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

daca si anume conteaza eu sunt pe aici

POZE

Cum sa nu conteze! Ce face Andreiu?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

maraie....de ieri... nu mai vrea singur si pace.... vrea doar in brate, sa te joci cu el.... abia am reusit ieri cu curatenia, noroc ca a dormit destul de mult, in vreo trei reprize....in rest nimic spectaculos cum vad pe la altii...nu ne rostogolim, nu zicem decat gheee, brrrrr, ghiiii si multe, multe tipete
voi? cu ca va mai laudati?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

maraie....de ieri... nu mai vrea singur si pace.... vrea doar in brate, sa te joci cu el.... abia am reusit ieri cu curatenia, noroc ca a dormit destul de mult, in vreo trei reprize....in rest nimic spectaculos cum vad pe la altii...nu ne rostogolim, nu zicem decat gheee, brrrrr, ghiiii si multe, multe tipete
voi? cu ca va mai laudati?

POZE

Uof, idem si aici, nici vorba de rostogoliri sau cazaturi, de vrobit....hmmmm, nici vorba, doar ceva gangureli timide....deci tot pe acolo ne situam. De marait slava domnului nu am treaba cu ea ca sta singurica fara sa faca scandal. In rest nu mai stiu ce sa ii dau sa pape ca sa fie si ea incantata.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

buna dimineata,
multumim frumos de urari, sa ne ajute Dumnezeu sa crestem mari si frumosi si destepti cu totii si cu toatele

pentru toata lumea

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata, everyone!
Intram si noi in clubul maraitilor, nush ce are, dintii nu dau, mai e mucos, dar e asa de vreo 10 zile...hmmm...
Desi initial papa destul de bine, de ieri s-a sucit..nu a vrut sub nici un chip sa manance..am incercat sa ii introduc iaurtul, se pare ca nu ne place, azi am incercat sa il dau cu fructe, tot nu a vrut, dupa care am incercat cu fructe simple...deschide-i gura daca poti! Asa ca azi il tin pe tzitzi si vedem maine ce mai e. Apa nu bea, suc de fructe doar fortat cu seringa, ceai..hmm..otrava curata ...
Cred ca o sa am un mofturos!
Va pup.

--------------------------------------------

http://lumeacafeleiPUNCTeva.ro/plantatia-lui-xcatalina/
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza si de la noi!
de azi sper sa-mi reiau si eu activitatea zilnica pe forum, ca tare mi-a fost dor
ieri a plecat mama...trei zile am tras tare cu curatenia si oricum am facut cam jumate din ce mi-am propus....mai ramane si pe w/e, cand vine soacra-mea....

azi noapte am avut un episod tare urat de gaze, saracuta imi urla pur si simplu in brate, nu o linistea nimic....n-am auzit-o niciodata tipand asa de durere am pasat-o repede la tas-su si i-am facut niste ceai de chimen...in timp ce-l faceam s-a calmat, probabil a reusit sa scoata uracioasele de besinutze...i-am dat si ceaiul si a dormit binisor pana la 5, cand a inceput frichineala iar, dar nu cu plansete, doar ca n-o lasau sa doarma....

in rest, toate bune, a inceput sa inainteze tot mai mult de-a busilea ieri seara manca tas-su niste seminte si ea a plecat de la mine din celalat capat al canapelei si a ajuns f repede la punga de seminte am adus-o inapoi, iar s-a dus, si tot asa de vreo 4 ori...ieri am fost prea fascinati ca s-o si filmam, dar azi incerc s-o prind....

am tot citit zilele astea despre fiecare, dar pe sarite, asa ca nu ma hazardez sa raspund la fiecare...dar va pe toate!

Mary multa sanatate familiei tale! sper sa aflati repede ce are Calin, ca nesiguranta asta e tare rea....

Nela uf, nici eu nu mi-am inchipuit ca a revenit virusul la Anuska, imi pare rau ca a trebuit sa treci iar prin asta multa sanatate puiutei, si lasa ca gramutele le luati voi la loc incet incet...sa aveti o luna de vis!

Manga imi pare rau ca esti trista din cauza plecarii tatalui....

ma bucur pt Diana ca a descoperit cauza problemei, parca e altceva cand stii cu ce te confrunti...

o mare si pt Anco..

Santo sa-ti fie de bine, arati tare bine! ce va invidiez ca va intalniti asa des

Uka as usual, pozele sunt jos palaria!

si nu mai stiu...dar sa stiti ca am fost langa voi zilele astea, si la bine si la rau

toti dovleceii care au fost sau sunt bolnaviori si sper sa le treaca repede...si noi am fost cam mucioase vreo 2 zile, dar e mai bine, am rezolvat cu apa de mare si batista bebelusului...

ma duc sa vad daca s-a tinut Luci de cuvant si a pus poze, si sa vad pozele Ralukai

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

si pentru madama hepilica vroiam sa mai zic ceva: eu le dau alor mei si piept si pulpici de la puii de tara.
mai ales ca acum ceva vreme citeam eu o carte despre regimuri ca eu ma rezum doar la citit si zicea acolo ca vitaminele si mineralele sunt diferite pe piept si pe pulpe...deci eu pun putin piept si putina pulpa cand le portionez si le pastrez la congelator. scot punguta de seara si pana la masa de legume e gata...
si mie dr mi-e zis "pui de tara", nu "piept de pui de tara"

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Andrei si Stefan

La multe lunite!!!!!

Sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor!!!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Buna fetele,

Din pacate n-am reusit sa pun pozele de ieri de la intalneala dovleceilor din Ior,poate mai tarziu.
Momentan ne pregatim de mers la doctor,pentru control si eventual sa facem Prevenarul(daca totul e ok).
Pupam pe Nela si pe Ana si ne sa se faca bine papusa!
Vorbim mai tarziu!!!

PS:s-ar parea ca ne iese un dinte,suparare mare

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze

Mergi la inceput